Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 07:46:30 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2 3 ... 11   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Pasení  (Přečteno 11400 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Airen
Super pes
*

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil WWW
« kdy: 08. Prosinec 2008, 18:53:59 »

Nevíte někdo náhodou o někom u koho by bylo možné si pasení vyzkoušet, případně se ho i učit pokud by nám šlo? Nejlépe v okolí Prahy případně severních čech.
Zaznamenáno
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 08. Prosinec 2008, 21:37:56 »

Hele já nevim, ale je tu někde téma... něco jako "nahánění dobytka a ovcí", tak se mrkni tam. Já jen vim, že se tomu hodně věnujou Loučkovi, píšou skoro do každýho PPČ, ti by ti určitě poradili...
Zaznamenáno

Šimona
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 08. Prosinec 2008, 22:39:46 »

Nevíte někdo náhodou o někom u koho by bylo možné si pasení vyzkoušet, případně se ho i učit pokud by nám šlo? Nejlépe v okolí Prahy případně severních čech.

Simona Sochorová mívala pár ovcí někde u Prahy. A pak se pořádají víkendové semináře pasení. Zkus se obrátit na klub borderek nebo australáků ty ti poraděj. A Loučkovi by asi taky poradili.
Zaznamenáno

Šimona
ZuzanaZK
Vítěz výstavy (BIS)

www.winnie-briard.estranky.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: 09. Prosinec 2008, 18:40:00 »

My jezdíme občas k Lukáši Vaňourkovi  Smiley

http://www.vanourek-bordercollie.cz/

Zaznamenáno
Airen
Super pes
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 09. Prosinec 2008, 18:54:24 »

Dekuji za info:) a myslis, ze je mozny jet si to jen tak vyzkoušet? po pravde o tom nic nevim, jen bych rada videla jestli by to Casse zaujalo a pak se tomu s nim pripadne venovala, jen pro zabavu teda:)
Zaznamenáno
ZuzanaZK
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: 09. Prosinec 2008, 19:01:20 »

Dekuji za info:) a myslis, ze je mozny jet si to jen tak vyzkoušet? po pravde o tom nic nevim, jen bych rada videla jestli by to Casse zaujalo a pak se tomu s nim pripadne venovala, jen pro zabavu teda:)

Když se s Lukášem předem domluvíš, tak myslím, že jo. Zkus mu napsat nebo zavolat, my jsme tak takto byli už několikrát...
Zaznamenáno
hanka mrkev
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 21. Leden 2009, 17:21:00 »

smazáno autorkou
« Poslední změna: 22. Leden 2009, 11:13:31 od hanka mrkev » Zaznamenáno

redynka.webgarden.cz
ZuzanaZK
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 kdy: 21. Leden 2009, 18:49:07 »

Ahoj, tyto informace potvrdit skutečně nemůžu. Byla jsem u  Lukáše 2x. O drahých platbách nemůže být ani řeči. Výcvik stál 150,- Kč za psa a a den. Za to, že jsme u něj bydleli, užívali jeho dům vč. kuchyně, ledničky, toalet atd. se neúčtovalo nic. Taže tato částka mi přišla v podstatě směšná. Psi jsme viděli, někteřé bydleli v domě, další v kotcích. Jídla i vody měli dost, žádné zranění jsem neviděla.  Tak nevím kde to bereš a jestli ji u něj byla...
« Poslední změna: 25. Leden 2009, 09:17:46 od Michaela » Zaznamenáno
hanka mrkev
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 21. Leden 2009, 19:33:38 »

smazáno autorkou
« Poslední změna: 22. Leden 2009, 11:14:02 od hanka mrkev » Zaznamenáno

redynka.webgarden.cz
ZuzanaZK
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 kdy: 21. Leden 2009, 19:37:44 »

Možná že se něco od té doby, co jste tam byli, změnilo. Má teď přez zimu více psů a je možné, že to nezvládá. Taky je možné, že se jeho onemocnění zhoršilo a že se to odráží i na péči o psy. Jsem ráda, že jste se ozvala jako člověk, který s ním má jiné zkušenosti. Nechce se mi ale věřit, že je možný takhle odlišný názor na jednoho člověka. Lidé, kteří mi toto vyprávěli, zase nejsou žádní útlocitní pejskaři, kteří by se báli pustit svého pejska do kaluže aby nenastydl. Asi mi opravdu nezbyde, než tam zajet a přesvědčit se na vlastní oči. Ale popravdě se mi tam moc nechce. Svou možná trochu přehnanou reakci jsem napsala v přesvědčení, že jejich názor mi stačí. Jestli máte jiný názor, nebudu vám ho brát. Já ale bohužel těmto lidem věřím. 

To je právo každého. Pokud ale někdo neověřené informace tohoto typu šíří dál  a naopak očerňuje jiné ( aniž sám cokoli viděl).. ...  no comment ( trochu mi to připomíná Nerudovskou povídku Přivedla žebráka na mizinu...)
Zaznamenáno
hanka mrkev
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 21. Leden 2009, 19:47:24 »

Zdravím všechny. Tímto se chci omluvit Lukášovi Vaňourkovi, že jsem zde napsala informace, které jsem pouze slyšela a nemám je z vlastní zkušenosti.
« Poslední změna: 24. Leden 2009, 10:29:29 od hanka mrkev » Zaznamenáno

redynka.webgarden.cz
Faith297
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 21. Leden 2009, 23:53:48 »

Zdravím všechny NORMÁLNÍ lidi, co sem chodí. Mezi ně nepočítám ženštinu zvanou Hanka Mrkev, vlastním jménem Hana Mrkvičková. Tato žena, ačkoliv u nás nikdy nebyla, pomlouvá neskutečným způsobem mého přítele Lukáše Vaňourka. Ukamenujte ji někdo, ať je klid, prosím. Tato osoba si neuvědomuje, co způsobuje svými řečmi, a že se může jednat o trestný čin pomluvy a maření podnikání, neboť přítel se výcvikem psů živí. To jsme se dozvěděli po poradě s naší právničkou. Nechť se všechny podobné přijedou k nám podívat, jak "týráme" psy, které si pečlivě vybíráme a vozíme třeba z Holandska.
Tato ženština nemá ani tolik slušnosti, aby napsala, že se omlouvá, protože zjistila, jak se věci opravdu mají. Nebojíme se konstruktivní kritiky, ale musíme se bránit kritice (= pomluvám), která se nezakládá na pravdě a použijeme proti tomu veškerých zákonných prostředků.
Jen mě těší, že takovýchto s odpuštěním slepic, které kdákají co kde slyší, je pomálu a že máme spoustu přátel, kteří jsou s námi a budeme se vždy snažit jim vyjít vstříc. Proto se těšíme na všechny účastníky našich školení a táborů a ostatní zveme!

S pozdravem všech čtyřnohých přátel

Dáda Poláčková, trubicka@bordersheep.com, www.vanourek-bordercollie.cz
Zaznamenáno
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 26. Leden 2009, 00:52:20 »

hanka mrkev: ad tvoje žádost o smazání příspěvku Faith297 s tím, že je "velmi urážlivý" - neznám ani tebe, ani zmiňovaného pana Vaňourka (tím méně situaci u něj doma), ale na inkriminovaném příspěvku neshledávám nic velmi urážlivého. Naopak si myslím, že po tom, cos tu o něm prezentovala, reaguje Faith297 velmi kultivovaně. Nevidím důvod k jeho smazání.

Jinak moc nechápu, že zde jeden den tak emotivně prezentuješ názor na něj a jeho péči o psy (osobně si nejsem jistá, jestli bych se k něčemu takovému odhodlala na základě zprostředkovaných informací) a druhej den všechno mažeš... tak buď tomu, co tu napíšu (a samozřejmě i svému zdroji), věřim, a pak si za tim stojim a nikomu se nevomlouvám... a nebo si radši dvakrát rozmyslim, než něco takovýho plácnu...
Zaznamenáno

Brixík
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 28. Leden 2009, 12:00:29 »

Ahojky,
dlouho jsem tu nebyla, takže nevím, co přesně "hanka mrkev" psala ve svých příspěvcích, ale ráda bych se taky vyjádřila, protože stejně jako ZuzanaZK, jsem u Lukáše byla (narozdíl od hanky mrkve) a rozhodně se mi nezdálo, že by jeho psi nějak trpěli, asi nejsou tak nakoupaní a načesaní jako normální gaučáci, ale to by asi šlo těžko, když jsou každý den u ovcí, že?  Smiley
Zaznamenáno
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
*

Abbynka *20.12.2005 Easy *18.6.2008

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 kdy: 29. Leden 2009, 18:54:02 »

Kristýnka, Airen:
Víkendová akce pasení potvrzena. Je jen na nás, kdy chceme přijet, můžeme kdykoliv během března. Tak jak se dohodneme děvčata??? Možná s náma pojede ještě jedna dlouhosrstá kolie a možná i beardeta, ale ty se ještě musí rozhodnout.
Mě je to během toho března fakt jedno, můžu tyhle data:
28.2-1.3., 7.3.-8.3., 14.3.-15.3.
V dubnu už oni nemůžou. Tak šup holky, jak to vidíte?

ZuzanaZK
Zuzi, jak ste to tam měli s ubytkem??? A kde byli psi???
Zaznamenáno

Stran: [1] 2 3 ... 11   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!