|
Vít Gregor
|
 |
« kdy: 23. Leden 2006, 15:53:14 » |
|
orientacni pochod se psem aneb "extrémní kynologický vytrvalostní sport, při němž jsou překonávány mimořádné vzdálenosti v časovém limitu"
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Vít Gregor
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 23. Leden 2006, 15:53:14 » |
|
Nechodite, nebo neuvazujete nekdo o dogtrekkingu? Chtel bych zacit s Kuraiem a hodil by se nam nekdo znamy se zkusenostmi a stejne tak nekdo do party na vzajemne povzbuzovani treninkove moralky ... bez poradne pripravy do cile asi ve zdravi nedolezu. Myslel jsem, ze zacnu nejakym midem, ale hned ten prvni v kalendari http://dogtrekking.info je 24-36km a to mi neprijde zas az takova "vyzva". No jestli se k zadne priprave nedokopu tak u nej jeste rad skoncim.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Michaela
Strážný Pes
Třída vítězů
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 23. Leden 2006, 21:49:49 » |
|
Vítku, my se na něj chystáme také a neboj, není to moc. Po zkušenostech z minlého roku ale půjdeme jen těch 24 km.
bylo totiž v propoziccíh 35, pak z nich vylezlo, že je to 40 km ,ale zkušení to odhadli tak na 45 no a s tou ztrátou v nočncí hodnách to nakonec bylo opravdu asi 50km.
Ale konstatovali jsme, že 30 by bylo úplně super.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Vít Gregor
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 03. Březen 2006, 14:45:56 » |
|
Tak jsem se s Kuraiem prihlasil na long. Jsem na sebe zvedavy  Doma mi rikaji, ze kdyz nebudu liny vstavat a pujdu cely den, tak bych to mel nejak ujit a zbyde i cas na jidlo v hospudce. Akorat si do te doby musim rozslapnout nejake mekoucke pohodlne boty a chtelo by to aspon jeden vandr aby si telo zvyklo. Nepridate se nekdo?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Michaela
Strážný Pes
Třída vítězů
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 05. Březen 2006, 21:08:17 » |
|
Tak to jste teda kabrňáci. My to raději necháme na ten MID po zkušenostech z minulého roku. Takže budeme držet palce.[  ]
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Gabriela
Třída dorostu
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 04. Duben 2006, 21:34:44 » |
|
Podle mého názoru stačí pouze pevná vůle. Klidně se k Vám s Blečkem moc rádi někdy přidáme, ale do Krušek nejedeme [  ] Tak na ty ostatní
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Vít Gregor
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 21. Duben 2006, 16:03:24 » |
|
Je to tyden a ja se jeste nepochlubil .. ja to usel  Zadny zazrak to tedy neni, skoncil jsem 18. z 23 dosevsich (v kategorii nas startovalo 40). A co hur dolezl jsem na pokraji sil se znicenyma nohama. Nasledujici den jsem sotva chodil, pripominaje spis tucnaka a kulhat jsem poradne prestal az ve stredu. Priste mam hodne co zlepsovat (pro zacatek odlehcit batoh a dojit vic v pohode). Kurai byl uzasny, po cele trati me doslova tahl, nebyt jeho pomoci, nezvladl bych snad ani pulku trati. Poprve v zivote jsem ho videl s chuti snist celou porci a jeste neco navic, ale i tak tam pohubnul (kilo stejne jako ja  , veterinar uz nas huboval. Nejblyzsi dogtrekk asi vynechame (kuze a nehty jeste nedorostou  ale ten dalsi snad uz zase zkusime.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Dárek
Třída dorostu
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 14. Listopad 2006, 09:41:43 » |
|
Nechodíte někdo Dog trek v Praze?
Mám 2 letého křížence.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Vít Gregor
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 18. červen 2007, 22:46:02 » |
|
Nechodíte někdo Dog trek v Praze?
No jako jestli chodime dogtrekovat v Praze tak to nechodime, ale prazaku co chodej dogtekovat a nebo zkousej jiny pso-tahaci aktivity nas tady jiste par najdes  Kazdopadne zkus dogtrekking.info, tam se i domlouvaj vylety co jsou blizko od Prahy.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ircza
CACIB

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 10. červenec 2007, 07:58:40 » |
|
Nechodite, nebo neuvazujete nekdo o dogtrekkingu? Chtel bych zacit s Kuraiem a hodil by se nam nekdo znamy se zkusenostmi a stejne tak nekdo do party na vzajemne povzbuzovani treninkove moralky ... bez poradne pripravy do cile asi ve zdravi nedolezu. Myslel jsem, ze zacnu nejakym midem, ale hned ten prvni v kalendari dogtrekking.info je 24-36km a to mi neprijde zas az takova "vyzva". No jestli se k zadne priprave nedokopu tak u nej jeste rad skoncim. Také jsem hledala nějakou akci a vyjela na mě....106Km za 70 hodin.... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Čím více poznávám lidi kolem sebe, tím více si vážím svého psa.
|
|
|
|
Vít Gregor
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 10. červenec 2007, 14:25:58 » |
|
Také jsem hledala nějakou akci a vyjela na mě....106Km za 70 hodin....  No ano  a tomu se prave rika dogtrekking  I kdyz castejsi byva limit 56h a vzdalenost do 100km. Ja si ostuda na Jednookem vlkovi namohl vazy na kotniku a mam jeste na dalsi mesic utrum  Ale hned jak vyjde cas po tabore tak se nekam musim prihlasit, bud by jsme sli konecne kompletni smecka nebo bych mel dva psy a to jsem zvedavy jestli jim budu stacit aspon prvnich 20km - jsou to tahavi silenci, docela se bojim ze me odrovnaj, jednoho jeste ustojim, ale jak zaberou oba tak abych si vzal vozejcek na zbylejch 80 km 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ircza
CACIB

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 11. červenec 2007, 07:45:39 » |
|
Já jsem právě o tomhle sportu ještě neslyšela, tak jsem se informovala na internetu a celkem mě to překvapilo...taková dálava:) To musím s klidným srdcem říci, že bych to neušla:) Ale kdyby byl nějaký pro začátečníky (myslím tím nějaký krátký) tak bych to asi taky zkusila....Albi by se aspoň jednou POŘÁDNĚ unavil:) 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Markéta Křivánková
Třída dorostu
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 12. červenec 2007, 09:46:02 » |
|
U většiny závodů se koná i MID na cca 25-45km. Termínový kalendář závodů je na http://www.dogtrekking.info/ v sekci Dogtrekovník. Nejblíž k Praze je v srpnu "Po stopách Bennyho" v Českém ráji a potom v říjnu Zvánovice.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ircza
CACIB

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 12. červenec 2007, 10:41:49 » |
|
No super, to bychom se mohli podívat:) 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Vít Gregor
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 12. červenec 2007, 22:21:46 » |
|
Markéto a Vicky: no konecne se tu objevili profici  tak to ja predam zezlo. Ja jsem takovej lazar ze krom zanetu vazu po jednookem vlkovi mi konecne vcera slezly nehty na palcich nacate uz na kruskach. Nechapu jak to delate ze chodite tak v pohode, jestli mas nejaky trik tak sem s nim prosim 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|