Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 08:40:59 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 ... 49 50 [51]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Rvačky mezi psama  (Přečteno 28739 krát)
0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.
Ahsia
Ultra Super pes

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #750 kdy: 19. únor 2012, 23:51:48 »

nemyslela jsem jsem to tak, že máš víc zkušeností než ostatní, to určitě ne :-)) Jen si byla jedna z mála, kdo sem přispěl ohledně tohoto  Grin
Jinak musím zaťukat, že naštěstí takovéhle zkušenosti nemáme. Když tedy nepočítám tu aféru s pamlskovníkem, tak Sunny je takový milouš...Jackie si psů nevšímá, ale je pravda, že jsem musela jednou řešit situaci, kdy mi po ní cvakala fena a tudíž jsem chytla Jackie a skopávala tu druhou, ale nebylo to nic hrozného...
A Peggy byla osobnost, takže tam to bylo jasný  Smiley

Hlavně už tak rok (berňačka) nemám u svých holek žádnou a doufám, že mít ani nebudu  Grin.
Píšu u svých, psychouše Kokoše neřeším, páč toho chce v jejím mozečku zabít každý Cheesy
Zaznamenáno
Barushka
Dogus Suprus
*

Ferďásek vocásek

Zobrazit profil
« Odpověď #751 kdy: 19. únor 2012, 23:54:50 »

Jasný no, musí se vidět ta konkrétní situace a dle toho reagovat. No hele, myslím, že tak nějak všichni dělají to samé, se psem si hrát, prokrmit ho, apod. A určitě to záleží na povaze, jak píšeš. Mě, když se stalo s tou malou Elou, tak by neklaplo nějaké chození kolem toho psa co jí napadl, i když kamarádka tam s ním stála. Ela prostě řičela, jen se hnul, i když byl pár metrů od ní. Takže jsem jí prostě vzala ještě dál, tam jí nacpala pupek celým obsahem pamlskovníku a mluvila na ní hlasem "nic se neděje, je to legranda". A jak se uklidnila, šly jsme domů. Ona si ho pamatovala i poté, když jsme se s nimi viděly znovu a to už byl bez kulek, on jí vůbec, vyrostla, už nebyla štěně, šel k ní a ona ohon mezi nohy a šup za mě. Až po chvíli, když viděla, že je vše v pohodě, ze strany psa i z mé, tak se osmělila a občas k němu nenápadně přičuchla, ale pořád si držela odstup, prostě věděla, že je to ten co jí před pár měsíci ublížil. Dneska už v pohodě.

Tak on byl naštěstí v klidu nebo to na sobě nedával znát, nevydával zvuky, nebyl si úplně jistej, ale nestresoval, vypadal, že je rád, že je se mnou.. Takže ten průchod kolem nebyl sebemenší problém udělat, naopak to uklidnilo i mě, že on na něj ani nekoukl, koukal na mě, šli jsme dál, pohrál si a pracoval.. On jakoby nic celou dobu neviděl, neviděl, že tam stojim, neviděl prostě nic, jak byl stočenej a pod hromadou výstavních chlupů, on mě viděl až když z něj ten pes slezl
Zaznamenáno

"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je."
J.Werich
Krisis
Ultra Super pes

Monty 24.12.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #752 kdy: 19. únor 2012, 23:57:40 »

Hlavně už tak rok (berňačka) nemám u svých holek žádnou a doufám, že mít ani nebudu  Grin.
Píšu u svých, psychouše Kokoše neřeším, páč toho chce v jejím mozečku zabít každý Cheesy

LOL LOL LOL  Téda, nejdřív že Tě kouše, pak že slintá a teď je psychouš - chudák holčička  Angel Grin Grin
Zaznamenáno
Ahsia
Ultra Super pes

Zobrazit profil
« Odpověď #753 kdy: 19. únor 2012, 23:58:21 »

Tak on byl naštěstí v klidu nebo to na sobě nedával znát, nevydával zvuky, nebyl si úplně jistej, ale nestresoval, vypadal, že je rád, že je se mnou.. Takže ten průchod kolem nebyl sebemenší problém udělat, naopak to uklidnilo i mě, že on na něj ani nekoukl, koukal na mě, šli jsme dál, pohrál si a pracoval.. On jakoby nic celou dobu neviděl, neviděl, že tam stojim, neviděl prostě nic, jak byl stočenej a pod hromadou výstavních chlupů, on mě viděl až když z něj ten pes slezl

Já si myslím, že to bude dobré, určitě si myslí, že jsi ho zachránila ty a pokud byl i klidný, tak z něj roste pohodář a nijak ho to negativně neovlivní  Smiley
Spíš, aby si lidi ty psy hlídali a nepouštěli je to chovu, jsou li to takové mrchy  Undecided
Zaznamenáno
Ahsia
Ultra Super pes

Zobrazit profil
« Odpověď #754 kdy: 19. únor 2012, 23:59:00 »

LOL LOL LOL  Téda, nejdřív že Tě kouše, pak že slintá a teď je psychouš - chudák holčička  Angel Grin Grin

Grin Grin Grin ale jinak jí mám ráda, dcerku vyvdanou  Grin
Zaznamenáno
Krisis
Ultra Super pes

Monty 24.12.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #755 kdy: 20. únor 2012, 00:01:58 »

Grin Grin Grin ale jinak jí mám ráda, dcerku vyvdanou  Grin

Já vim Wink  Thumb Up
Zaznamenáno
Barushka
Dogus Suprus
*

Ferďásek vocásek

Zobrazit profil
« Odpověď #756 kdy: 20. únor 2012, 00:08:22 »

Já si myslím, že to bude dobré, určitě si myslí, že jsi ho zachránila ty a pokud byl i klidný, tak z něj roste pohodář a nijak ho to negativně neovlivní  Smiley
Spíš, aby si lidi ty psy hlídali a nepouštěli je to chovu, jsou li to takové mrchy  Undecided

To je právě to, člověk nikdy neví, kdy a v jaký podobě se to vrátí..

Tak on je konkrétně tenhle pes je poměrně úspěšnej, co se sportovních výsledků týče, takže možná to je opravňuje? Milion titulů a šup s nim do chovu ať je jakej je, hlavně že je zájem.. Lips Sealed (jen bych ještě chtěla podotknout, že muj pes nebyl jedinej napadenej nebo atakovanej za dobu tam strávenou Smiley )
Zaznamenáno

"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je."
J.Werich
MarkétaM
Dogus Suprus
*

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #757 kdy: 20. únor 2012, 08:45:49 »

Hele a byla to nějaká organizovaná akce?
Kdyby jo, tak bych tohle napsala pořadatelům.

Protože - ty teď řešíš, jestli jsi tu situaci vyřešila dobře, ale narovinu, jestli je tam někdo se psem, kterej má tenhle problém, nemá co dělat na volno. I kdyby tam 100 dalších psů bylo volně, tak prostě nemá, pokud tohle tropí. Příště se to může klidně stát znova...
Zaznamenáno

SZ: marek p.
Barushka
Dogus Suprus
*

Ferďásek vocásek

Zobrazit profil
« Odpověď #758 kdy: 20. únor 2012, 09:42:54 »

Hele a byla to nějaká organizovaná akce?
Kdyby jo, tak bych tohle napsala pořadatelům.

Protože - ty teď řešíš, jestli jsi tu situaci vyřešila dobře, ale narovinu, jestli je tam někdo se psem, kterej má tenhle problém, nemá co dělat na volno. I kdyby tam 100 dalších psů bylo volně, tak prostě nemá, pokud tohle tropí. Příště se to může klidně stát znova...

To sice organizovaná akce byla, ale ne venku při venčení, tam "je to každýho věc".. S tou akcí to nemá jakoby nic společnýho krom toho, že jsme se tam potkali, venku za svýho psa každej odpovídal sám..

Mě prostě jen maximálně děsí, že ten pes je chovný a nepatří do úplně neznámé chovky, běhá po něm po světě zatím 20štěňat, z toho 8 s fenkou, která je vlastní paničkou označována za nesnášenlivou a útočnou.. To je jako masakr podle mě.. Undecided
Zaznamenáno

J.Werich
minik
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #759 kdy: 20. únor 2012, 10:24:15 »

Baru, to me mrzi, ze se Syrkovi tohle stalo. My mame podobnou zkusenost s mistnim BSO, ktery se pak jeste serval s Astim, pac ten si to nenechal libit. Byla jsem mimo z toho, ze jsem nebyla schopna ochranit sve prcky a dala jsem Astimu prilezitost, aby se porval (i kdyz to byl jen rev). Jazz je strasne submisivni, vali se pred kazdym psem a tohle mu teda na sebevedomi nepridalo. Astimu ho naopak asi zvysilo. Taky jsem to obulela a bylo jsem z toho mimo.
Myslim, ze ses zachovala dobre. Ja jsem byla tak v soku, ze jsem si jen privolala sve psy k sobe a uplne roztekana sla domu.
Zaznamenáno

petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #760 kdy: 21. únor 2012, 08:55:48 »

Jak to tak čtu, tak nějak nechápu, jak to, že Vaši psi mají tolik negativních zkušeností? (konkrétně ty Veru  Grin )
Moc si to nedokáži představit, jak k tomu může takhle docházet  Help
Blbá lokalita, tupí spoluobčani.
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 49 50 [51]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!