Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 09:14:43 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Americký stafordšírský teriér  (Přečteno 1150 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
100RM
Třída dorostu
*

Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« kdy: 02. únor 2010, 12:51:57 »

Ahoj, ma niekto z vas AST ?  Preliezol som tuto sekciu, ale nikde som nikoho nenasiel.  My mame nasho cez tri mesiace (ma vyse pol roka) a napriek pociatocnym obavam musim povedat, ze ma pes prekvapuje takmer kazdy den tym, ako sa rychlo uci, svojou inteligenciou, tym ze je priatelsky k psom aj ludom. Proste perfektny pes. Pomalicky sa zaciname pripravovat na cvicak, tak snad svoje "dovednosti" este obaja zdokonalime ;-)

edit:  Vecer ked sa dostanem domov prihodim nejake fotecky
Zaznamenáno
Pepenka
Vítěz výstavy (BIS)

Pohlaví: Ženské

Cora *15.11.2008

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 02. únor 2010, 13:12:18 »

ja mam amstafku 1rok a 2mesice starou,je takova drobnejsi,vyzablina moje Kiss mas psa bo fenu?jsou hodne ucenlivy,strasne temperamentni a neuveritelne pratelsti :)pri spravne vychove by nemeli ani projevovat prehnanou dominanci,takze urcite co nejdriv na cvicak pac takhle rasa potrebuje hodne socializovat(tim samozrejme nechci rict,ze jiny plemeno to nepotrebuje),jediny co muzu vytknout je,ze maj hodne devastacni sklony kor ta moje ac sem ji venovala spoustu casu porad mi neco nicila a trvalo,nez to pochopila a jeden cas jsme meli zaludecni potize,ted musim zatukat,ze je zatim vse OK..pak sem hodim taky par fotek  Smiley
Zaznamenáno

Pes má krásu bez ješitnosti, sílu baz krutosti a lidské ctnocti bez lidských nectností.

http://corytko.rajce.idnes.cz/Cora_fotecky/
http://cerstveryby.cz
dzejn23
Třída mladých
**

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 17. Srpen 2010, 14:41:59 »

joj tak stim devastováním naprosto souhlasim... moje Stage když jsem si ji přivedla (bylo jí už 7 měsíců) byla hrozně neštastna kdyz sem ji nechala doma samotnou a za trest mi treba pocurala postel a pokakala , pak to tam jeste rozslapala, rozkousala mi nabijecku od mobilu pak i mobil, obleceni ... ale vzdycky jen veci co byly jen moje nikdy nekousla do gauče do koberce prostě fakt si vybirala zasadne moje veci potvurka ....
Zaznamenáno
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Pohlaví: Ženské

Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: 04. únor 2012, 08:55:29 »

Fany, fena staforda 8 měsíců
http://www.ekozabreh.cz/utulek-pro-psy/nasi-psi
Zaznamenáno

Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!