Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 09:20:20 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 [2] 3 4 ... 133   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Pozitivní motivace  (Přečteno 32112 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
enidka
Super pes
*

Pohlaví: Ženské

Jim (* 1.2.2008)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 kdy: 15. Březen 2010, 20:36:46 »

jsou holt věci, kde se neshodneme, takže končim s diskuzí a názor vám vyvracet nebudu, akorát já ho mám prostě jiný...vy zastáváte jedno a nejste ochotný připustit druhý, ok, dobře...my jsme protipól a já prostě nejsem ochotná připustit to, že když pes neni použitelnej na práci nebo zjistim, že na něj vlastně nemám dost času, dá se pryč (ať jde o loveččinu nebo sportovní kynologii nebo výstavy, to je fuk)...
...jen čekám na dobu, kdy se na inzerát začnou nabízet děti, protože nesplnili předpoklady rodičů...
já to ale neschvaluju,ale zase se snažím ty lidi pochpit a neodsuzovat je hnedka...
Zaznamenáno

,,Má-li problém řešení není na místě si dělat starosti.Nemá-li však problém řešení,tak jsou starosti zbytečné."
Goofy
Dogus Maximus
*

Silínek a Goofinka

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 15. Březen 2010, 20:39:25 »

cenu pro ně žádnou nemá,ale kolik let ho živil stát,výcvik stojí nehorázný prachy,jejich léčení,očkování atd. a tohle maj až moc dobře spočítaný...nevim jak jinde,ale u nás to takle chodí..naivně sem si to myslela a chtěla jsem taky na policejní školu na psovoda,ale máma mi řekla jak to tam chodí..jeden pes má víc pánů a když je nepoužitelnej,tak ho většinou jen tak nedarujou jendomu ze psovodů Roll Eyes
Teď ti nerozumim - samozřejmě, že ho stát musel živit a cvičit, jinak by ten pes k ničemu nebyl.. Roll Eyes A ten pes to splatí odsloužením několika let. To ho jako podle tebe stát zpeněží? Nebo zastřelí a prodá maso? Nebo jak z něj ty prachy vytříská zpátky? Co jako podle tebe se psem stát dělá, když ho odmítá darovat?

Já znám jeden konkrétní případ vysloužilého psa doma u psovoda a z úst tohohle psovoda to tak údajně chodí ve většině případů.
Zaznamenáno

Barushka
Dogus Suprus
*

Ferďásek vocásek

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 15. Březen 2010, 20:40:16 »

ENIDKA POZOR. hlave sa s biglovcami nezacinaj bavit o loveckom vycviku a neucinnosti klikra Smiley nema to vyznam, bolo to tu pred tyzdnom, kazdy si povedal svoje a bodka.

ona má enidka taky bígla ale.. Wink Ale máš pravdu - nemá smysl se hádat Smiley a vnucovat hluchýmu něco, co stejně neslyší
Zaznamenáno

"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je."
J.Werich
enidka
Super pes
*

Jim (* 1.2.2008)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 kdy: 15. Březen 2010, 20:40:58 »

Tak jinačí nebo NORMÁLNÍ?

Btw jak jsi z "ok Wink" vyvodila to všechno - klikr, ťuťu ňuňu apod?

Já se tu zas nechci hádat proto jsem se k tomu připojila jen konstatovánim - lepší darovat do rukou který se postaraj o psa jakýhokoli než picnout - ať už lovečáka, služenáka, vořecha, kočku, papouška, krávu, koně.............................................................................................. Wink Wink
ormální jsem myslelal tak,že to prostě není výcvik,kdy maj v ruce prut a psa mlátěj,když si nesedne na zadek nebo nepřiběhně na zavolání...taky se ho snažej motivovat atd. ..ale zase ho potřebujou na práci,takže budou bazírovat na věcech,na který bysme se my vykašlali,kdž to děláme jen pro zábavu psa a nemusí nás to ,,živit"
taky se nechci hádat a s timhle souhlasim radši darovat než zabít
Zaznamenáno

,,Má-li problém řešení není na místě si dělat starosti.Nemá-li však problém řešení,tak jsou starosti zbytečné."
Lestat
Host
« Odpověď #19 kdy: 15. Březen 2010, 20:43:46 »

jsou holt věci, kde se neshodneme, takže končim s diskuzí a názor vám vyvracet nebudu, akorát já ho mám prostě jiný...vy zastáváte jedno a nejste ochotný připustit druhý, ok, dobře...my jsme protipól a já prostě nejsem ochotná připustit to, že když pes neni použitelnej na práci nebo zjistim, že na něj vlastně nemám dost času, dá se pryč (ať jde o loveččinu nebo sportovní kynologii nebo výstavy, to je fuk)...
...jen čekám na dobu, kdy se na inzerát začnou nabízet děti, protože nesplnili předpoklady rodičů...
lenula, zacinam mat pocit ze si zaujata na moje prispevky. citaj poriadne.  aky protipol? to znie akoby som to ja/enidka schvalovali! co nie je pravda. ona len sucho skonstatovala, ze holt deje sa to, co potvrdzuje aj inzerat.. takze aka diskusia/protipoly ked sme za jedno??

barushka, ja mam dnes zly den, fotku bigla som si nevsimla Cheesy ale vies ako to myslim.. fakt sa nechcem vracat k tej debate spred tyzdna. Kiss
Zaznamenáno
enidka
Super pes
*

Jim (* 1.2.2008)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 kdy: 15. Březen 2010, 20:45:10 »

Teď ti nerozumim - samozřejmě, že ho stát musel živit a cvičit, jinak by ten pes k ničemu nebyl.. Roll Eyes A ten pes to splatí odsloužením několika let. To ho jako podle tebe stát zpeněží? Nebo zastřelí a prodá maso? Nebo jak z něj ty prachy vytříská zpátky? Co jako podle tebe se psem stát dělá, když ho odmítá darovat?

Já znám jeden konkrétní případ vysloužilého psa doma u psovoda a z úst tohohle psovoda to tak údajně chodí ve většině případů.
asi takle co stát udělá se stolem,kterej je už ošuntělej? nedaruje ho tý úřednici ať si na něj doma dá kytky...páč si to koupil a radši to vyhoděj než někomu darujou... a psa nechá někde tímhle způsobem dožít (ty sklady atd.) ... tak asi na Trutnovsku to policajti vedou jinak...vím,že jeden psovod si chtěl ,,svýho" psa vzít a oni mu ho prostě nedali,že je to majetek státu td. (mimochodem pes nemohl pořádně do schodů a o hlídání se u něj u mluvit nedalo,chtěl ho jen na dožití,alei tak ho nezískal,proč to netušim,jen vim,že toho psa pak nechali utratit) Roll Eyes
Zaznamenáno

Barushka
Dogus Suprus
*

Ferďásek vocásek

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 15. Březen 2010, 20:47:15 »

ormální jsem myslelal tak,že to prostě není výcvik,kdy maj v ruce prut a psa mlátěj,když si nesedne na zadek nebo nepřiběhně na zavolání...taky se ho snažej motivovat atd. ..ale zase ho potřebujou na práci,takže budou bazírovat na věcech,na který bysme se my vykašlali,kdž to děláme jen pro zábavu psa a nemusí nás to ,,živit"
taky se nechci hádat a s timhle souhlasim radši darovat než zabít

Když konkrétně tak konkrétně - takže myslivecký psi nejsou cvičený stylem ala proutek? A ten proutek se začne jako používat až když zjistí že si toho psa opravdu nechaj? Do tý doby cvičej teda jak normálně?
No a já nevim jak ty nebo ti podle kterých soudíš ale lidi co znam se taky snaží bazírovat na splnění cviků.. Jinak by to totiž nebyla ta zábava kdyby pes nereagoval na povel kterej po něm chceš ale spíš dost velkej pres
Zaznamenáno

"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je."
J.Werich
Goofy
Dogus Maximus
*

Silínek a Goofinka

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 15. Březen 2010, 20:48:44 »

asi takle co stát udělá se stolem,kterej je už ošuntělej? nedaruje ho tý úřednici ať si na něj doma dá kytky...páč si to koupil a radši to vyhoděj než někomu darujou... a psa nechá někde tímhle způsobem dožít (ty sklady atd.) ... tak asi na Trutnovsku to policajti vedou jinak...vím,že jeden psovod si chtěl ,,svýho" psa vzít a oni mu ho prostě nedali,že je to majetek státu td. (mimochodem pes nemohl pořádně do schodů a o hlídání se u něj u mluvit nedalo,chtěl ho jen na dožití,alei tak ho nezískal,proč to netušim,jen vim,že toho psa pak nechali utratit) Roll Eyes
Nábytek, vybavení, počítače a podobně se běžně nabízí k odkupu zaměstnancům pokud už pro něj není využití. To je fuk, každá asi žijem v jiném státě.
Zaznamenáno

Barushka
Dogus Suprus
*

Ferďásek vocásek

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 15. Březen 2010, 20:50:56 »

Stůl vs. pes Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Ono je to na Trutnovsku koukam vůbec nějaký zvláštní (prosim neber osobně).. Ale těžko říct pač z toho co píšeš soudíš z jednoho případu což neni moc kompetentní Huh?
Zaznamenáno

J.Werich
enidka
Super pes
*

Jim (* 1.2.2008)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 kdy: 15. Březen 2010, 20:53:59 »

Když konkrétně tak konkrétně - takže myslivecký psi nejsou cvičený stylem ala proutek? A ten proutek se začne jako používat až když zjistí že si toho psa opravdu nechaj? Do tý doby cvičej teda jak normálně?
No a já nevim jak ty nebo ti podle kterých soudíš ale lidi co znam se taky snaží bazírovat na splnění cviků.. Jinak by to totiž nebyla ta zábava kdyby pes nereagoval na povel kterej po něm chceš ale spíš dost velkej pres
ten proutek byl jen jako příklad...nevím přesně už kdo a kdy tady psal něco na způsob toho,že potkal zelenýho a měl stopovačku na psa a prut...normálně protě normálně..zadá povel,pes splní následuje pochvala(asi ne pochvala,kterou předvádíme my= jásání,jakej je to pašák atd.)...prostě mně přijde,že hromada lidí si myslí,že zelenáči svý psy cvičej jen za použití násilí a podobných metod...
ale třeba mě bude stačit,když mi přijde třeba i na druhý zavolání a ne hnedka na první(samozřejmě má přiběhnout hnedka jak já jen otevřu pusu,ale vím co mám za psa  a vím co od něj můžu čekat) hlavní je,když ho odvolám třeba z tý stopy a jakým způsobem mi je celkem jedno (jestli na něj zařvu ke mě,páreček nebo čau)
Zaznamenáno

enidka
Super pes
*

Jim (* 1.2.2008)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 kdy: 15. Březen 2010, 20:55:55 »

Nábytek, vybavení, počítače a podobně se běžně nabízí k odkupu zaměstnancům pokud už pro něj není využití. To je fuk, každá asi žijem v jiném státě.
ok tak asi blbej příklad,opravdu netušim jak přesně do detailů to funguje v tomhle sektoru,mám krapet jiný zaměření Wink bylo to jen braný jako příklad
Zaznamenáno

Goofy
Dogus Maximus
*

Silínek a Goofinka

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 15. Březen 2010, 20:57:21 »

Metoda cukru a biče...někdy bohužel je cukrem to, že nepřijde bič. A teď se bijte Grin
Zaznamenáno

enidka
Super pes
*

Jim (* 1.2.2008)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 kdy: 15. Březen 2010, 21:01:11 »

Stůl vs. pes Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Ono je to na Trutnovsku koukam vůbec nějaký zvláštní (prosim neber osobně).. Ale těžko říct pač z toho co píšeš soudíš z jednoho případu což neni moc kompetentní Huh?
jo soudim z jednoho konkrétního případu a z toho co mi bylo řečeno od mámy,která je policajtkou od 20 let...ale beru,že mít pravdu nemusim a klidně to i uznám,ale znám tenhle případ,tak si prostě myslim,že i takle to u nás může chodit Wink
Zaznamenáno

TerezaK.
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #28 kdy: 15. Březen 2010, 21:06:09 »

Ach jo, že vás ty dohady pořád baví. Ani se nedivím, že sem žádný lidi, co dělají lovečinu nechodí, já už sem taky radši moc nelezu.
Zaznamenáno

Barushka
Dogus Suprus
*

Ferďásek vocásek

Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 15. Březen 2010, 21:07:02 »

ten proutek byl jen jako příklad...nevím přesně už kdo a kdy tady psal něco na způsob toho,že potkal zelenýho a měl stopovačku na psa a prut...normálně protě normálně..zadá povel,pes splní následuje pochvala(asi ne pochvala,kterou předvádíme my= jásání,jakej je to pašák atd.)...prostě mně přijde,že hromada lidí si myslí,že zelenáči svý psy cvičej jen za použití násilí a podobných metod...
ale třeba mě bude stačit,když mi přijde třeba i na druhý zavolání a ne hnedka na první(samozřejmě má přiběhnout hnedka jak já jen otevřu pusu,ale vím co mám za psa  a vím co od něj můžu čekat) hlavní je,když ho odvolám třeba z tý stopy a jakým způsobem mi je celkem jedno (jestli na něj zařvu ke mě,páreček nebo čau)

No jo jenže ze stopy ho těžko odvoláš když pes nebude mít přivolání žejo.. To spolu dost souvisí totiž.. A čekat od něj můžeš jen a jen to co ho naučíš.. Wink
Zaznamenáno

J.Werich
Stran: 1 [2] 3 4 ... 133   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!