radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« kdy: 11. únor 2010, 21:18:02 » |
|
Vím, že už se to tu probíralo, ale nemůžu to najít... jakej máte kdo mrazák? Pultovej/skříňovej - značka - základní parametry - spokojenost/nespokojenost - cena - cokoli vás napadne...
Mám skříňovou lednici s dvoušuplíkovym mrazákem, která je prázdná, ale všechny mrazáky v bytě máme narvaný k prasknutí a vůbec se v tom nevyznám, co kde máme, takže se chcu lednice zbavit a místo ní pořídit velkej mrazák...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 11. únor 2010, 21:24:17 » |
|
Vím, že už se to tu probíralo, ale nemůžu to najít... jakej máte kdo mrazák? Pultovej/skříňovej - značka - základní parametry - spokojenost/nespokojenost - cena - cokoli vás napadne...
Mám skříňovou lednici s dvoušuplíkovym mrazákem, která je prázdná, ale všechny mrazáky v bytě máme narvaný k prasknutí a vůbec se v tom nevyznám, co kde máme, takže se chcu lednice zbavit a místo ní pořídit velkej mrazák...
My máme tenhle http://www.mall.cz/truhlicove-mrazaky/gorenje-fh-9438-w a super. Je to teda velký jako kráva, nicméně má to 290 litrů a vejde se tam 150 kilo masa.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
VerčaZ
CAC
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 11. únor 2010, 21:58:04 » |
|
My máme šuplíkovej mrazák, objem 205 l, značka Brandt, vejde se tam padesát kilo psího masa a jeden šuplík (malej) mám na lidské a je to jentaktak. Jsem s ním spokojená. Všeobecně do šuplíkových se vejde míň než do pultových i když mají stejný objem, ale mě prostě šuplíkovej vyhovuje víc. OT - Radko, máš někde ty fotky, co jsi fotila, když jsme byly spolu před časem u Kristýny na obe? Dá se na ně někde na rajčeti nebo tak podívat?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 11. únor 2010, 22:09:24 » |
|
Já bych radši pulťák, ale asi se nám tam nevleze, teda vleze, ale nešel by votvírat (je tam zkosenej strop), což je trochu nepraktický  ... Fotky sem na rajče ani nedávala, protože z tý haly sou takový hnusný, ale šoupnu je tam teda.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
VerčaZ
CAC
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 11. únor 2010, 22:12:24 » |
|
Fotky sem na rajče ani nedávala, protože z tý haly sou takový hnusný, ale šoupnu je tam teda.
Díííík, nejde o krásu fotek, ale o krásu mýho psa. Ten je krásnej na všech fotkách, jasný!!!!!! 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 11. únor 2010, 22:26:50 » |
|
Díííík, nejde o krásu fotek, ale o krásu mýho psa. Ten je krásnej na všech fotkách, jasný!!!!!!  Jojo, s nim mam jednu špeciální  :  ...jinak tuto: http://radecha.rajce.idnes.cz/obe_24._1._10/#album
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
yndiC
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Kerrinka *7.5.2007
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 11. únor 2010, 22:40:16 » |
|
přijde mi to bo jste všichni přešli na krmení masem?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 11. únor 2010, 22:43:39 » |
|
přijde mi to bo jste všichni přešli na krmení masem?
Já jsem nepřešla, jen máme narvanej mrazák a potřebuju větší  .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
yndiC
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Kerrinka *7.5.2007
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 11. únor 2010, 22:46:02 » |
|
Já jsem nepřešla, jen máme narvanej mrazák a potřebuju větší  . Ahá,já si říkala ty jo a to máte tolik mraženýho jo?? to je hustý.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Cessy a Koule
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 11. únor 2010, 22:46:35 » |
|
přijde mi to bo jste všichni přešli na krmení masem?[/quote to víš, někteří nekrmí masem a stejně mají tři mrazáky a plný 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 11. únor 2010, 22:49:46 » |
|
Já jsem nepřešla, jen máme narvanej mrazák a potřebuju větší  . Ses dala na myslivost nebo co?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 11. únor 2010, 22:50:58 » |
|
Ahá,já si říkala ty jo a to máte tolik mraženýho jo?? to je hustý.
Mužík patologicky nakupuje maso (máme známýho řezníka, kterej dodává fakt luxusní), takže už to nemam kam rvát... občas to dorazim něčim pro holky na žvejkání, to je taky pravda. Jinak tam pěchuju krabičky s jídlama, co přebydou, zeleninu, vobčas pečivo, taky ňáká zmrzka se tam najde... no a pak je z toho zmatek a nemůžu nic najít  ...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 11. únor 2010, 22:54:53 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 11. únor 2010, 22:56:32 » |
|
Tak kdo jinej má narvanej mrazák a nekrmí psy masem?! Jenom myslivci.  A teď teda Radechovic. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 11. únor 2010, 22:59:45 » |
|
Tak kdo jinej má narvanej mrazák a nekrmí psy masem?! Jenom myslivci.  A teď teda Radechovic.  No dobře, vobčas holkám něco šoupnu... ale vodvolej tu myslivost nebo se neudržim!!!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|