Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 08:02:54 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 ... 5 6 [7] 8   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Hovawart  (Přečteno 9295 krát)
0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.
elina
Extra Super pes
**

Zobrazit profil
« Odpověď #90 kdy: 09. Leden 2012, 15:02:12 »

LOL
No, to zdravý je asi na prvním místě, když teď vidím, co jeden pes může všechno mít...

http://awista.wz.cz/ramec.htm Pavlí hovíkům rozumím jak koza petrželi a znám akorát pár vostřejších, ale tajhlencty lidi znám osobně z treků  Wink
Zaznamenáno
Paayaa
Vítěz dne (BOD)

Pohlaví: Ženské

Nelly *10.1.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #91 kdy: 09. Leden 2012, 15:09:20 »

Dorian původ má-jeho otec je Aram z Kraje pestrého kamení-náš velký dogtrekový vzor...papíry k tomu jsou a celím jménem je Dorian , aby jsme ho mohli volat, Kirbis aby začínal na K, Gasko Prim aby byl príma,  Gray aby jsme si ho mohli nechat namalovat a Z Hradce-protože je původem kousek od tama-Takže píšeme Dorian K.G.P.G z Hradce
Jinak uchovnění Doriana asi neprojde , neb zatím nezvládáme ani chůzi u nohy....

Zdravíme Pegííí, doufám že jste na nás nezanevřeli a budeme s vámi moci jít venčit...

Jinak-Dorian je zlatej...neměnil bych.

Chůze se poddá, Dorian je takovej krasavec, že bych to být Vámi zkusila  Wink Hovawartice po něm budou šílet!
Zaznamenáno
Paayaa
Vítěz dne (BOD)

Nelly *10.1.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #92 kdy: 09. Leden 2012, 15:09:47 »

http://awista.wz.cz/ramec.htm Pavlí hovíkům rozumím jak koza petrželi a znám akorát pár vostřejších, ale tajhlencty lidi znám osobně z treků  Wink

Prozkoumám, díky!  Thumb Up
Zaznamenáno
Peggííí
CAC
*

Pohlaví: Mužské

Peggy & Víťa

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #93 kdy: 10. Leden 2012, 13:41:59 »

Chůze se poddá, Dorian je takovej krasavec, že bych to být Vámi zkusila  Wink Hovawartice po něm budou šílet!
Tak zatím Dorian šílí po hovawarticích a nejen po nich! Bude to plemeník par excelance! Chůze nechůze Wink! A je fakt zlatej. Peggy a Dorian jsou nejhodnější hovíci co znám! Ale myslím, že se to odvíjí taky od páníčků  Wink!

Zdravíme Pegííí, doufám že jste na nás nezanevřeli a budeme s vámi moci jít venčit...
Jasně, taky zdravím, kdy vyrazíme?

Zaznamenáno

Paayaa
Vítěz dne (BOD)

Nelly *10.1.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #94 kdy: 10. Leden 2012, 14:49:07 »

Vrtalo mi hlavou to zbarvení štěňat a našla jsem toto:
http://hw-merlin.webnode.cz/hovawart/

Na stránkách HW klubu jsem ale nenašla zmínku, že se nemohou křížit dva plaví psi. Chápu, proč by neměli a nedělá se to, ale explicitně napsaný zákaz jsem tan nenašla...
Zaznamenáno
Peggííí
CAC
*

Peggy & Víťa

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #95 kdy: 10. Leden 2012, 15:03:47 »

Může to být i jen interní záležitost chovatelského kolegia, ale nevím. Můžu se zeptat.
Zaznamenáno

Paayaa
Vítěz dne (BOD)

Nelly *10.1.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #96 kdy: 10. Leden 2012, 15:06:21 »

Může to být i jen interní záležitost chovatelského kolegia, ale nevím. Můžu se zeptat.

Já to právě nenašla a docela by mě to zajímalo... I do budoucna. Tak bych byla ráda  Smiley
Zaznamenáno
Peggííí
CAC
*

Peggy & Víťa

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #97 kdy: 10. Leden 2012, 19:44:05 »

Stejně by do toho asi málokterý chovatel šel - plaváci jsou teď z módy Sad. Ale až se móda vrátí, tak to bude jiná Smiley.
Zaznamenáno

Paayaa
Vítěz dne (BOD)

Nelly *10.1.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #98 kdy: 11. Leden 2012, 11:04:45 »

Stejně by do toho asi málokterý chovatel šel - plaváci jsou teď z módy Sad. Ale až se móda vrátí, tak to bude jiná Smiley.

Tak to je na čase prosadit nový modní trend  Grin
Zaznamenáno
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
*

Abbynka *20.12.2005 Easy *18.6.2008

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #99 kdy: 11. Leden 2012, 11:12:39 »

Dorian je super (i když povahově je to už úplnej zlaťák  Grin)! Bohužel je bezpapírovej Sad. A navíc bloňďatej. Takže to vůbec nejde. Máme předběžně vyhlédnutého Doníka (Docent von Philippsdorf). To je sympaťák a jeho majitelka taky.
Doníka schvaluju ten je úžasný Kiss

ty znám též  doporučuji, páč maj i aussíky Grin
Zaznamenáno

Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #100 kdy: 11. Leden 2012, 11:16:57 »

Kubíka znám,je hezoučkej.Ten druhý Adamův hrádek byla ta světla fena té paní nebo jiný?Za jakoukoli info budu ráda,kdyby se ti chtělo pátrat :-) Jinak můj hovík dneska poprvé po klidovým režimu popoběhla na louce se svým kámošem a došla domů a zase kulhá Cry
plavá fenka od paní je už babička a je odjinud, ale odkud si nevzpomenu :/ jinak Kubík má i ségru, Justýnku, ale ta byla na cvičáku asi jen 2-3x

Ale Kubíka mám ráda, jen je spíš ještě takovej nevycválanej, než že by si honil triko, spíš je to ještě pubertální pakoň
Zaznamenáno

Paayaa
Vítěz dne (BOD)

Nelly *10.1.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #101 kdy: 11. Leden 2012, 11:18:57 »

plavá fenka od paní je už babička a je odjinud, ale odkud si nevzpomenu :/ jinak Kubík má i ségru, Justýnku, ale ta byla na cvičáku asi jen 2-3x

Ale Kubíka mám ráda, jen je spíš ještě takovej nevycválanej, než že by si honil triko, spíš je to ještě pubertální pakoň

Jojo, Orinku, tu znám, byla u mě na míčích. Já se právě Šimony ptala z toho důvodu, jestli to byla ona nebo jinej hovík. Odkud Orinka je, nevím. Kubík mi taky přijde spíš jako puberťák  Smiley Já na ten Adamův hrádek koukala... Furt ale čekám, že zavedem nový blond trend s Peggííí a Dorianem  LOL
Zaznamenáno
greenangel
Host
« Odpověď #102 kdy: 11. Leden 2012, 11:32:14 »

Tu jeho ségru si pamatuju ještě i já. Ta se mi líbila, taková temperamentní byla.
Zaznamenáno
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #103 kdy: 11. Leden 2012, 11:33:52 »

Tu jeho ségru si pamatuju ještě i já. Ta se mi líbila, taková temperamentní byla.
jj byla dobrá, jen když sem měla na hodině oba, měla sem trochu problém, stejně jak se zlaťákama Argem a Chipsem Grin
Zaznamenáno

Kristýnka
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #104 kdy: 11. Leden 2012, 14:05:25 »

nevím no, říkám, jak ho vidím já, když jsem měla možnost s ním parkrát jít na hromadnou prochajdu. Taky to hodně bude asi i o majitelce, která ho nechá běhat kdekoliv a neví, co kde dělá a pak se strašně diví, když po něm někdo vyjede nebo ho cizí člověk odhání..
Zaznamenáno

SZ Kristyna Havova
Stran: 1 ... 5 6 [7] 8   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!