VerčaZ
CAC
|
 |
« Odpověď #540 kdy: 27. Leden 2012, 10:03:36 » |
|
Ja jsem ji zacala cist a hned jsem ji i odlozila. Prijde mi hrozne odborna. Ale kdyz rikate, ze je dobra, tak bych ji mela precist.
Fakt? Tyjo, tak to mě přišla daleko "odbornější" Svého psa nestřílejte. Nojo, co člověk to jinej pohled...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #541 kdy: 27. Leden 2012, 10:56:52 » |
|
Fakt? Tyjo, tak to mě přišla daleko "odbornější" Svého psa nestřílejte. Nojo, co člověk to jinej pohled...
A lepší ňákej pohled než žádnej pohled 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
VerčaZ
CAC
|
 |
« Odpověď #542 kdy: 27. Leden 2012, 12:06:07 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Lucka.Sim
Třída mladých

|
 |
« Odpověď #543 kdy: 27. Leden 2012, 12:25:18 » |
|
Ano, to je přesně ona. Jestli tě to nakoplo tak moc doporučuju tu knížku od ní. Má ještě druhou, která se sice jmenuje Agility moje cesta díl I., ale jsou tam hlavně popsaný právě cviky na kontrolu, který hodně v soužití dost pomůžou. Já jsem knížky a články četla, ale jak to doopravdy všechno funguje jsem pochopila až když jsem byla v létě na táboře u Jany Kořínkový (to je Martiny odchovankyně). Po příjezdu jsem měla pocit, že jsem objevila další div světa.  Takže za sebe můžu vřele doporučit nějakou víkendovku. Mimochodem, do té doby moje dvě fenky taky chodily s EO, ale opravdovou změnu k lepšímu jsem zaznamenala až potom co jsem změnila přístup k nim. (Ode dne co jsem přijela ze zmiňovaného tábora na sobě EO neměly.) Začla cvičit zmiňované cviky na kontrolu a nastavila nová pravidla.  Bohužel jak už jsem psala, můj problém je to, že mám psy 3 a to je prostě moc na to dělat všechno tak jak bych si přála. Navíc od přírody nejsem moc důsledná, takže potřebuji hlavně motivaci a "bič" já.  To by bylo asi nejlepší. Určitě je lepší, když to můžeš vidět naživo a jak to vypadá v praxi, než když si čteš jenom teorii. Na nějaký tábor nebo víkend bych klidně vyrazila, ale bohužel Bety tyhle akce dost špatně snáší. Párkrát jsem s ní byla na táboře a víkendovkách, ale nikdy z toho nebyla moc nadšená. Hlavně když musela být na pokoji ještě s jinými psy  . Vždycky strašně pospíchala zpátky na pokoj, jestli jí někdo náhodou nezalehl pelech a tvářila se celou dobu strašně nešťastně a i cvičení s ní nebylo takové, jako na cvičáku, doma nebo procházkách. Spíš se podívám po nějakých seminářích nebo něčem takovém, kam bych mohla i bez psa 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #544 kdy: 27. Leden 2012, 12:33:01 » |
|
To by bylo asi nejlepší. Určitě je lepší, když to můžeš vidět naživo a jak to vypadá v praxi, než když si čteš jenom teorii. Na nějaký tábor nebo víkend bych klidně vyrazila, ale bohužel Bety tyhle akce dost špatně snáší. Párkrát jsem s ní byla na táboře a víkendovkách, ale nikdy z toho nebyla moc nadšená. Hlavně když musela být na pokoji ještě s jinými psy  . Vždycky strašně pospíchala zpátky na pokoj, jestli jí někdo náhodou nezalehl pelech a tvářila se celou dobu strašně nešťastně a i cvičení s ní nebylo takové, jako na cvičáku, doma nebo procházkách. Spíš se podívám po nějakých seminářích nebo něčem takovém, kam bych mohla i bez psa  Z "místních" ti můžu doporučit Radechu. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)
|
 |
« Odpověď #545 kdy: 27. Leden 2012, 12:35:52 » |
|
SEMINÁŘ POZITIVNÍ MOTIVACE MVDr. MARTINA KLIMEŠOVÁ Máme ještě pár volných místeček na únorový seminář. Kdo by měl zájem, je nutno se přihlásit obratem. Uvítáme také diváky - bez pejsků. Podrobnosti je možno na: 776768151 Jarka 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Barushka
Dogus Suprus
Ferďásek vocásek
|
 |
« Odpověď #546 kdy: 27. Leden 2012, 16:32:51 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je." J.Werich
|
|
|
Lucka.Sim
Třída mladých

|
 |
« Odpověď #547 kdy: 27. Leden 2012, 21:00:32 » |
|
Pavlo to vypadá dobře děkuju, ale pro mě je to takhle bohužel moc narychlo 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
bodlinka
|
 |
« Odpověď #548 kdy: 28. Leden 2012, 18:04:24 » |
|
Ano, to je přesně ona. Jestli tě to nakoplo tak moc doporučuju tu knížku od ní. Má ještě druhou, která se sice jmenuje Agility moje cesta díl I., ale jsou tam hlavně popsaný právě cviky na kontrolu, který hodně v soužití dost pomůžou. Já jsem knížky a články četla, ale jak to doopravdy všechno funguje jsem pochopila až když jsem byla v létě na táboře u Jany Kořínkový (to je Martiny odchovankyně). Po příjezdu jsem měla pocit, že jsem objevila další div světa.  Takže za sebe můžu vřele doporučit nějakou víkendovku. Mimochodem, do té doby moje dvě fenky taky chodily s EO, ale opravdovou změnu k lepšímu jsem zaznamenala až potom co jsem změnila přístup k nim. (Ode dne co jsem přijela ze zmiňovaného tábora na sobě EO neměly.) Začla cvičit zmiňované cviky na kontrolu a nastavila nová pravidla.  Bohužel jak už jsem psala, můj problém je to, že mám psy 3 a to je prostě moc na to dělat všechno tak jak bych si přála. Navíc od přírody nejsem moc důsledná, takže potřebuji hlavně motivaci a "bič" já.  ježííššš, já se tak teším na tu víkendovku!!! Už abychom tam byli.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
minik
|
 |
« Odpověď #549 kdy: 29. Leden 2012, 19:03:22 » |
|
ježííššš, já se tak teším na tu víkendovku!!! Už abychom tam byli..  Taky se nemuzu dockat  .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #550 kdy: 29. Leden 2012, 20:34:21 » |
|
Taky se nemuzu dockat  . Ještě mě napadlo, kdybys náhodou neměla tu knížku od Martiny Agility - moje cesta - tam jsou některý ty hry hezky popsaný (i to drž x vem)  .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #551 kdy: 29. Leden 2012, 20:38:27 » |
|
Ještě mě napadlo, kdybys náhodou neměla tu knížku od Martiny Agility - moje cesta - tam jsou některý ty hry hezky popsaný (i to drž x vem)  . Jsem si zrovna dneska natočila. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Tereza90
Vítěz dne (BOD)

Pohlaví: 
Wiktoria *9.6.2010 + Adina *6.6.2011
|
 |
« Odpověď #552 kdy: 29. Leden 2012, 23:06:28 » |
|
ukažte mi tooo 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #553 kdy: 30. Leden 2012, 07:51:06 » |
|
ukažte mi tooo  Bojuju s mym applovskym střihačem. Zatim se mi podařilo udělat jen video kde mám nose touch a cvičení s bedýnkama. Dneska snad zvládnu sesmolit ty hry. http://www.youtube.com/watch?v=PNsE1L5-y_M
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel