kajushka
Třída dorostu
Pohlaví: 
|
 |
« kdy: 02. červenec 2009, 17:48:09 » |
|
Pro všechny kteří mají rádi toto plemeno
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
kajushka
Třída dorostu
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 12. červenec 2009, 16:28:58 » |
|
Tak asi moc lidí nemá rádo plemeno?? Nebo ho nikdo nemá??
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 12. červenec 2009, 16:52:47 » |
|
Určitě ho někdo má  ...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
kajushka
Třída dorostu
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 01. Srpen 2009, 10:53:31 » |
|
jo to určitě já ho vidim když du po městě skoro furt
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Sašulka
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 19. Srpen 2009, 14:44:42 » |
|
Já tohle plemeno mám ráda a doma máme dva berňáčky Dustina a Maxíka!Jsou to moc hodní psi a mazlíci, kteří když chtějí tak moc hezky poslouchají..
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ: Dustin
|
|
|
Kokinka
Třída dorostu
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 14. Září 2009, 05:23:37 » |
|
Já tohle plemínko milujuuu  Doma teda spíš u tety mám psíka berňáčka Badyho je to štěně 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
bodlinka
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 13. Leden 2010, 16:18:33 » |
|
zdarek bernacci, chtela bych se zeptat, jestli nevite neco o tomto pribuznym plemeni http://www.entlebuch.cz/cs/povaha/ :-))) respektive je moc hezky, co se o nem pise, ale jaky vlastne je??? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Sašulka
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 13. Leden 2010, 16:38:10 » |
|
Osobně nemám tu čest, tady je odkaz na klub švýcarských salašnických psů... http://www.kssp.cz/Ten Tvůj odkaz mě docela pobavil.... vynalézavý jak se dostat k jídlu:)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 13. Leden 2010, 23:26:04 » |
|
zdarek bernacci, chtela bych se zeptat, jestli nevite neco o tomto pribuznym plemeni http://www.entlebuch.cz/cs/povaha/ :-))) respektive je moc hezky, co se o nem pise, ale jaky vlastne je???  K nám jeden chodí a je ok.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
bodlinka
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 13. Leden 2010, 23:43:07 » |
|
K nám jeden chodí a je ok.
fakt?? super:-))) jak je?? treba ja poznala Aplika (Apenzellsky salasnicky)- fenku a ta byla strasne ziva. Porad musela neco delat a strasne moc a dlouho zirala na panicku  ale Aplici jsou trosku jiny kafe...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
bodlinka
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 13. Leden 2010, 23:44:47 » |
|
Osobně nemám tu čest, tady je odkaz na klub švýcarských salašnických psů... http://www.kssp.cz/Ten Tvůj odkaz mě docela pobavil.... vynalézavý jak se dostat k jídlu:) tam jsem se taky prohrabala, ale zatim na ne nalezam samou chvalu, az je to divny  myslela jsem, jestli by mi nekdo skutecne nemohl rict, jaky jsou.. psala jsem i do jedny chovky a zase sama chvala...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
kokr
Super pes
Pohlaví: 
Chainie (30.3.2008) Bety (12.9.2001)
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 14. Leden 2010, 08:03:45 » |
|
entlebucha neznám, ale třeba Apenzel není pes pro nezkušené, protože má vrozený agresivní strach který se musí potlačovat, ale když to zvládneš je to super vděčný zvíře s obrovskou chutí makat
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 14. Leden 2010, 08:40:57 » |
|
fakt?? super:-))) jak je?? treba ja poznala Aplika (Apenzellsky salasnicky)- fenku a ta byla strasne ziva. Porad musela neco delat a strasne moc a dlouho zirala na panicku  ale Aplici jsou trosku jiny kafe... Já nevim, zas tak moc ho neznám, ale prostě v ordinaci nedělá problémy, normální milej pes, dá se s nim v klidu manipulovat, co ho tady v oklí potkávám, když ho pán venčí, tak mně taky přijde v pohodě - házej mu házedlem balónky a von běhá, no...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Sašulka
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 14. Leden 2010, 15:44:49 » |
|
I já jsem se v tom hrabala včera večer.... nic extra, některý se mi exteriérově docela líbili, některý dokonce moc...mám ráda psy s ksichtíkem  Ale trochu mě zaráží, jak všude píšou o tý socializaci - skoro jsem to pochopila tak, že cokoliv pes nepozná do 4měsíců, to potom zabije, sežere a rozcupuje... nevím... Ale fandím jim - v jedný charakteristice bylo, že mají spát dokonce s lidma v posteli, aby netrpěli  Konečně bych měla argument, jak si natáhnout psa na kutě 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
bodlinka
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 14. Leden 2010, 15:59:53 » |
|
I já jsem se v tom hrabala včera večer.... nic extra, některý se mi exteriérově docela líbili, některý dokonce moc...mám ráda psy s ksichtíkem  Ale trochu mě zaráží, jak všude píšou o tý socializaci - skoro jsem to pochopila tak, že cokoliv pes nepozná do 4měsíců, to potom zabije, sežere a rozcupuje... nevím... Ale fandím jim - v jedný charakteristice bylo, že mají spát dokonce s lidma v posteli, aby netrpěli  Konečně bych měla argument, jak si natáhnout psa na kutě  tak ja se na ne zitra pojedu podivat  me se teda strasne libi.. a pokud jsou i takovy bezproblemovy, tak hrozne moc... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|