Ještě jsem vám sem chtěla napsat historku z dnešní návštěvy doktorky, musim z mekáče na pravidelnou prohlídku každej rok a administrativní mi řiká jestli chci k tý "závodní" doktorce tak já že jo ať to nemusim platit a pak z nich dostávat atd. Měla jsem tam bejt v 10, jmenuje se to Mediconet a je to naproti Palladiu v YMCE, nějaký jakože soukromý centrum, jenže ač jsem si dala rezervu tak se tramvaj nějak vlekla, nevim jestli kvůli tomu mrazu nebo co, každopádně místo 20 minut jela 40 a já tam dorazila v 10:12 cca. Přijdu, jdu na recepci, řikám tý ženský že se strašně omlouvám ale že jsem měla prostě problém v dopravě, ona se významně podívala na hodiny a že teda snad mě ještě vezme. Tak čekám vedle tý recepce, jde okolo doktorka a recepční na ní že tady má klientku, ta doktorka evidentně viděla že tam sedim ale arogantně prohlásila jestli jako myslí tu co tam měla bejt v deset když je čtvrt a ona že jo. Vzala mě dovnitř, jednak teda byla šííííleně ale šíííleně nesympatická a protivná, ještě asi dvakrát jsem se jí omluvila, ona to uplně přešla. Prohlížela mě jak kdybych dělala já nevim kde ale tak to je v pohodě, pak se mě ptala jestli beru prášky nějaký a já že ne a ona jestli ani HA, já že ne, ona jestli aspoň teda chodim na gyndu, tak řikám že samozřejmě jo, ona kdy jsem tam byla naposled teda když tam chodim

Dobrý, prohlídla mě, měla ještě řeči že se nemůže podívat jestli mám křečový žíly kolik mám na sobě vrstev ( s dovolenim nosim v tý kose pod džínama ještě legíny a dvoje ponožky) a potom mi povídá, že mám nějaký pupínky na bradě, tak jsem jí řekla že jako jo, že jsem přestala brát tu antikoncepci a mám horší pleť, nepřijde mi to nějak neobvyklý a ona na mě "ty hormony vám dělaly dobře, co?" to už jsem se smála a řikám že jo a ona na mě co kdybych si někdy tu pleť taky zkusila vyčistit
Absolutně si nedokážu představit že za tohle někdo ještě platí peníze navíc jako soukromýmu zařízení, zlatá moje státní doktorka!