|
Barunka
Host
|
 |
« kdy: 14. Listopad 2005, 22:02:50 » |
|
Pro všechny opravdové milovníky těchto andílků.  )
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Barunka
Host
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 14. Listopad 2005, 22:02:50 » |
|
[color="#F589FF"] Napiště cokoliv vás napadne.  ) Máte doma goldeňáka? Svěřte se... ;o) [/color]
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Lucka
Třída dorostu
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 20. Duben 2006, 18:26:28 » |
|
Goldeni jsou naprostý zlatíčka a já je prostě miluju.Sama mám doma 17ti měsíční fenečku, je to můj první pejsek a myslím že jsem nemohla vybrat lepší plemeno.Aiminka mě sice někdy venku zlobí s poslouchám,však je ještě malá,ale jinak je to hodnej,milej,společenskej,hravej,věčně veselej mazlík a já bych jí za nic na světě nedala.Máme za sebou úspěšně absolvovaný svod a teď nedočkavě čakáme na naší první výstavu a na ovvr.Časem bych si k Aimince ráda pořídila ještě flaťáka,ale zatím na to bohužel nemáme dostatečné prostory.No co ještě dodat?.Goldeni a všichni ostatní retrívři jsou jedni z nejhodnějších pejsků na světě a moc mě mrzí, že někteří lidé to nedokáží pochopit.[  ]
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
makila
Třída dorostu
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 26. červen 2006, 12:35:07 » |
|
Dobrý den, vím, že je tohle fórum určené pro Goldeny, ale jelikož je "česepík" hodně příbuzný, píši sem. Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s tímto plemenem. I když chytré knížky říkají, že povahově je hodně podobný s ostatními retrievery.... Měli by jsme si ve středu jet pro roční fenečku. Mám trochu obavy, aby si zvykla, když ji nebudeme mít od mala. Má někdo zkušenost??? [  ]
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Barunka
Host
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 27. červen 2006, 12:29:04 » |
|
Zkušenosti nemám, ale pár česapíků jsem poznala a myslim si, že by neměl být vetší problém. Neni to sice golden, ale povahu maj taky retrívří :-) takže bych do toho šla. Ono to půjde a když se vyskytne nějakej problém, tak trepělivost se vyplácí. Stejně jako si budete zvykat na hafíka, bude so zvykat on na vás a pro něj to bude mnohem težší... Originál vložil makilaDobrý den, vím, že je tohle fórum určené pro Goldeny, ale jelikož je "česepík" hodně příbuzný, píši sem. Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s tímto plemenem. I když chytré knížky říkají, že povahově je hodně podobný s ostatními retrievery.... Měli by jsme si ve středu jet pro roční fenečku. Mám trochu obavy, aby si zvykla, když ji nebudeme mít od mala. Má někdo zkušenost??? [  ]
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
makila
Třída dorostu
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 28. červen 2006, 07:16:28 » |
|
Díky za odpověď. Já se právě s česepíkem setkala poprvé a byla to "láska na první pohled". Jen mám trošičku strach, protože fenečce je už 1 rok... Sice si zvykne, ale pořád přemýšlím, jak jí to ce nejvíc usnadnit. Zrovna dneska odpoledne si pro ni konečně jedeme. Pak mám dovolenou, takže se ji budu moct plně věnovat - můžu poprosit o radu do prvních dnů? Zkušenosti s psékama mám (doma jsme je měli vždycky), ale vždy jsme je "piplali" od štěněcího věku.... [  ]
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Barunka
Host
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 29. červen 2006, 10:31:18 » |
|
Tak to já bohužel taky nemám zkušenosti. Ale já bych to udělala takhle... Furt bych si s hafákem hrála, venku blbla, aby si řikala: Jooo tak tahle panička je fajn, s tou bude sranda  )) Ale tohle je fakt laická myšlenka.  Budu držet palce a určitě bych se nebála!! Originál vložil makilaDíky za odpověď. Já se právě s česepíkem setkala poprvé a byla to "láska na první pohled". Jen mám trošičku strach, protože fenečce je už 1 rok... Sice si zvykne, ale pořád přemýšlím, jak jí to ce nejvíc usnadnit. Zrovna dneska odpoledne si pro ni konečně jedeme. Pak mám dovolenou, takže se ji budu moct plně věnovat - můžu poprosit o radu do prvních dnů? Zkušenosti s psékama mám (doma jsme je měli vždycky), ale vždy jsme je "piplali" od štěněcího věku.... [  ]
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
makila
Třída dorostu
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 30. červen 2006, 06:04:10 » |
|
Tak od středy máme Fanny doma... Myslím, že si zvykne. Sice to byl pro ni asi dost velkej šok (z klidné vesnice rovnou do města), ale přes zimu byla u pana majitele pořád v bytě, takže je fakt čistotná. A úžasnej mazel. Řekla bych, že doma se cítí ok, ale když se jde ven, musíme ji téměř lákat. Pak se překoná cesta z paneláku (výtah, popř.schody) a je už zase všechno v pohodě. Seznámili jsme ji se sousedovic Samojedem a teď z nich jsou kámoši. Zrovna včera spolu neuvěřitelně blbli ve vodě! Takže jak už jsi psala - prostě formou hry, lásky a čas to všechno spraví. Ještě si teda netroufáme ji pustit venku na volno. Doma na povel poslechne, ale venku ještě máme strach. No, musím uznat, že mít doma psa je fakt bomba. Je to hned všechno veselejší a super, když se vrátím z práce a někdo tam na mě čeká a vítá :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Barunka
Host
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 07. červenec 2006, 12:13:32 » |
|
Tak jak to probíhá s česapí? Už jste se sžily? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
makila
Třída dorostu
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 10. červenec 2006, 08:07:02 » |
|
Zdravím! Tak musím říct, že slečna česepíková je super! Na vycházky chodí už na volno a musím ji moc pochválit - přiběhne na zavolání. Na výtah si už také zvykla (první dny to bylo šílený ). Je to obrovskej mazel a chytrolínek, když se jí chce ven, tak nám donese boty a dává tím najevo, že už je čas venčení Jen je trochu bázlivější, když potkáváme cizí pejsky, ale to jen do doby, než se očuchají, pak s nimi blbne Prostě pěju samou chválu a doufám, že to nezakřiknu Jestli chceš, můžu poslat foto
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Barunka
Host
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 13. červenec 2006, 09:11:42 » |
|
Týýý jo, tak to je super!!Myslela jsem si, že to půjde jak po másle! [  ] Fotku bych mooc chtěla! btatickova@stratosfera.cz Děkujuuuu [  )] Originál vložil makila
Zdravím! Tak musím říct, že slečna česepíková je super! Na vycházky chodí už na volno a musím ji moc pochválit - přiběhne na zavolání. Na výtah si už také zvykla (první dny to bylo šílený ). Je to obrovskej mazel a chytrolínek, když se jí chce ven, tak nám donese boty a dává tím najevo, že už je čas venčení Jen je trochu bázlivější, když potkáváme cizí pejsky, ale to jen do doby, než se očuchají, pak s nimi blbne Prostě pěju samou chválu a doufám, že to nezakřiknu Jestli chceš, můžu poslat foto
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Dana Frolíková
Třída dorostu
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 08. Září 2006, 18:06:45 » |
|
Zlatý retrívr je to nejlepší plemeno ze všech. Má krásný exteriér i povahové vlastnosti a je dobře cvičitelný. Na jaře si budu pořizovat chlapečka a už se na něj strašně moc těším, protože to bude MŮJ první pes, kterého si vycvičím. Už čtu knihy jen o psech a nemůžu se dočkat!!! Golden, Golden...!! ] [  ]
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Lukáš Skočil
Třída dorostu
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 11. říjen 2006, 06:28:36 » |
|
Páník mi udělal stránky kde se můžete podívat na moje fotky. www.brittany.ic.cz Ahoj
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Lenka Sztefkova
Třída dorostu
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 23. říjen 2006, 16:45:13 » |
|
název tohohle plemene mluví za vše,jsou to ZLATÍČKA.Mrkněte na toho našeho www.golden-archie.com
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Arki
Třída dorostu
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 16. Leden 2007, 19:44:23 » |
|
zdravíme z Ostravy všechny klásný pesany... není taky někdo z Ostravy? Mějte se  ) jinak kdo by chtěl kouknout na nás, tak můžete na www.retrivr-arki.ic.cz 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|