|
Cessy a Koule
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 09. Leden 2008, 13:52:46 » |
|
To my je asi nikdy nedožeme. To sem chtěla s holkama udělat aspoň ZOPku, ale jak teď v zimě nechodíme na cvičák, tak mě to nějak pustlio 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
katmai
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 22. únor 2008, 15:13:05 » |
|
Tak kdo chcete vědět něco o obedience, nacválejte na Hafbo louku, v březnu jsou úvodní hodiny. My už se těšíme... Každý můj pes byl mistr na něco (třeba můj AKBO byl Copperfield - mistr na úniky a mizení předmětů) Úpěnlivě doufám, že tenhle zvládne i něco výcviku.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
iwule
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kytka a Kolouch
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 22. únor 2008, 15:15:01 » |
|
Tak kdo chcete vědět něco o obedience, nacválejte na Hafbo louku, v březnu jsou úvodní hodiny. My už se těšíme... Každý můj pes byl mistr na něco (třeba můj AKBO byl Copperfield - mistr na úniky a mizení předmětů) Úpěnlivě doufám, že tenhle zvládne i něco výcviku.
Moje Niki je taky Copperfield ani nemrknu a zmizí. Nejsou příbuzný?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Bígl není hůř ovladatelný, jen páníček se při jeho výcviku hůře ovládá
|
|
|
|
katmai
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 22. únor 2008, 15:23:10 » |
|
Vím o jeho láskyplných výletech za čuvačkami (myslím, že se stal důvodem konce chovatelské stanice "z Malého mlýna" - on vždycky ty výstavní krasavce předběhnul nebo se holky utrhly a přišly za ním. I když myslím, že tyhle křížence nakonec prodávali dráž než čuvače.) ale že by strakatý?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
katmai
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 21. Duben 2008, 20:49:07 » |
|
Tak máme za sebou dvoudenní seminář a bylo to supéééér. A šprtky borderky tam vůbec nebyly v přesile. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 21. Duben 2008, 20:58:00 » |
|
Tak máme za sebou dvoudenní seminář a bylo to supéééér. A šprtky borderky tam vůbec nebyly v přesile.  Tyjo - jako závidím. Pořád vyhlížím, kdy Kristýna vypíše hodiny a pořád nic  A jak vám to šlo?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 22. Duben 2008, 08:26:43 » |
|
Tyjo - jako závidím. Pořád vyhlížím, kdy Kristýna vypíše hodiny a pořád nic  A jak vám to šlo? Kristýna byla či ještě je ve špitále (co jsem slyšela, ale 100% to není), takže asi bude chvilka pauza 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 22. Duben 2008, 08:28:33 » |
|
Kristýna byla či ještě je ve špitále, takže asi bude chvilka pauza  To já vím - říkala, že jde na operaci, ale už je to přes měsíc  Tak doufám, že už se nám brzy zmátoří, aby konečně mohlo být odhaleno, jakej je Ellie talent 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 22. Duben 2008, 08:32:56 » |
|
Docela dobře, dostaly jsme pochvalu, až mě to dojalo, určitě prý máme pokračovat. Jak jsem tam viděla, je jednodušší to toho psa učit jako novou věc, než přeučovat chyby. Některé věci tam šly mlaďáskům líp než starým ozkouškovaným mazákům. Byla legrace sledovat, jak se těm psům občas najednou "rozsvítilo" v hlavě. Jinak tam byla dobrá směska plemen, takže o to to bylo zajímavější. Jsem moc ráda, že jsem se utrhla a jela tam.  Já tenhle víkend měla fakt uplně naplneje akcema, takže jsem se utrhnout nemohla. Ten tábor taky nevidím dobře, protože kromě hafbáckýho chce ještě jet na agility tábor a fakt by mě v práci asi ukamenovali. Budu koukat na různý ty víkendový akce a snad někam brzy vyrazíme. Nejhorší je, že my vlastně nic neumíme - jen vím, že nás Kristýna chválila, tak proto se tomu chci věnovat.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
katmai
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 22. Duben 2008, 08:45:54 » |
|
Víkendovku najdeš na obedience stránkách v akcích nepořádaných klubem. Sice už byla uzávěrka, ale protože na to upozorňuje i na fóru 21.4., zřejmě je tam volno. Může tam kdokoliv, i když to pořádají knírači. Kristýna se ještě "rekonvalescencuje".
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 22. Duben 2008, 09:24:59 » |
|
Víkendovku najdeš na obedience stránkách v akcích nepořádaných klubem. Sice už byla uzávěrka, ale protože na to upozorňuje i na fóru 21.4., zřejmě je tam volno. Může tam kdokoliv, i když to pořádají knírači. Kristýna se ještě "rekonvalescencuje".
Kouknu na to 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
petraz
Host
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 29. Duben 2008, 20:56:04 » |
|
Tyjo - jako závidím. Pořád vyhlížím, kdy Kristýna vypíše hodiny a pořád nic  A jak vám to šlo? vyhlížíš špatně - už je má vypsaný ... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #28 kdy: 29. Duben 2008, 21:50:38 » |
|
vyhlížíš špatně - už je má vypsaný ...  Ježiši - člověk se nedostane jeden den v práci na net a už tohle  Náhodou už jsme přihlášený 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
petraz
Host
|
 |
« Odpověď #29 kdy: 29. Duben 2008, 21:53:24 » |
|
Ježiši - člověk se nedostane jeden den v práci na net a už tohle  Náhodou už jsme přihlášený  hlavně,že jsi to stihla. To bude hned plný Jsem četla ,jak jsi na to natěšená,tak když jsem to viděla,tak jsem ti radši dala echo , ono hodně lidí si třeba ten následující měsíc nerozklikne 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|