Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 09:21:28 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 133   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Pozitivní motivace  (Přečteno 32112 krát)
0 uživatelů a 5 Hostů prohlíží toto téma.
VerčaZ
CAC
*

Zobrazit profil
« Odpověď #540 kdy: 27. Leden 2012, 10:03:36 »

Ja jsem ji zacala cist a hned jsem ji i odlozila. Prijde mi hrozne odborna. Ale kdyz rikate, ze je dobra, tak bych ji mela precist.

Fakt? Tyjo, tak to mě přišla daleko "odbornější" Svého psa nestřílejte. Nojo, co člověk to jinej pohled...
Zaznamenáno
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Pohlaví: Ženské

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #541 kdy: 27. Leden 2012, 10:56:52 »

Fakt? Tyjo, tak to mě přišla daleko "odbornější" Svého psa nestřílejte. Nojo, co člověk to jinej pohled...

A lepší ňákej pohled než žádnej pohled Grin
Zaznamenáno

VerčaZ
CAC
*

Zobrazit profil
« Odpověď #542 kdy: 27. Leden 2012, 12:06:07 »

A lepší ňákej pohled než žádnej pohled Grin
Grin Grin Grin A hlavně podchytávat lidi, který o to mají zájem na různejch akcích, viď Radecho  Grin Grin Grin
Zaznamenáno
Lucka.Sim
Třída mladých
**

Zobrazit profil
« Odpověď #543 kdy: 27. Leden 2012, 12:25:18 »

Ano, to je přesně ona. Jestli tě to nakoplo tak moc doporučuju tu knížku od ní. Má ještě druhou, která se sice jmenuje Agility moje cesta díl I., ale jsou tam hlavně popsaný právě cviky na kontrolu, který hodně v soužití dost pomůžou. Já jsem knížky a články četla, ale jak to doopravdy všechno funguje jsem pochopila až když jsem byla v létě na táboře u Jany Kořínkový (to je Martiny odchovankyně). Po příjezdu jsem měla pocit, že jsem objevila další div světa. Grin Takže za sebe můžu vřele doporučit nějakou víkendovku.
Mimochodem, do té doby moje dvě fenky taky chodily s EO, ale opravdovou změnu k lepšímu jsem zaznamenala až potom co jsem změnila přístup k nim. (Ode dne co jsem přijela ze zmiňovaného tábora na sobě EO neměly.) Začla cvičit zmiňované cviky na kontrolu a nastavila nová pravidla. Smiley Bohužel jak už jsem psala, můj problém je to, že mám psy 3 a to je prostě moc na to dělat všechno tak jak bych si přála. Navíc od přírody nejsem moc důsledná, takže potřebuji hlavně motivaci a "bič" já. Smiley

To by bylo asi nejlepší. Určitě je lepší, když to můžeš vidět naživo a jak to vypadá v praxi, než když si čteš jenom teorii. Na nějaký tábor nebo víkend bych klidně vyrazila, ale bohužel Bety tyhle akce dost špatně snáší. Párkrát jsem s ní byla na táboře a víkendovkách, ale nikdy z toho nebyla moc nadšená. Hlavně když musela být na pokoji ještě s jinými psy  Roll Eyes. Vždycky strašně pospíchala zpátky na pokoj, jestli jí někdo náhodou nezalehl pelech a tvářila se celou dobu strašně nešťastně a i cvičení s ní nebylo takové, jako na cvičáku, doma nebo procházkách. Spíš se podívám po nějakých seminářích nebo něčem takovém, kam bych mohla i bez psa Smiley
Zaznamenáno
greenangel
Host
« Odpověď #544 kdy: 27. Leden 2012, 12:33:01 »

To by bylo asi nejlepší. Určitě je lepší, když to můžeš vidět naživo a jak to vypadá v praxi, než když si čteš jenom teorii. Na nějaký tábor nebo víkend bych klidně vyrazila, ale bohužel Bety tyhle akce dost špatně snáší. Párkrát jsem s ní byla na táboře a víkendovkách, ale nikdy z toho nebyla moc nadšená. Hlavně když musela být na pokoji ještě s jinými psy  Roll Eyes. Vždycky strašně pospíchala zpátky na pokoj, jestli jí někdo náhodou nezalehl pelech a tvářila se celou dobu strašně nešťastně a i cvičení s ní nebylo takové, jako na cvičáku, doma nebo procházkách. Spíš se podívám po nějakých seminářích nebo něčem takovém, kam bych mohla i bez psa Smiley
Z "místních" ti můžu doporučit Radechu. Wink
Zaznamenáno
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #545 kdy: 27. Leden 2012, 12:35:52 »

SEMINÁŘ POZITIVNÍ MOTIVACE

MVDr. MARTINA KLIMEŠOVÁ

Máme ještě pár volných místeček na únorový seminář. Kdo by měl zájem, je nutno se přihlásit obratem. Uvítáme také diváky - bez pejsků.

Podrobnosti je možno na: 776768151 Jarka

Zaznamenáno

Barushka
Dogus Suprus
*

Ferďásek vocásek

Zobrazit profil
« Odpověď #546 kdy: 27. Leden 2012, 16:32:51 »

Grin Grin Grin tam jedeme my s Nikol
Zaznamenáno

"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je."
J.Werich
Lucka.Sim
Třída mladých
**

Zobrazit profil
« Odpověď #547 kdy: 27. Leden 2012, 21:00:32 »

Pavlo to vypadá dobře děkuju, ale pro mě je to takhle bohužel moc narychlo  Undecided
Zaznamenáno
bodlinka
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #548 kdy: 28. Leden 2012, 18:04:24 »

Ano, to je přesně ona. Jestli tě to nakoplo tak moc doporučuju tu knížku od ní. Má ještě druhou, která se sice jmenuje Agility moje cesta díl I., ale jsou tam hlavně popsaný právě cviky na kontrolu, který hodně v soužití dost pomůžou. Já jsem knížky a články četla, ale jak to doopravdy všechno funguje jsem pochopila až když jsem byla v létě na táboře u Jany Kořínkový (to je Martiny odchovankyně). Po příjezdu jsem měla pocit, že jsem objevila další div světa. Grin Takže za sebe můžu vřele doporučit nějakou víkendovku.
Mimochodem, do té doby moje dvě fenky taky chodily s EO, ale opravdovou změnu k lepšímu jsem zaznamenala až potom co jsem změnila přístup k nim. (Ode dne co jsem přijela ze zmiňovaného tábora na sobě EO neměly.) Začla cvičit zmiňované cviky na kontrolu a nastavila nová pravidla. Smiley Bohužel jak už jsem psala, můj problém je to, že mám psy 3 a to je prostě moc na to dělat všechno tak jak bych si přála. Navíc od přírody nejsem moc důsledná, takže potřebuji hlavně motivaci a "bič" já. Smiley

ježííššš, já se tak teším na tu víkendovku!!! Už abychom tam byli.. LOL
Zaznamenáno

minik
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #549 kdy: 29. Leden 2012, 19:03:22 »

ježííššš, já se tak teším na tu víkendovku!!! Už abychom tam byli.. LOL
Taky se nemuzu dockat  Wink.
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #550 kdy: 29. Leden 2012, 20:34:21 »

Taky se nemuzu dockat  Wink.

Ještě mě napadlo, kdybys náhodou neměla tu knížku od Martiny Agility - moje cesta - tam jsou některý ty hry hezky popsaný (i to drž x vem) Wink.
Zaznamenáno

greenangel
Host
« Odpověď #551 kdy: 29. Leden 2012, 20:38:27 »

Ještě mě napadlo, kdybys náhodou neměla tu knížku od Martiny Agility - moje cesta - tam jsou některý ty hry hezky popsaný (i to drž x vem) Wink.
Jsem si zrovna dneska natočila. Smiley
Zaznamenáno
Tereza90
Vítěz dne (BOD)

Wiktoria *9.6.2010 + Adina *6.6.2011

Zobrazit profil
« Odpověď #552 kdy: 29. Leden 2012, 23:06:28 »

ukažte mi tooo Smiley
Zaznamenáno
greenangel
Host
« Odpověď #553 kdy: 30. Leden 2012, 07:51:06 »

ukažte mi tooo Smiley
Bojuju s mym applovskym střihačem. Zatim se mi podařilo udělat jen video kde mám nose touch a cvičení s bedýnkama.
Dneska snad zvládnu sesmolit ty hry. Confused
http://www.youtube.com/watch?v=PNsE1L5-y_M
Zaznamenáno
greenangel
Host
« Odpověď #554 kdy: 30. Leden 2012, 08:56:38 »

Btw. mám natočený i ten košík.
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 133   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!