Barushka
Dogus Suprus
Ferďásek vocásek
|
 |
« kdy: 17. Duben 2009, 17:54:52 » |
|
Aby jsme se pořád nevstekali v tématu "Co mě dokáže na...štvat", tak mě napadlo založit téma opačné.. Snad se chytí..  A hned moje první příhoda: Převčírem jsem šla po Dejvický a proti mě taková, na první pohled rázná, slečna.. Když byla na mojí úrovni, tak zařvala: "Baruno(tak se taky jmenuju  )!!!!!!!!!!!! Ty krávo jedna!!!!!" Tak jsem se zastavila a se smrtí v očích jsem na ní tázavě hleděla. A ona pokračovala: "No dělej ty zmetku jeden!! Pocéééém!!" A v tu chvíli mi kolem nohy proběhl krysařík se staženou prdelkou (nevim kdo z nás jí měl staženou víc).. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je." J.Werich
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 17. Duben 2009, 18:18:56 » |
|
 tak to si měla kliku!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 01. Květen 2009, 22:50:36 » |
|
Dneska mě pobavily hned dva telefonické dotazy... Napřed volala pani, že našli želvu a ta kousla dítě a jestli může mít vzteklinu a jestli se želvy vočkujou... no a druhá pani mi řekla, že pejsek měl tři klíšťata, dvě už zneškodnila, ale u třetího váhá, protože je na bradavce a hlavně - zakouslý až po hlavičku!! Tak jesli se má vyndavat stejně jako jiný klíšťata, nebo ňák jinak  ...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 02. Květen 2009, 07:57:07 » |
|
Dneska mě pobavily hned dva telefonické dotazy... Napřed volala pani, že našli želvu a ta kousla dítě a jestli může mít vzteklinu a jestli se želvy vočkujou... no a druhá pani mi řekla, že pejsek měl tři klíšťata, dvě už zneškodnila, ale u třetího váhá, protože je na bradavce a hlavně - zakouslý až po hlavičku!! Tak jesli se má vyndavat stejně jako jiný klíšťata, nebo ňák jinak  ... Oba dotazy bych přesunula do funny koutku 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Barushka
Dogus Suprus
Ferďásek vocásek
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 22. Květen 2009, 14:49:08 » |
|
Tak jsem dneska šla s psiskama (muj Ferda a sousedky Terri) po silničce kolem jedný chaty s plotem vysokym cca 2m. Psi byli na volno a uštěkance za plotem si snad ani nevšimli.. Kromě uštěkance byla za plotem taky jeho panička (neméně uštěkaná), kterou jsem už z dálky slyšela, jak na chudáka psa řve a ten na ní totálně ...! Když jsem byla na její úrovni, tak pani začala řvát na mě ať si psi vezmu okamžitě na vodítko!!  Ptala jsem se proč a ona, že ten její by to taky mohl přeskočit a moje psy pokousat a když je nebudu mít na vodítku, tak mi je pak utratěj!  Tak jsem jí s úsměvem oznámila, že 1. moji psi toho jejího nikterak neprovokují a pochybuju, že kdyby byli na šňůře, tak její neštěká, 2. na vodítku je tady mít nemusim a 3. jestliže její pes ten 2m vysokej plot opravdu přeskočí, tak bude mít průser ona a ne já..  Pani ještě poznamenala cosi o mojí drzosti a o volání policie, ale to už jsme šli radši pryč, protože to vypadalo na déšť, ale trošku mě to mrzí, že jsem si na volání strážců zákona nepočkala!  By mě zajímalo, jak by tohle řešili... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je." J.Werich
|
|
|
|
jave
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 22. Květen 2009, 14:57:51 » |
|
Tak jsem dneska šla s psiskama (muj Ferda a sousedky Terri) po silničce kolem jedný chaty s plotem vysokym cca 2m. Psi byli na volno a uštěkance za plotem si snad ani nevšimli.. Kromě uštěkance byla za plotem taky jeho panička (neméně uštěkaná), kterou jsem už z dálky slyšela, jak na chudáka psa řve a ten na ní totálně ...! Když jsem byla na její úrovni, tak pani začala řvát na mě ať si psi vezmu okamžitě na vodítko!!  Ptala jsem se proč a ona, že ten její by to taky mohl přeskočit a moje psy pokousat a když je nebudu mít na vodítku, tak mi je pak utratěj!  Tak jsem jí s úsměvem oznámila, že 1. moji psi toho jejího nikterak neprovokují a pochybuju, že kdyby byli na šňůře, tak její neštěká, 2. na vodítku je tady mít nemusim a 3. jestliže její pes ten 2m vysokej plot opravdu přeskočí, tak bude mít průser ona a ne já..  Pani ještě poznamenala cosi o mojí drzosti a o volání policie, ale to už jsme šli radši pryč, protože to vypadalo na déšť, ale trošku mě to mrzí, že jsem si na volání strážců zákona nepočkala!  By mě zajímalo, jak by tohle řešili...   teda ty jsi ale drzá  jak vidím žádná úcta k starší generaci co  ale škoda, že si na ty strážce nepočkala, to by mohla být docela prča, pani by mohla platit zbytečný výjezd 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Barushka
Dogus Suprus
Ferďásek vocásek
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 22. Květen 2009, 15:16:17 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Barush
Ultra Extra Super pes

Pohlaví: 
Berry 20.2.2008
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 22. Květen 2009, 18:10:57 » |
|
Takhle, pokud Ferda sel po druhy strane chodniku a nebehal kolem plotu, tak ta zenska je fakt blba, ale treba ja na lidi rvu, at si psa chytej, kdyz vidim, ze Berryho provokuje tim, ze mu beha kolem plotu atd. To me vytaci, ja psa v ulici mam vzdycky na voditku, protoze nas paranoidni soused pak rve, ze mu pes pocural auto a popelnici
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Barushka
Dogus Suprus
Ferďásek vocásek
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 22. Květen 2009, 22:18:18 » |
|
Takhle, pokud Ferda sel po druhy strane chodniku a nebehal kolem plotu, tak ta zenska je fakt blba, ale treba ja na lidi rvu, at si psa chytej, kdyz vidim, ze Berryho provokuje tim, ze mu beha kolem plotu atd. To me vytaci, ja psa v ulici mam vzdycky na voditku, protoze nas paranoidni soused pak rve, ze mu pes pocural auto a popelnici No jo to je jasný přeci, že kdyby tam běhali.. To bych je nenechala! Oni jen prošli!  Pani byla nepříčetná z toho jak na ní pes hází bobek!! 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Jarka a Cid
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 02. červen 2009, 00:00:06 » |
|
Dneska jsem se poválela smíchy. Byli jsme se Cidem na prochajdě a šli jsme mezi polema, přidřepl si na kraji pole s obilím a začal tlačit. Těsně před nosem mu z obilí vyskočila srna a začala prchat. Cid jen vykulil oči, vrhl na mě děsně zoufalej pohled, vyloudil takový to "mmmmmmmmmm" jak rychle zatlačil, vyskočil do vejšky a zahučel do obilí, což ho děsně zmátlo, protože v tu ránu neviděl. Takže zas vskočil zpátky na cestu, úplně rozladěnej. Jsem zvědavá, jaký bude naše další setkání se zvěří 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 02. červen 2009, 08:33:03 » |
|
Dneska jsem se poválela smíchy. Byli jsme se Cidem na prochajdě a šli jsme mezi polema, přidřepl si na kraji pole s obilím a začal tlačit. Těsně před nosem mu z obilí vyskočila srna a začala prchat. Cid jen vykulil oči, vrhl na mě děsně zoufalej pohled, vyloudil takový to "mmmmmmmmmm" jak rychle zatlačil, vyskočil do vejšky a zahučel do obilí, což ho děsně zmátlo, protože v tu ránu neviděl. Takže zas vskočil zpátky na cestu, úplně rozladěnej. Jsem zvědavá, jaký bude naše další setkání se zvěří   Chudák, takovej rozhodovací problém takhle po ránu!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Barushka
Dogus Suprus
Ferďásek vocásek
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 02. červen 2009, 08:56:58 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 10. červen 2009, 21:14:01 » |
|
Krkaj vaši psi? Goofy si odkrkne po úplně každým jídle, ale není to žadný maličký "říh". On si pěkně přijde až ke mně, začne koulet očima a vyloudí takový dloooouhý a pěkně hlasitý "říííííííííííh" vytažený až z paty (jak starej tlustej chlap ve slipech s pivem v ruce). 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 10. červen 2009, 21:20:15 » |
|
Krkaj vaši psi? Goofy si odkrkne po úplně každým jídle, ale není to žadný maličký "říh". On si pěkně přijde až ke mně, začne koulet očima a vyloudí takový dloooouhý a pěkně hlasitý "říííííííííííh" vytažený až z paty (jak starej tlustej chlap ve slipech s pivem v ruce).  Morda ani né, ale Bačice krká jak dobytek  ...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|