Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 08:48:45 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 ... 14 15 [16] 17 18   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Canisterapie  (Přečteno 7651 krát)
0 uživatelů a 5 Hostů prohlíží toto téma.
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
*

Pohlaví: Ženské

Abbynka *20.12.2005 Easy *18.6.2008

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #225 kdy: 04. únor 2012, 18:21:14 »

Nás :-)
jako Alfa? Grin

1) tak tam se může odměňovat po skončení cviku, nesmíš cvičit na pamlsek, ale po skončení si psa odměnit můžeš, takže je můžeš mít i u sebe
2) ponechání psa se dělalo - když sem tam byla s Easy - tak, že se pes odložil do lehu mezi děti, ty ho hladili a páník šel kousek dál, většinou třeba si stoupl za dalšího člověka, aby na něj pes chvilku neviděl
Zaznamenáno

SandynkaM
Třída šampionů

Zobrazit profil
« Odpověď #226 kdy: 04. únor 2012, 18:26:02 »

jako Alfa? Grin

1) tak tam se může odměňovat po skončení cviku, nesmíš cvičit na pamlsek, ale po skončení si psa odměnit můžeš, takže je můžeš mít i u sebe
2) ponechání psa se dělalo - když sem tam byla s Easy - tak, že se pes odložil do lehu mezi děti, ty ho hladili a páník šel kousek dál, většinou třeba si stoupl za dalšího člověka, aby na něj pes chvilku neviděl

no ty woe, to bude nářez...Smiley) a může u toho štěkat?asi ne,co? LOL
Zaznamenáno

Sandy
Kristýnka
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #227 kdy: 04. únor 2012, 18:30:03 »

jako Alfa? Grin

Díky tak to je dobrý! :-)
Prostudovala jsem řád a jdu do toho  Smiley Večer odešlu přihlášku  Cheesy
Zaznamenáno

SZ Kristyna Havova
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #228 kdy: 04. únor 2012, 18:38:04 »

no ty woe, to bude nářez...Smiley) a může u toho štěkat?asi ne,co? LOL
tak ideální by bylo, kdyby neštěkala no Grin

Díky tak to je dobrý! :-)
Prostudovala jsem řád a jdu do toho  Smiley Večer odešlu přihlášku  Cheesy
super! to bude přímo HafBO zkouška Grin
Zaznamenáno

Kristýnka
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #229 kdy: 12. únor 2012, 19:59:25 »

Zítra se jdou na naši "hodinu" podívat zdravotní sestřičky, aby věděly, oč vlastně jde atd...
Tak jsem na to zvědavá! Pro Jackie to bude další taková zkouška, protože kromě nemocnice a pacientů budou kolem ni další lidé, kteří ji budou pozorovat    Smiley
Zaznamenáno

SZ Kristyna Havova
minik
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #230 kdy: 13. únor 2012, 09:33:37 »

Zítra se jdou na naši "hodinu" podívat zdravotní sestřičky, aby věděly, oč vlastně jde atd...
Tak jsem na to zvědavá! Pro Jackie to bude další taková zkouška, protože kromě nemocnice a pacientů budou kolem ni další lidé, kteří ji budou pozorovat    Smiley
Kristy a jak to tam vlastne poprve vypadalo? Byla jsi s obema holkama? Co jste delaly?
Zaznamenáno

Kristýnka
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #231 kdy: 13. únor 2012, 10:35:16 »

Kristy a jak to tam vlastne poprve vypadalo? Byla jsi s obema holkama? Co jste delaly?
Zatím jsem byla jen s Jackie, protože Sunny hárá. Pak si budu holky po týdnu vždy střídat :-).
Jinak první hodina probíhala tak, že jsem spolu s tou holčinou, co mě zaučuje šly na oddělení LDNky. Zkoušely jsme reakci psa na nemocniční prostředí, výtahy,dlaždice,  plno lidí na vozíčku či s berlemi - vše zvládla bez problémů. Pak jsme tedy došly na oddělení a šly na konkrétní pokoje, kde jsme sledovaly Jackie reakci, jak se bude chovat k lidem v posteli atd. A v tom taky byla zlatá. Hned jakoby pochopila, co se po ní chce, tak obešla postupně ty postele, se všemi se ponuchnala, nechala se nakrmit atd. Takhle jsme obešly ještě dva pokoje a pak jsme šly pryč. Takže první lekce trvala cca 20-25 minut. Nechtěly jsme, aby z toho byla na poprvé hned tak unavená,takže jsme to ukončily ještě v době, kdy byla v pohodě :-).

Dnes např. budeme chtít, aby Jackie skočila předními packami na postel, protože máme v plánu jít na pokoj k člověku, který se nemůže už moc hýbat. Tak jsem zvědavá, jak se s tím popasuje. Ty postele jsou tam daleko vyšší a prostě uplně jiný, než normálně.

A příští týden jdu se Sunny na dětské oddělení =)
Zaznamenáno

SZ Kristyna Havova
minik
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #232 kdy: 13. únor 2012, 12:30:34 »

Zatím jsem byla jen s Jackie, protože Sunny hárá. Pak si budu holky po týdnu vždy střídat :-).
Jinak první hodina probíhala tak, že jsem spolu s tou holčinou, co mě zaučuje šly na oddělení LDNky. Zkoušely jsme reakci psa na nemocniční prostředí, výtahy,dlaždice,  plno lidí na vozíčku či s berlemi - vše zvládla bez problémů. Pak jsme tedy došly na oddělení a šly na konkrétní pokoje, kde jsme sledovaly Jackie reakci, jak se bude chovat k lidem v posteli atd. A v tom taky byla zlatá. Hned jakoby pochopila, co se po ní chce, tak obešla postupně ty postele, se všemi se ponuchnala, nechala se nakrmit atd. Takhle jsme obešly ještě dva pokoje a pak jsme šly pryč. Takže první lekce trvala cca 20-25 minut. Nechtěly jsme, aby z toho byla na poprvé hned tak unavená,takže jsme to ukončily ještě v době, kdy byla v pohodě :-).

Dnes např. budeme chtít, aby Jackie skočila předními packami na postel, protože máme v plánu jít na pokoj k člověku, který se nemůže už moc hýbat. Tak jsem zvědavá, jak se s tím popasuje. Ty postele jsou tam daleko vyšší a prostě uplně jiný, než normálně.

A příští týden jdu se Sunny na dětské oddělení =)
Ty brdo, to zni dobre. Tak at se vam dari  Smiley.
Zaznamenáno

Kristýnka
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #233 kdy: 07. Březen 2012, 17:26:29 »

Sunny měla dnes premiéru v Motole na dětském oddělení  a byla naprosto úžasná!  Kiss
Se všemi se nuchnala, pak se nechala krmit, hledala pamlsky, které ji děti schovávali a ke konci se nechala "cvičit" od dětiček.
Je to prostě zlatý ričoun  Kiss
Zaznamenáno

SZ Kristyna Havova
Airen
Super pes
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #234 kdy: 07. Březen 2012, 17:30:12 »

Sunny měla dnes premiéru v Motole na dětském oddělení  a byla naprosto úžasná!  Kiss
Se všemi se nuchnala, pak se nechala krmit, hledala pamlsky, které ji děti schovávali a ke konci se nechala "cvičit" od dětiček.
Je to prostě zlatý ričoun  Kiss
To je hezký:-) Kéž bychom k tomu i my někdy dospěli :-)
Zaznamenáno
Kristýnka
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #235 kdy: 07. Březen 2012, 17:32:54 »

To je hezký:-) Kéž bychom k tomu i my někdy dospěli :-)
Třeba ve finále bude Pretty canisterapeut :-))
Zaznamenáno

SZ Kristyna Havova
Airen
Super pes
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #236 kdy: 07. Březen 2012, 17:41:09 »

Třeba ve finále bude Pretty canisterapeut :-))
no kéž by:-)
Zaznamenáno
Kristýnka
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #237 kdy: 31. Březen 2012, 18:14:24 »

Alčo,
bereš si zítra s sebou kenelku nebo tam má člověk psy pořád u sebe?
Zaznamenáno

SZ Kristyna Havova
MarkétaM
Dogus Suprus
*

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #238 kdy: 31. Březen 2012, 18:43:16 »

Já jsem dneska měla neskutečnou canisterapii, 6 skvělých štěňátek, asi zatím nejlepší štěňata, u jakých jsem byla....krásně jsem si odpočinula Kiss
Zaznamenáno

SZ: marek p.
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #239 kdy: 31. Březen 2012, 18:55:26 »

Alčo,
bereš si zítra s sebou kenelku nebo tam má člověk psy pořád u sebe?

Máš je pořád u sebe, sleduje se chování po celou dobu zkoušky, max dáš nachvíli do auta, ale Easy sem měla celou dobu u sebe
Zaznamenáno

Stran: 1 ... 14 15 [16] 17 18   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!