Leňule :-)
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 28. Prosinec 2009, 11:21:39 » |
|
Me by to bylo jedno, ale Milan bude mit skolu.  aha...no tak klidně až o prázdninách...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 28. Prosinec 2009, 11:26:50 » |
|
No já bych klidně brala nějaký týden před prázdninama...měla bych mít od pulky června už volno...a pak bud bych jela hned na další jakože za s sebou a nebo třeba s týdenní prodlevou..takže beru klidně jeden týden před prázdninama, bez těch lidí...:-D a pak je mi to jedno...:-) jo a pokud by to šlo, tak bych chtěla jednou čistě agi a jednou kombinovaný s dd.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
|
Katkak
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 28. Prosinec 2009, 11:47:55 » |
|
Já bych taky brala agility+DD (a když by se našlo třeba pár chvilek na stopy, tak by to byla paráda... ;-D). Termín je mi celkem jedno, ale radši bych červenec, aby nehrozilo, že budu muset na nějakou zkoušku nebo přijímačky :-).
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 28. Prosinec 2009, 11:59:13 » |
|
Dá se tak nějak v kostce popsat jak probíhají takový psí tábory??  Máš výcvik rozdělený do dvou částí...většinou na dopoledne a odpoledne..kdy se se psy cvičí. Mezi cvičením máš volno, mužeš si dělat co chceš. Většinou se dělají i soutěže pro lidi, aby se nenudili. A to je asi tak vše...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Abbynka *20.12.2005 Easy *18.6.2008
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 28. Prosinec 2009, 11:59:55 » |
|
já bych brala týden přípravy na zkoušky, ale letos vůbec nevím, jestli pojedu :/ ale když bude týden přípravy na zkoušky (poslušnost + stopy) a nebude to v termínu hafbo tábora tak bych si ten tejden mohla vyšašit
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 28. Prosinec 2009, 12:04:50 » |
|
Já bych to chtěla jak psali ostatní tady - dva týdny za sebou - jeden agi a jeden agi + DD. Na stopy si můžem zajet soukromě v době volna  A taky bych si prosila jeden ten týden (asi ten čistě agi) zaměřit i na fyzickou kondici páníčků, prostě to mít jako sportovní soustředění  Termín je mi jedno.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 28. Prosinec 2009, 12:05:33 » |
|
No tak fajn, pište si další požadavky a já to co nejdříve sesumíruju do propozic. Jinak asi ste opět pro Heroltice že? Mám nějaké další typy, ale v Herolticích sou terény na stopy, lesy, a hlavně ten bazén, ve kterým já za celých 6 týdnů nebyla, ale většina z vás se v něm dost vyřádila :-) Jinak Krystýnka to popsala v kostce. Vstává se dle počasí, dyž sou vedra tak brzo, když ne tak tak nějak rozumně, zkrátka aby to vyhovovalo psům. Spí se buď v chatce nebo na pokoji jídlo je 3x denně s tím že večer je jen polívka, páč o prázdninách je dost vedro a člověk nemá hlad, tak po dvou teplejch jídlech denně by z nás byli přežraný koule. Ale večeře je možno dokoupit. V místě jsou kuželky, pinpon, bazén a okolí na procházky jak dělané
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 28. Prosinec 2009, 12:07:25 » |
|
Já bych to chtěla jak psali ostatní tady - dva týdny za sebou - jeden agi a jeden agi + DD. Na stopy si můžem zajet soukromě v době volna  A taky bych si prosila jeden ten týden (asi ten čistě agi) zaměřit i na fyzickou kondici páníčků, prostě to mít jako sportovní soustředění  Termín je mi jedno. nad tím sem přemýšlela, kdysi jsem to zkusila praktikovat, ale lidi dost odpadvali. ale pokud bude zájem, může být agi a pak běhání po lese, posilování a tak pokud vs bude víc udělám to. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 28. Prosinec 2009, 12:09:32 » |
|
No jasně ...Heroltice jsou nejlepší... Jinak já se nebráním běhání páníčku...:-D
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 28. Prosinec 2009, 12:10:24 » |
|
No tak fajn, pište si další požadavky a já to co nejdříve sesumíruju do propozic. Jinak asi ste opět pro Heroltice že? Mám nějaké další typy, ale v Herolticích sou terény na stopy, lesy, a hlavně ten bazén, ve kterým já za celých 6 týdnů nebyla, ale většina z vás se v něm dost vyřádila :-) Jinak Krystýnka to popsala v kostce. Vstává se dle počasí, dyž sou vedra tak brzo, když ne tak tak nějak rozumně, zkrátka aby to vyhovovalo psům. Spí se buď v chatce nebo na pokoji jídlo je 3x denně s tím že večer je jen polívka, páč o prázdninách je dost vedro a člověk nemá hlad, tak po dvou teplejch jídlech denně by z nás byli přežraný koule. Ale večeře je možno dokoupit. V místě jsou kuželky, pinpon, bazén a okolí na procházky jak dělané
Já bych teda byla radši, kdyby to bylo o fous blíž Praze...ale tak chápu, že to neni jednoduchý sehnat stejně ideální místo někde blíž.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 28. Prosinec 2009, 12:10:49 » |
|
Já bych to chtěla jak psali ostatní tady - dva týdny za sebou - jeden agi a jeden agi + DD. Na stopy si můžem zajet soukromě v době volna  A taky bych si prosila jeden ten týden (asi ten čistě agi) zaměřit i na fyzickou kondici páníčků, prostě to mít jako sportovní soustředění  Termín je mi jedno.  HEROLTICE!!!! Jídlo dobrý, bazén dobrý, okolí dobrý, pokoj dobrý, všechno dobrý!!! 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Leňule :-)
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 28. Prosinec 2009, 12:11:01 » |
|
Já bych to chtěla jak psali ostatní tady - dva týdny za sebou - jeden agi a jeden agi + DD. Na stopy si můžem zajet soukromě v době volna  A taky bych si prosila jeden ten týden (asi ten čistě agi) zaměřit i na fyzickou kondici páníčků, prostě to mít jako sportovní soustředění  Termín je mi jedno.  až tak jo...já teda byla na sportovním soustředění jen 2x a vždycky jako zdravotník...musim teda říct, že mě celkem bavilo pozorovat je jak makaj...nemohla bych dělat zdravotníka  a s těma stopama máš pravdu...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 28. Prosinec 2009, 12:11:34 » |
|
nad tím sem přemýšlela, kdysi jsem to zkusila praktikovat, ale lidi dost odpadvali. ale pokud bude zájem, může být agi a pak běhání po lese, posilování a tak pokud vs bude víc udělám to.  Tak já se hlásím jako cvičenec a snad se někdo přidá 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #28 kdy: 28. Prosinec 2009, 12:12:35 » |
|
Možná nějaký ten zdravotník bude potřeba 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #29 kdy: 28. Prosinec 2009, 12:13:53 » |
|
Tak já se hlásím jako cvičenec a snad se někdo přidá  přidávám se... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
|