Na stránkách je uvedeno, že 200 kč na rok...
Já jsem zrovna dneska vyplnila přihlášku a dala na poštu. Míše jsem psala mailík, že to posílám. Odpověděla mi, že jakmile jí to dojde, dá to ostatním členům výboru ZKO k vyjádření a pak můžu, pokud budu přijata, zaplatit to členství.
Tak kdo sem chodíte z výboru, doufám, že nás s Akoušem přijmete

Já jsem ráda, že má HafBO svou vlastní ZKO. Je to super. Vyzkoušela jsem, co mám Akouše, několik cvičáků a na HafBO se mi líbí nejvíc, už taky proto, že se tam nejvíc líbí Akoušovi. Na HafBO cvičí rád, zatímco na předchozích cvičácích se vyloženě otravoval

Když jsem začala s Akim cvičit, byla jsem úplný začátečník a tak jsem se vždy řídila radami "zkušenějších výcvikářů".....vedlo to akorát k tomu, že jsem díky své nevědomosti a důvěře v "ty zkušenější" psovi cvičení pořádně znechutila

Na HafBO jsme pak objevili díky super lidičkám jako je Míša, Petr a Kačka úplně nový přístup k výcviku, který vyhovuje mně i pejsovi a oba nás pak cvičení moc baví.

Sice jsem si kdysi (po složení ZOP) řekla, že si poslušnost psa už dál nepotřebuju dokazovat zkouškama, neboť mívám při takových akcích vždy trému a ta se tím přenáší i na psa, ale na HafBO je vždy taková pohodová atmosféra, že pokud se někdy budou v ZKO Pětihosty pořádat další zkoušky základní poslušnosti, že se snad i přihlásíme.