Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 08:22:43 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 [2] 3 4 ... 26   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: CANICROSS  (Přečteno 19258 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
MarkétaM
Dogus Suprus
*

Pohlaví: Ženské

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 21. Duben 2009, 18:39:07 »

Kdyby náhodou tu sňůru mohl někdo postrádat tak na den, dva, zkusila bych to.... Smiley
Zaznamenáno

SZ: marek p.
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 kdy: 21. Duben 2009, 18:39:46 »

Kdyby náhodou tu sňůru mohl někdo postrádat tak na den, dva, zkusila bych to.... Smiley

Potřebuješ i sedák a postroj ne jen šňůru.
Zaznamenáno

MarkétaM
Dogus Suprus
*

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 21. Duben 2009, 18:42:10 »

Potřebuješ i sedák a postroj ne jen šňůru.

Jojo, já jsem to myslela jako celej Grin Grin Grin
Zaznamenáno

Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 kdy: 21. Duben 2009, 18:42:59 »

Jojo, já jsem to myslela jako celej Grin Grin Grin

Půjčit můžu, ale právě jsem někde vytratila tu šňůtu, proto budu objednávat novou.
Zaznamenáno

MarkétaM
Dogus Suprus
*

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 21. Duben 2009, 18:55:24 »

Půjčit můžu, ale právě jsem někde vytratila tu šňůtu, proto budu objednávat novou.

No jó, když kdy my se vidíme...to než mi to půjčíš, je léto, než Ti to vrátim, je zima Grin Grin
Zaznamenáno

Barushka
Dogus Suprus
*

Ferďásek vocásek

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 22. Duben 2009, 08:36:16 »

Když už jste u toho půjčování.. Embarrassed Nenašel by se tu někdo, kdo by mi sedák mohl na tenhle pátek vypůjčit??? Třeba výměnou za nějakou ňamku pro hafíky.. Smiley Máme v pátek s Ferdou "turistický kroužek" v pražských parcích (prokopák, motol a tak) a já bych to docela chtěla vyzkoušet, jak by se mě v tom pochodovalo a pak si ho případně taky pořídila.. Ferdu bych teda zatim tahat nenechala, je na to asi ještě malej, jen bych ho zahákla abych nemusela vláčet to vodítko Wink
Zaznamenáno

"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je."
J.Werich
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 kdy: 22. Duben 2009, 08:37:42 »

No jó, když kdy my se vidíme...to než mi to půjčíš, je léto, než Ti to vrátim, je zima Grin Grin

Grin Grin Grin navíc to stejně nemám kompletní - zatím.
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 22. Duben 2009, 23:34:34 »

Když už jste u toho půjčování.. Embarrassed Nenašel by se tu někdo, kdo by mi sedák mohl na tenhle pátek vypůjčit??? Třeba výměnou za nějakou ňamku pro hafíky.. Smiley Máme v pátek s Ferdou "turistický kroužek" v pražských parcích (prokopák, motol a tak) a já bych to docela chtěla vyzkoušet, jak by se mě v tom pochodovalo a pak si ho případně taky pořídila.. Ferdu bych teda zatim tahat nenechala, je na to asi ještě malej, jen bych ho zahákla abych nemusela vláčet to vodítko Wink

Já ti ho klidně pučim dyš si pro to dojedeš.
Zaznamenáno

Barushka
Dogus Suprus
*

Ferďásek vocásek

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 22. Duben 2009, 23:45:43 »

Já ti ho klidně pučim dyš si pro to dojedeš.

Joo? No a kam bych jela???
Zaznamenáno

"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je."
J.Werich
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 22. Duben 2009, 23:49:57 »

Joo? No a kam bych jela???

Záleží kdy. Přes den sem v práci ve Vršovicích, v pátek večír budu na veterině v Malešicích.
Zaznamenáno

Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 kdy: 23. Duben 2009, 07:00:56 »

Taky můžu půjčit, přes den zítra na Smíchově, odpoledne na Bílé Hoře na veterině a navečer na Letné.
Dneska odpoledne na Letné.
Zaznamenáno

Barushka
Dogus Suprus
*

Ferďásek vocásek

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 23. Duben 2009, 14:06:19 »

Taky můžu půjčit, přes den zítra na Smíchově, odpoledne na Bílé Hoře na veterině a navečer na Letné.
Dneska odpoledne na Letné.

Pavlo děkuju Wink dneska jsem si ho vyzvedla u Radky! A zatim jsem nadšená!! Takže uvidíme po zítřejší "tůře" a pak taky objednávam  Wink
Zaznamenáno

J.Werich
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 kdy: 23. Duben 2009, 14:41:04 »

Pavlo děkuju Wink dneska jsem si ho vyzvedla u Radky! A zatim jsem nadšená!! Takže uvidíme po zítřejší "tůře" a pak taky objednávam  Wink

OK Smiley
Zaznamenáno

Pepenka
Vítěz výstavy (BIS)

Cora *15.11.2008

Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 23. Duben 2009, 14:51:51 »

tak to je super,tak to uz se taky moc tesim a sem zvedava co na to ten muj malej,chlupatej divoch  Cheesy
Zaznamenáno

Pes má krásu bez ješitnosti, sílu baz krutosti a lidské ctnocti bez lidských nectností.

http://corytko.rajce.idnes.cz/Cora_fotecky/
http://cerstveryby.cz
Goofy
Dogus Maximus
*

Silínek a Goofinka

Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 07. Květen 2009, 10:54:55 »

Jak je možný, že pes, kterej by na vodítku táhl jak šílenej, tak na novým postroji (faster ušitý na míru) netahá? Já myslela, že mě z něj dneska klepne. Běžel přede mnou na délku šňůry a kdykoli jí jen trochu napnul tak zpomalil, takže nejenže jsem si to celý musela uběhnout sama, ale ke všemu jsem si musela držet šňůru abych po ní nešlapala! Kdyby takhle chodil na vodítku, ale to on néé... Snažila jsem se mu i trefit do rytmu klusu a co myslíte? Spokojeně si s tim vysmátým výrazem a jazykem na stranu klusal vedle mně Angry Angry Angry
Povzbuzovala jsem ho jak mi jen dech stačil, ale to on se zase rozdováděl a začal kolem mě skákat, takže jsme se oba zamotali. Choval se jak úplněj canicrossovej amatér, co nikdy neviděl tažnou šňůru Shocked
Na starým postroji, kde se občas dusí, tak táhne a na tomhle né. Fakt to nechápu Undecided Už je to druhej den, co ho má. Předtim měl starej a tam táhl pěkně...ach jo Undecided
Zaznamenáno

Stran: 1 [2] 3 4 ... 26   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!