lenprov
Ultra Super pes

Pohlaví: 
.
|
 |
« Odpověď #420 kdy: 25. Leden 2012, 08:26:53 » |
|
Magdi, ty bachovky už asi nestihneme, což?
bych se taky kdyžtak ještě hlásila, kdybys měla nějaký bachovkový úřední hodiny  .. i když nevím jestli to má pro jackie ještě "smysl" aby to stihlo zapůsobit 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mabian
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #421 kdy: 25. Leden 2012, 10:14:32 » |
|
no když přijedete, tak by se to dalo  pro mě je ted šílenost slíbit, že si na to sama sednu a namíchám a pak je jestě dovezu  kdyz přijedete, tak to namícháme a proberem společně a je to za hodku hotový  ale jako sorry za komplikace, ale já zas netušila, že mě nastanou takový komplikace v životě 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lenprov
Ultra Super pes

Pohlaví: 
.
|
 |
« Odpověď #422 kdy: 25. Leden 2012, 11:15:46 » |
|
no když přijedete, tak by se to dalo  pro mě je ted šílenost slíbit, že si na to sama sednu a namíchám a pak je jestě dovezu  kdyz přijedete, tak to namícháme a proberem společně a je to za hodku hotový  ale jako sorry za komplikace, ale já zas netušila, že mě nastanou takový komplikace v životě  magdi a myslis ze by melo smysl delat to s tema lahvickama (ze by si jackie zkusila sama vybrat) v cizim prostredi?  bych kdyztak klido v unoru mohla, hodit ji do auta a dorazit, preci jen ted uz na to lezeni zacnu kaslat - ono beztak se ji u me ted zacina prej libit (to brzo  )
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MarkétaM
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kikulka, 30.6.2007
|
 |
« Odpověď #423 kdy: 25. Leden 2012, 12:46:21 » |
|
no když přijedete, tak by se to dalo  pro mě je ted šílenost slíbit, že si na to sama sednu a namíchám a pak je jestě dovezu  kdyz přijedete, tak to namícháme a proberem společně a je to za hodku hotový  ale jako sorry za komplikace, ale já zas netušila, že mě nastanou takový komplikace v životě  Hele, já bych je fakt chtěla, takže určitě dorazím ráda  .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ: marek p.
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #424 kdy: 25. Leden 2012, 16:42:19 » |
|
Taky si ráda přijedu, jen co dám do pořádku auto...jinak lahvičky a všechno už mám na to nachystaný, stačí se jen domluvit. Kdy jdeš do porodky, jestli to zvládnem ještě předtím? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mabian
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #425 kdy: 25. Leden 2012, 20:48:30 » |
|
termín mám 23.3. ...snad do tý doby vydržím 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #426 kdy: 25. Leden 2012, 20:52:51 » |
|
termín mám 23.3. ...snad do tý doby vydržím  Tak to do tý doby musim mít auto pořešený stopro  Tak až budu ready pojízdná, tak ti písnu SMS a snad se už konečně nějak domluvíme 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MarkétaM
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kikulka, 30.6.2007
|
 |
« Odpověď #427 kdy: 25. Leden 2012, 20:54:15 » |
|
Tak to do tý doby musim mít auto pořešený stopro  Tak až budu ready pojízdná, tak ti písnu SMS a snad se už konečně nějak domluvíme  A nebo můžeme jet spolu, co? Někde Tě naberu na metru/tramvaji, alespoň maminu nebude zatěžovat nadvakrát, což?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #428 kdy: 25. Leden 2012, 21:03:10 » |
|
A nebo můžeme jet spolu, co? Někde Tě naberu na metru/tramvaji, alespoň maminu nebude zatěžovat nadvakrát, což?
Hmm, to by se taky dalo  A kdy to máš v plánu? Já budu moct asi jedině nějaký víkend, mám na h... pracovní dobu  Předběžně budu v Praze zůstávat asi 4.-5.2. a pak 18.-19.2. ještě to teda ani stopro, ale asi jo... Jenže se mnou je to trochu horší, já neumim nic plánovat, resp. všechno, co jsem kdy plánovala, tak ztroskotalo, takže jsem se naučila neplánovat nic  Jak jsi na tom s časem Ty?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Naďa K.
Super pes
Pohlaví: 
Aimee 28.7. 2009
|
 |
« Odpověď #429 kdy: 25. Leden 2012, 21:11:08 » |
|
Hmm, to by se taky dalo  A kdy to máš v plánu? Já budu moct asi jedině nějaký víkend, mám na h... pracovní dobu  Předběžně budu v Praze zůstávat asi 4.-5.2. a pak 18.-19.2. ještě to teda ani stopro, ale asi jo... Jenže se mnou je to trochu horší, já neumim nic plánovat, resp. všechno, co jsem kdy plánovala, tak ztroskotalo, takže jsem se naučila neplánovat nic  Jak jsi na tom s časem Ty? a nechceš s náma na tu prochajdu, jak jsme se bavili v tématu dogtrek?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
pro SZ "nak"
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #430 kdy: 25. Leden 2012, 21:17:53 » |
|
a nechceš s náma na tu prochajdu, jak jsme se bavili v tématu dogtrek?
Jéé, to jsem asi přehlídla  Ten víkend 4.-5. jdete? No jako jo, šla bych (když teda pořešim to auto, abych se tam za váma měla jak dopravit) -kdo jde? Nebo spíš takhle, jdou jen psí holčičky?  A jdete na postrojích nebo normálně procházka? Dobře, asi raději kouknu do toho Dogtreku 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MarkétaM
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kikulka, 30.6.2007
|
 |
« Odpověď #431 kdy: 25. Leden 2012, 21:33:54 » |
|
Hmm, to by se taky dalo  A kdy to máš v plánu? Já budu moct asi jedině nějaký víkend, mám na h... pracovní dobu  Předběžně budu v Praze zůstávat asi 4.-5.2. a pak 18.-19.2. ještě to teda ani stopro, ale asi jo... Jenže se mnou je to trochu horší, já neumim nic plánovat, resp. všechno, co jsem kdy plánovala, tak ztroskotalo, takže jsem se naučila neplánovat nic  Jak jsi na tom s časem Ty? No, přizpůsobila bych se Magdě a Tobě...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #432 kdy: 25. Leden 2012, 21:36:50 » |
|
No, přizpůsobila bych se Magdě a Tobě...
No to spíš já se budu muset přizpůsobit vám dvěma 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Katka a Mája
Třída mladých

Pohlaví: 
Mája *11.1.2011
|
 |
« Odpověď #433 kdy: 23. únor 2012, 10:11:36 » |
|
Ahojky, ráda bych vás poprosila o váš názor. Nechala jsem si pro svojí flatku máju umíchat bachovky kvůli její separační úzkosti. Náš problém jsem popisovala v tématu Pes sám v bytě, ale jde zkrátka o to, že když je sama doma, tak příšerně štěká (takovej ten žalostnej štěkot). Není totiž na samotu zvyklá, takže to těžce snáší. Snažím se jí zvykat postupně, odcházet jen na chvilinku, často, udělat z toho určitej rituál a tak, ale občas to prostě nejde jinak a musí tu zůstat sama třeba dvě tři hoďky. A teď k věci. Včera jsem jí ty kapky začala dávat. A potom, co večer dostala čtvrtou dávku se najednou začala chovat divně. Je taková excitovaná, na sebemenší zvuk reaguje štěkotem, nebo začne štěkat jen tak bezdůvodně (když jsme s ní normálně doma nebo i venku). Nic takovýho předtim nedělala. Nic se ale doma nezměnilo - žádnej hluk, nový zvuky a tak. Nic. Jediný, co je nový, jsou ty bachovky. Myslíte, že to s nima může souviset? Mám jí je dál dávat? Děkuju
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Airen
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #434 kdy: 23. únor 2012, 10:14:35 » |
|
Ahojky, ráda bych vás poprosila o váš názor. Nechala jsem si pro svojí flatku máju umíchat bachovky kvůli její separační úzkosti. Náš problém jsem popisovala v tématu Pes sám v bytě, ale jde zkrátka o to, že když je sama doma, tak příšerně štěká (takovej ten žalostnej štěkot). Není totiž na samotu zvyklá, takže to těžce snáší. Snažím se jí zvykat postupně, odcházet jen na chvilinku, často, udělat z toho určitej rituál a tak, ale občas to prostě nejde jinak a musí tu zůstat sama třeba dvě tři hoďky. A teď k věci. Včera jsem jí ty kapky začala dávat. A potom, co večer dostala čtvrtou dávku se najednou začala chovat divně. Je taková excitovaná, na sebemenší zvuk reaguje štěkotem, nebo začne štěkat jen tak bezdůvodně (když jsme s ní normálně doma nebo i venku). Nic takovýho předtim nedělala. Nic se ale doma nezměnilo - žádnej hluk, nový zvuky a tak. Nic. Jediný, co je nový, jsou ty bachovky. Myslíte, že to s nima může souviset? Mám jí je dál dávat? Děkuju
Nemyslím si že by to s nima souviselo, bachovky ji nijak uškodit nemůžou, když to tak řeknu tak ten pes si ani neuvědomuje že dostává nějaký ,,léky,, takže bych pokračovala dál v dávkování a hledala příčinu jinde.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|