elina
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #90 kdy: 09. Leden 2012, 15:02:12 » |
|
 No, to zdravý je asi na prvním místě, když teď vidím, co jeden pes může všechno mít... http://awista.wz.cz/ramec.htm Pavlí hovíkům rozumím jak koza petrželi a znám akorát pár vostřejších, ale tajhlencty lidi znám osobně z treků 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Paayaa
Vítěz dne (BOD)

Pohlaví: 
Nelly *10.1.2007
|
 |
« Odpověď #91 kdy: 09. Leden 2012, 15:09:20 » |
|
Dorian původ má-jeho otec je Aram z Kraje pestrého kamení-náš velký dogtrekový vzor...papíry k tomu jsou a celím jménem je Dorian , aby jsme ho mohli volat, Kirbis aby začínal na K, Gasko Prim aby byl príma, Gray aby jsme si ho mohli nechat namalovat a Z Hradce-protože je původem kousek od tama-Takže píšeme Dorian K.G.P.G z Hradce Jinak uchovnění Doriana asi neprojde , neb zatím nezvládáme ani chůzi u nohy....
Zdravíme Pegííí, doufám že jste na nás nezanevřeli a budeme s vámi moci jít venčit...
Jinak-Dorian je zlatej...neměnil bych.
Chůze se poddá, Dorian je takovej krasavec, že bych to být Vámi zkusila  Hovawartice po něm budou šílet!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Paayaa
Vítěz dne (BOD)

Pohlaví: 
Nelly *10.1.2007
|
 |
« Odpověď #92 kdy: 09. Leden 2012, 15:09:47 » |
|
Prozkoumám, díky! 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Peggííí
CAC
Pohlaví: 
Peggy & Víťa
|
 |
« Odpověď #93 kdy: 10. Leden 2012, 13:41:59 » |
|
Chůze se poddá, Dorian je takovej krasavec, že bych to být Vámi zkusila  Hovawartice po něm budou šílet! Tak zatím Dorian šílí po hovawarticích a nejen po nich! Bude to plemeník par excelance! Chůze nechůze  ! A je fakt zlatej. Peggy a Dorian jsou nejhodnější hovíci co znám! Ale myslím, že se to odvíjí taky od páníčků  ! Zdravíme Pegííí, doufám že jste na nás nezanevřeli a budeme s vámi moci jít venčit...
Jasně, taky zdravím, kdy vyrazíme?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Paayaa
Vítěz dne (BOD)

Pohlaví: 
Nelly *10.1.2007
|
 |
« Odpověď #94 kdy: 10. Leden 2012, 14:49:07 » |
|
Vrtalo mi hlavou to zbarvení štěňat a našla jsem toto: http://hw-merlin.webnode.cz/hovawart/Na stránkách HW klubu jsem ale nenašla zmínku, že se nemohou křížit dva plaví psi. Chápu, proč by neměli a nedělá se to, ale explicitně napsaný zákaz jsem tan nenašla...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Peggííí
CAC
Pohlaví: 
Peggy & Víťa
|
 |
« Odpověď #95 kdy: 10. Leden 2012, 15:03:47 » |
|
Může to být i jen interní záležitost chovatelského kolegia, ale nevím. Můžu se zeptat.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Paayaa
Vítěz dne (BOD)

Pohlaví: 
Nelly *10.1.2007
|
 |
« Odpověď #96 kdy: 10. Leden 2012, 15:06:21 » |
|
Může to být i jen interní záležitost chovatelského kolegia, ale nevím. Můžu se zeptat.
Já to právě nenašla a docela by mě to zajímalo... I do budoucna. Tak bych byla ráda 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Peggííí
CAC
Pohlaví: 
Peggy & Víťa
|
 |
« Odpověď #97 kdy: 10. Leden 2012, 19:44:05 » |
|
Stejně by do toho asi málokterý chovatel šel - plaváci jsou teď z módy  . Ale až se móda vrátí, tak to bude jiná  .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Paayaa
Vítěz dne (BOD)

Pohlaví: 
Nelly *10.1.2007
|
 |
« Odpověď #98 kdy: 11. Leden 2012, 11:04:45 » |
|
Stejně by do toho asi málokterý chovatel šel - plaváci jsou teď z módy  . Ale až se móda vrátí, tak to bude jiná  . Tak to je na čase prosadit nový modní trend 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Abbynka *20.12.2005 Easy *18.6.2008
|
 |
« Odpověď #99 kdy: 11. Leden 2012, 11:12:39 » |
|
Dorian je super (i když povahově je to už úplnej zlaťák  )! Bohužel je bezpapírovej  . A navíc bloňďatej. Takže to vůbec nejde. Máme předběžně vyhlédnutého Doníka (Docent von Philippsdorf). To je sympaťák a jeho majitelka taky. Doníka schvaluju ten je úžasný  ty znám též doporučuji, páč maj i aussíky 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #100 kdy: 11. Leden 2012, 11:16:57 » |
|
Kubíka znám,je hezoučkej.Ten druhý Adamův hrádek byla ta světla fena té paní nebo jiný?Za jakoukoli info budu ráda,kdyby se ti chtělo pátrat :-) Jinak můj hovík dneska poprvé po klidovým režimu popoběhla na louce se svým kámošem a došla domů a zase kulhá  plavá fenka od paní je už babička a je odjinud, ale odkud si nevzpomenu :/ jinak Kubík má i ségru, Justýnku, ale ta byla na cvičáku asi jen 2-3x Ale Kubíka mám ráda, jen je spíš ještě takovej nevycválanej, než že by si honil triko, spíš je to ještě pubertální pakoň
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Paayaa
Vítěz dne (BOD)

Pohlaví: 
Nelly *10.1.2007
|
 |
« Odpověď #101 kdy: 11. Leden 2012, 11:18:57 » |
|
plavá fenka od paní je už babička a je odjinud, ale odkud si nevzpomenu :/ jinak Kubík má i ségru, Justýnku, ale ta byla na cvičáku asi jen 2-3x
Ale Kubíka mám ráda, jen je spíš ještě takovej nevycválanej, než že by si honil triko, spíš je to ještě pubertální pakoň
Jojo, Orinku, tu znám, byla u mě na míčích. Já se právě Šimony ptala z toho důvodu, jestli to byla ona nebo jinej hovík. Odkud Orinka je, nevím. Kubík mi taky přijde spíš jako puberťák  Já na ten Adamův hrádek koukala... Furt ale čekám, že zavedem nový blond trend s Peggííí a Dorianem 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #102 kdy: 11. Leden 2012, 11:32:14 » |
|
plavá fenka od paní je už babička a je odjinud, ale odkud si nevzpomenu :/ jinak Kubík má i ségru, Justýnku, ale ta byla na cvičáku asi jen 2-3x
Ale Kubíka mám ráda, jen je spíš ještě takovej nevycválanej, než že by si honil triko, spíš je to ještě pubertální pakoň
Tu jeho ségru si pamatuju ještě i já. Ta se mi líbila, taková temperamentní byla.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #103 kdy: 11. Leden 2012, 11:33:52 » |
|
Tu jeho ségru si pamatuju ještě i já. Ta se mi líbila, taková temperamentní byla.
jj byla dobrá, jen když sem měla na hodině oba, měla sem trochu problém, stejně jak se zlaťákama Argem a Chipsem 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #104 kdy: 11. Leden 2012, 14:05:25 » |
|
nevím no, říkám, jak ho vidím já, když jsem měla možnost s ním parkrát jít na hromadnou prochajdu. Taky to hodně bude asi i o majitelce, která ho nechá běhat kdekoliv a neví, co kde dělá a pak se strašně diví, když po něm někdo vyjede nebo ho cizí člověk odhání..
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
|