kokr
Super pes
Pohlaví: 
Chainie (30.3.2008) Bety (12.9.2001)
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 14. Leden 2010, 16:40:22 » |
|
I já jsem se v tom hrabala včera večer.... nic extra, některý se mi exteriérově docela líbili, některý dokonce moc...mám ráda psy s ksichtíkem  Ale trochu mě zaráží, jak všude píšou o tý socializaci - skoro jsem to pochopila tak, že cokoliv pes nepozná do 4měsíců, to potom zabije, sežere a rozcupuje... nevím... Ale fandím jim - v jedný charakteristice bylo, že mají spát dokonce s lidma v posteli, aby netrpěli  Konečně bych měla argument, jak si natáhnout psa na kutě  no nevím jak u Entlebucha, ale u Apenzella to tak je, to je právě to o čem jsem psala mají ze všeho agresivní strach a musí se je to odnaučit. čím dřív tím lépe! bojí se cizích lidí, psů, prostředí, prostě všeho! moje dvě kamarádky apenzella mají a u jednoho jsem se trochu podílela na socializaci 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Sašulka
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 14. Leden 2010, 17:29:46 » |
|
Kam, do chovky? Já bych ho taky hned chtěla  , ale tři pesany už bych nezvládla... Navíc, kdyby byli víc kvadratický než obdélníkový ::)Pořád říkám, že bych potřebovala křížence bíglíka a berňáčka - velikost a uši od bígla, povahu, srst a kresbu od BSP, juj, to by se mi líbilo  Takže Entlebušák by byl skooooro ONO 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ: Dustin
|
|
|
|
bodlinka
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 14. Leden 2010, 20:45:28 » |
|
Kam, do chovky? Já bych ho taky hned chtěla  , ale tři pesany už bych nezvládla... Navíc, kdyby byli víc kvadratický než obdélníkový ::)Pořád říkám, že bych potřebovala křížence bíglíka a berňáčka - velikost a uši od bígla, povahu, srst a kresbu od BSP, juj, to by se mi líbilo  Takže Entlebušák by byl skooooro ONO  a presne tak, me proste ucaroval  jedu se podivat semka http://www.entlebuch-chov.websnadno.cz/Vrh-A.html - jen nevim, jestli u toho tatky neni moc DLK 1/2...?? optimalni je 0/0, ale jak na to tak koukam, to zadny chlap (entlebuch) asi nema...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
bodlinka
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 14. Leden 2010, 20:59:17 » |
|
sašulko, chtela jsem Ti poslat SZ, ale asi mas jine uziv. jmeno.. takze takto:
ahojky, copak zitra delas?? nechces se jet podivat se mnou?? je to hodinka od Prahy - u Č.Brodu..jela bych asi kolem poledne..
Martina
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Sašulka
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 14. Leden 2010, 21:06:08 » |
|
Na ty už jsem koukala včera, ňuňánci....krásný, ty dva zbylý kluci mají krásně symetrický xichtíky  Hele DKK a DLK řeším až od chvíle, kdy mám doma totálního dysplazika....Máme 4/4 na všech nohách. Jsem ráda, že stojí....  a trochu chodí.. Proto jsem si řekla, že jinýho pesana jenom s papírama a z nulkovejch rodičů, ale nejsem expert.... Navíc, po tom, co mi Duchek ukázal, že mýho Dustina umí osnímkovat na nulky(i když každej laik, kterej se na něj podívá Ti hned řekne, že ten pes sotva jde...), nevím jakou to má vypovědní hodnotu... Ale fakt tomu nerozumím..
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Sašulka
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 14. Leden 2010, 21:09:38 » |
|
Jej, to bych moc ráda, Martino, akorát musím zítra do Plzně na rovnátka, protože mi z huby čouhá kus drátu 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Cessy a Koule
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 14. Leden 2010, 21:12:31 » |
|
Jej, to bych moc ráda, Martino, akorát musím zítra do Plzně na rovnátka, protože mi z huby čouhá kus drátu  do Plzně?  Nemáš to trochu z ruky? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
bodlinka
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 14. Leden 2010, 21:15:23 » |
|
Jej, to bych moc ráda, Martino, akorát musím zítra do Plzně na rovnátka, protože mi z huby čouhá kus drátu  a jejej, tak to je potreba  koukam, ze jsi taky cestovatelka:-)) tak stastnou cestu  no, prave, to je otazka.. trosku se toho obojim pac jsem cetla o Dustinkovi :-( takovej malej prdola.. asi se tam spis pojedu podivat na plemeno a casem se uvidi...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Sašulka
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 14. Leden 2010, 21:16:17 » |
|
Krapet, ale ta doktorka je dobrá a doporučila mi jí teta, která je klasická zubařka a má tem malou kliničku... Hlavně v Praze mě rovnátka na Vinohradech stály 40tisíc plus minimálně 500 za návštěvu a v Plzni rovnátka za 3tisíce a kontrola za 30korun...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
bodlinka
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 14. Leden 2010, 21:17:27 » |
|
Krapet, ale ta doktorka je dobrá a doporučila mi jí teta, která je klasická zubařka a má tem malou kliničku... Hlavně v Praze mě rovnátka na Vinohradech stály 40tisíc plus minimálně 500 za návštěvu a v Plzni rovnátka za 3tisíce a kontrola za 30korun...
tak kupuju i bryle.. v praze pod 10 000 koupis tezko, u nas v Nachode tak do 3000 max...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Cessy a Koule
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 14. Leden 2010, 21:21:58 » |
|
tý jo, to budou nějaký spešl rovnátka né?  Ale tak já vlastně nevim, kolik celkem stály ty moje 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Sašulka
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 14. Leden 2010, 21:23:24 » |
|
byl to normální klasickej fix v kovu...akorát soukromá ortodoncie (fakt krásná a vybavená) na Vinohradech..
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Leňule :-)
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 14. Leden 2010, 21:28:19 » |
|
byl to normální klasickej fix v kovu...akorát soukromá ortodoncie (fakt krásná a vybavená) na Vinohradech..
to jo, na vinohradech maj tu ortodoncii nádhernou, pokud myslíš tu přímo v nemocnici...ono spravit zoubky dětem i dospělejm po roštěpech je dost umění a chce to vybavení  ...a ty ceny mě ani nepřekvapujou 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Sašulka
|
 |
« Odpověď #28 kdy: 14. Leden 2010, 21:30:11 » |
|
no, prave, to je otazka.. trosku se toho obojim pac jsem cetla o Dustinkovi :-( takovej malej prdola.. asi se tam spis pojedu podivat na plemeno a casem se uvidi...
Závidím, protože návštěva štěňátek je vždycky super zážitek. Hlavně se dost špatně odolává... Ale asi bych si počkala na taťku nulkáče...i když to je menší hafan a nemusí tahat tolik váhy.. Taky mě pořád zaráží, jak v těch charakteristikách zdůrazňujou tu socializaci... jako mít psa, kterej ve strachu jančí, no nevím... Berňáci například fakt milujou všechno živý, co potkaj - u nás jim šéfuje 30dkg kočka a její synek - obří kocour retardík, na zahradě jsou celý léto s želvama... K lidem absolutní mazlové a ještě navíc to vypadá jakože hlídají... Jak říkám, bíglo-berňák, to je můj sen... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Sašulka
|
 |
« Odpověď #29 kdy: 14. Leden 2010, 21:31:11 » |
|
to jo, na vinohradech maj tu ortodoncii nádhernou, pokud myslíš tu přímo v nemocnici...ono spravit zoubky dětem i dospělejm po roštěpech je dost umění a chce to vybavení  ...a ty ceny mě ani nepřekvapujou  Nene, v uruguajský v činžáku - dr. Petr....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|