Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 09:01:48 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2 3 ... 7   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Barfujeme.cz  (Přečteno 7578 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
*

Pohlaví: Ženské

Abbynka *20.12.2005 Easy *18.6.2008

Zobrazit profil WWW
« kdy: 01. Prosinec 2009, 15:06:26 »

Jdu dělat větší obj. už se přidala Barush, nechcete tam někdo něco vzít? Odběr čtvrtek večer (pravděpodobně).
Zaznamenáno

Karkulín
Třída dorostu
*

Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 01. Prosinec 2009, 18:44:28 »

Bych si dovolila, takovou maličkost... členové klubů obedience a chovatelů bearded collií mají nárok na slevu... Tak by se třeba Barush mohla o tu slevu konečně přihlásit, aby ji mohla uplatnit...  Wink

Markéta, masopropsy.cz
Zaznamenáno
Barush
Ultra Extra Super pes

Berry 20.2.2008

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 02. Prosinec 2009, 09:29:36 »

Bych si dovolila, takovou maličkost... členové klubů obedience a chovatelů bearded collií mají nárok na slevu... Tak by se třeba Barush mohla o tu slevu konečně přihlásit, aby ji mohla uplatnit...  Wink

Markéta, masopropsy.cz

Pani, to je novinka, ale ty jsi vlastne uz neco rikla v Letnanech  Wink jdu to zkomunikovat s Alcou  Wink
Zaznamenáno

www.berrycz.webnode.cz

pro SZ barapalkoskova
Barush
Ultra Extra Super pes

Berry 20.2.2008

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 11. Prosinec 2009, 10:50:14 »

Budu objednavat, nejpozdejs v pondeli, tak pokud nekdo neco chcete, dejte vedet  Wink a pry mam 10% slevu  Grin
Zaznamenáno

www.berrycz.webnode.cz

pro SZ barapalkoskova
Šimona
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 11. Prosinec 2009, 11:14:42 »

Budu objednavat, nejpozdejs v pondeli, tak pokud nekdo neco chcete, dejte vedet  Wink a pry mam 10% slevu  Grin

víte někdo zda třeba to hovězí bez kosti je kusové, nebo je to namleté? podle těch obrázku to vypadá všechno namletě
Zaznamenáno

Šimona
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: 11. Prosinec 2009, 12:04:24 »

víte někdo zda třeba to hovězí bez kosti je kusové, nebo je to namleté? podle těch obrázku to vypadá všechno namletě
všechno nahrubo namleté
Zaznamenáno

Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: 11. Prosinec 2009, 12:04:42 »

já nejdřív po novém roce
Zaznamenáno

Šimona
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 11. Prosinec 2009, 12:07:49 »

všechno nahrubo namleté

tak to nic to se mi nelíbí, a ceny se mi v tom případě už vůbec nelíbí  Undecided, ale to je asi tím, že mám dva větší psi, bych přišla na mizinu za chvíli
Zaznamenáno

Šimona
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 kdy: 11. Prosinec 2009, 12:18:24 »

tak to nic to se mi nelíbí, a ceny se mi v tom případě už vůbec nelíbí  Undecided, ale to je asi tím, že mám dva větší psi, bych přišla na mizinu za chvíli
mě to právě tím spíš vyhovuje, že to nemusím krájet, jen rozmrazím a nandám do misky Smiley
Zaznamenáno

Šimona
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 11. Prosinec 2009, 12:28:10 »

mě to právě tím spíš vyhovuje, že to nemusím krájet, jen rozmrazím a nandám do misky Smiley

jo jo, já to psům nekrájím, ale když je to rozemletý, nedá se od oka jednoznačně určit co v tom přesně je
Zaznamenáno

Šimona
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 kdy: 11. Prosinec 2009, 12:31:33 »

jo jo, já to psům nekrájím, ale když je to rozemletý, nedá se od oka jednoznačně určit co v tom přesně je
tak když si vemu, že má Abby cca 70g masa tak nevím, jak bych jí to dala Cheesy jako jsem s tím zatím spokojená, krmím měsíc, holky jsou v pohodě, bobky super, Easy kadí tak 1x denně, dřív kadila asi 3x i víc, má pořád pěknou srst, nekulhá, nic, takže z toho usuzuju, že je vše, jak má být Smiley
Zaznamenáno

Barush
Ultra Extra Super pes

Berry 20.2.2008

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 11. Prosinec 2009, 14:21:13 »

ono to neni uplne mlety, teda aspon v tech vanickach to nebyvalo...jak je to v pytlich, tak to nevim...jsou to spis kusy masa me prijde, ale kdyz vydrzis tak dva tri dny, budu davat (poprve) hrubomlety od vetamixu, tak ti dam vedet  Wink  co se tyce financi, mam pocit, ze to vyjde stejne jako superpremiovka...ale je fakt, ze ja mam jen jednoho psa  Wink
Zaznamenáno

www.berrycz.webnode.cz

pro SZ barapalkoskova
LuckyMonty
Super pes
*

Lucky (*18.3.2007) Monty (*27.6.2004)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 kdy: 11. Prosinec 2009, 14:40:50 »

jako teda nevim...mi to teda nevyhovuje..je to najemno namleté (alespoň to hovězí s kostma a tak, no prostě to, co je ve vaničkách)... Když rozbalíš hrubomleté, tak to jsou nádherný kusy masa, todle je taková jako spíš kaše..nevím, ať si každej krmí čím chce, ale mně se po tom psové dost ucpávali (nepřijde mi 100% vhodné dávat každej den kosti).. Jako na občas spestření k něčemu přimíchat mi to přijde v poho, ale krmit jen tím mi přijde likvidační (myslím cenově), no.... Ale jak říkám, každému vyhovuje něco jiného... Wink

A propó..dneska jsem v makru koupila úplně krásný hovězí oháňky a směs hovězích kostí..Už se nemůžu dočkat, až Lucky bude moct zase kosti... Roll Eyes Jo a taky hovězí srdce a vepřový jazyky a kuřecí srdce a žaludky a.... No, bylo to velmi nákladné Grin
Zaznamenáno

bělouš, knír a já :-))
www.luckygrisom.estranky.cz
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 kdy: 11. Prosinec 2009, 15:02:34 »

jako teda nevim...mi to teda nevyhovuje..je to najemno namleté (alespoň to hovězí s kostma a tak, no prostě to, co je ve vaničkách)... Když rozbalíš hrubomleté, tak to jsou nádherný kusy masa, todle je taková jako spíš kaše..nevím, ať si každej krmí čím chce, ale mně se po tom psové dost ucpávali (nepřijde mi 100% vhodné dávat každej den kosti).. Jako na občas spestření k něčemu přimíchat mi to přijde v poho, ale krmit jen tím mi přijde likvidační (myslím cenově), no.... Ale jak říkám, každému vyhovuje něco jiného... Wink

A propó..dneska jsem v makru koupila úplně krásný hovězí oháňky a směs hovězích kostí..Už se nemůžu dočkat, až Lucky bude moct zase kosti... Roll Eyes Jo a taky hovězí srdce a vepřový jazyky a kuřecí srdce a žaludky a.... No, bylo to velmi nákladné Grin
tak oni dělaj i hodně těch mas bez kosti, třeba to hovězí, krůtí Wink
Zaznamenáno

Marketha
BOB, BIG

Chili *6.6.2009

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 04. Leden 2010, 20:36:29 »

Začla jsem přemýšlt o krmení syrovým masem. Můžete mi někdo říct, jak to vyjde přibližně finančně? Rámcově srovnatelné s granulema a nebo o hodně dražší? A jak to vlastně funguje? Něco jsem hledala na netu, ale ocením Vaše zkušenosti a postřehy. Všechny informace se mi hodí :-) Děkuji!!!
Zaznamenáno

pro SZ "budarovi"
www.fler.cz
www.bedynky.cz
Stran: [1] 2 3 ... 7   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!