|
nita
|
 |
« Odpověď #855 kdy: 05. únor 2012, 19:57:07 » |
|
K tomu videu od Nity, ten poslední cvik je "jenom" jakoby závod psa s psovodem, nebo jsem tam něco přehlédla?
Poslední hra je Push, Back and Jam (nevím, jestli to píšu dobře), česky strč a uteč. Hra motivační, kdy do pejska strčíš a když Tě dohoní, přetahuješ se nebo dáš pamlsek :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Život je pes - nejlepší přítel člověka
|
|
|
Naďa K.
Super pes
Pohlaví: 
Aimee 28.7. 2009
|
 |
« Odpověď #856 kdy: 05. únor 2012, 20:11:25 » |
|
Poslední hra je Push, Back and Jam (nevím, jestli to píšu dobře), česky strč a uteč. Hra motivační, kdy do pejska strčíš a když Tě dohoní, přetahuješ se nebo dáš pamlsek :-)
super, díky, tak jsem to pochopila správně, tahle nás bude bavit 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
pro SZ "nak"
|
|
|
Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #857 kdy: 05. únor 2012, 20:29:58 » |
|
super, díky, tak jsem to pochopila správně, tahle nás bude bavit  tohle hrajeme ted na každé procházce a strašně to holky baví!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
Leňule :-)
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #858 kdy: 05. únor 2012, 22:09:26 » |
|
Barunko, dávala bych si u IYC pozor, aby pes necouval. Není účelem, naučit ho tak couvat, ale účelem je, aby se díval na to, co chce a nevzal si to. Martina s Janičkou tohle vysvětlují trochu jinak než SG, ale dala bych si na to pozor, protože by se Ti v důsledku mohlo stát, že pes bude couvat, pokud bude něco chtít, např. před první překážkou a to není žádoucí. Jinak hezké video :-)
Přesně tahle mi to řikala Klára 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #859 kdy: 05. únor 2012, 22:10:13 » |
|
Jo? Já jsem právě chtěla aby couvala. Snažim se odměňovat když má pevnou pozici předních nohou. Zatim se mi nestalo, že by si couváním něco vynucovala. (což je možná jen otázkou času, necvičíme to moc dlouho) Brala jsem to jako mezikrok 1. že musí sedět v klidu, 2. couvá a 3. bere si pamlsek s povelem
pučim ti Kessynu, chceš 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #860 kdy: 05. únor 2012, 22:12:03 » |
|
pučim ti Kessynu, chceš  Neni pro mě těžký si to představit.  Asi jako to stěkání...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #861 kdy: 05. únor 2012, 22:14:56 » |
|
Neni pro mě těžký si to představit.  Asi jako to stěkání... jo, přesně  ... mě právě Sofča těma odcouvávacíma pohybama strašně připomínala Kessynu 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
nita
|
 |
« Odpověď #862 kdy: 05. únor 2012, 22:29:08 » |
|
Takže dnešní pokusy se shapingem http://youtu.be/PrDPhAzLOTU
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #863 kdy: 05. únor 2012, 23:01:02 » |
|
Bezvadný! Nejlepší je Flojdík jak vrtí tim pahejlkem 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
nita
|
 |
« Odpověď #864 kdy: 06. únor 2012, 07:22:41 » |
|
Bezvadný! Nejlepší je Flojdík jak vrtí tim pahejlkem  On je prostě sladkej :-D
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
nita
|
 |
« Odpověď #866 kdy: 06. únor 2012, 08:22:12 » |
|
To je vtipný, ty hry se strčením a útěkem, či pamlsky hraju s holkama už léta, aniž bych věděla, že jsou to nějaké "speciální" hry  Tak 99% Susaniných her není nic jiného, než hraní se psy. Takové, které někteří hrají se svými psy odjakživa. Pro někoho to může být novinka, pro někoho nemusí :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lenprov
Ultra Super pes

Pohlaví: 
.
|
 |
« Odpověď #867 kdy: 06. únor 2012, 08:24:16 » |
|
krásný.. jen se chci obecne zeptat - obzvlast u te lzice - je dobre neodmenit uplne pokazde? - jak nekolikrat (nekde i 3x za sebou) ten cvik udela a dostane odmenu az na ponekolikate -nebo co tam bylo za spatne provedeni? je to nekde na 3:05 a po 3:30 a jeste nekde..
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
nita
|
 |
« Odpověď #868 kdy: 06. únor 2012, 08:30:48 » |
|
krásný.. jen se chci obecne zeptat - obzvlast u te lzice - je dobre neodmenit uplne pokazde? - jak nekolikrat (nekde i 3x za sebou) ten cvik udela a dostane odmenu az na ponekolikate -nebo co tam bylo za spatne provedeni? je to nekde na 3:05 a po 3:30 a jeste nekde..
Neodměňuji, když cvakají zubama (což dělají, protože jejím ten kov nepříjemný v hubě), stejně tak neodměňuji třeba když máchnou packou a podobně. Každý platný pokus odměním. Na videu je nevýhoda, že nejsou vidět úplně drobné chyby v držení. U každého pokusu si počítám a odměňuji až za určitou délku.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lenprov
Ultra Super pes

Pohlaví: 
.
|
 |
« Odpověď #869 kdy: 06. únor 2012, 08:32:10 » |
|
Neodměňuji, když cvakají zubama (což dělají, protože jejím ten kov nepříjemný v hubě), stejně tak neodměňuji třeba když máchnou packou a podobně. Každý platný pokus odměním. Na videu je nevýhoda, že nejsou vidět úplně drobné chyby v držení. U každého pokusu si počítám a odměňuji až za určitou délku.
ahá  jsem si prave nevsimla toho rozdilu.. :-) jinak jsem vam zkoukla i ostatni.. u prikryvani deky bylo nadherny jak premysli jak dostat ty pamlsky z te krabicky a ze v sede nebo ve stoje to proste nefunguje 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|