Barbucha
Třída mladých

Pohlaví: 
|
 |
« kdy: 06. únor 2007, 16:44:33 » |
|
Pro zaregistrování klubu OBEDIENCE je potřeba několik dobrých duší, které jsou ochotny stát se členy nového klubu a poskytnout základní osobní informace. K založení je potřeba minimálně 20 lidí rozmístěných různě po republice. Na stránkách http://www.obedience.ic.cz/ je již ke stažení přihláška, stanovy klubu a aktuální seznam členů. Členský poplatek pro letošní rok je stanoven na Kč 200,-. Na jaře by klub rád uspořádal seminář, který povede paní Anna Schönenberger http://www.hundesport-as.ch a následně další akce.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 07. Leden 2008, 00:43:08 » |
|
Dělá to tu někdo z vás? Zkoušeli jste to? Teď o tom psali myslím ve psovi nebo kde, celkem zajímavý. Ale na nás asi moc těžký.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
yndiC
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Kerrinka *7.5.2007
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 07. Leden 2008, 00:47:03 » |
|
vůbec nemám tucha o co jde..ale pokud je to těžký pro teba,tak to pto mě nepřichází v úvahu 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 07. Leden 2008, 00:55:17 » |
|
 ale di! To je taková ta extrémní poslušnost, většina těch věcí není jakoby moc těžká sama o sobě, prostě cviky základní poslušnosti, ale všechno musí bejt provedený naprosto přesně. Tzn. že u nohy musí jít na milimetr přesně, u odložení se nesmí ani pohnout, ležet v takovým tom předpisovým lehu jako sfinga, když se odkládá ve stoje nabo cvičí před tebou, tak prej se přední tlapky nesměj vůbec hnout z místa, přešlápnout a tak. Co mně třeba přišlo docela těžký byl aport železnýho předmětu, to psi většinou moc nechtěj. Nebo se odhazuje ke čtyřem uplně stejnejm předmětum a pes ti musí hned přinést samozřejmě ten tvuj. Jsou tam různý kategorie obtížnosti, ten železnej aport je v ňáký tý nejvyšší myslím. Na vrcholový úrovni to dělaj jenom borderky. Teda dělá to víc plemen, ale do finále se vždycky dostanou jenom voni. Já myslím že pro všechny štěňata je to moc těžký, že se to až vypiluje, jak je pes starší a zkušenější. Ale nevím.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
ajulik
Extra Super pes

Pohlaví: 
Sally *29.4.2007, Geppetto *24.7.2010
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 07. Leden 2008, 09:24:27 » |
|
no tak na to my se Sally nemáme, teda zatím... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Chceš-li ovládat svého psa, musíš se nejprve naučit ovládat sám sebe."
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 07. Leden 2008, 09:26:43 » |
|
No to my zatim taky. Tuhle mi upadla taková ta tyčinka na rty, to labello, a málem jsem Mordu musela prosit na kolenou, aby mi to podala. Takže železo asi zatim opravdu ne 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 07. Leden 2008, 11:46:31 » |
|
Mně se taky moc nelíbí, ale říká se že jsou nejchytřejší ze všech a je pravda že v těch různejch "závodech na chytrost" se jiný psi moc neviděj (teda v tý nej úrovni). Mně by se líbil možná ňákej borderkokříženec, ale nesmělo by to bejt tak huňatý. Celkem bylo pěkný to štěňátko křížený s belgičákem, jak tady někde ukazovala ta slečna.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
Cessy a Koule
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 07. Leden 2008, 15:42:35 » |
|
Tak to já sem ráda, když mě poslechnou. A vůbec nám nevadí, když se trochu pohnou  Tohle by jsme asi fakt nezvládali 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 07. Leden 2008, 15:44:26 » |
|
Tak to já sem ráda, když mě poslechnou. A vůbec nám nevadí, když se trochu pohnou  Tohle by jsme asi fakt nezvládali  Ale to já taky, samozřejmě, tamto jsou všechno mistři mistrů 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
yndiC
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Kerrinka *7.5.2007
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 07. Leden 2008, 18:05:21 » |
|
To určitě jsou,takhle vycvičený pes tomu se už asi říká PANE 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 07. Leden 2008, 19:50:03 » |
|
To určitě jsou,takhle vycvičený pes tomu se už asi říká PANE  No. A vyká se mu 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Cessy a Koule
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 07. Leden 2008, 19:51:37 » |
|
Tak to už je pak ta skupina pejskařů, který si na tom cvičáku cvičej sami. Když mají takový vycepovaný pesany 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 08. Leden 2008, 10:06:52 » |
|
Jsem koukala na jejich zkušební řád a máme fakt co dohánět. Já už se tak těším až bude hezky a bude se moct hodně chodit cvičit a na procházky a né furt tyhle bahna a sněhy 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|