Barushka
Dogus Suprus
Ferďásek vocásek
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 14. Duben 2010, 18:22:07 » |
|
Tak abych oprášila tohle téma, Bachovky jsem si koupila nejdříve pro sebe a nevěřila jak skvěle fungují....načež jsem si je teď nechala udělat na míru i pro psa (na naše demoliční sklony a nedůvěru vúči cizím lidem)- paní která nám je namíchala se bachovkám pro zvířata věnuje už několik let, tak jsem zvědavá jak na Cassina zaberou, prej by měly být účinky vidět do 14 dní maximálně.
A v čem to pomáhá lidem? (doufam že to vejš neni psaný, nechce se mi to číst a ani nikde hledat  )
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je." J.Werich
|
|
|
Airen
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 14. Duben 2010, 18:24:29 » |
|
A v čem to pomáhá lidem? (doufam že to vejš neni psaný, nechce se mi to číst a ani nikde hledat  ) Tak jednotlivy esence pomahaj na ruzny veci- fobie, deprese, pocity menecennosti, vybuchy vzteku, ruzny strachy atd. No a pak jsou ty krizovy esence a ty se kapou kdyz se ocitnes v nejaky krizi- at uz psychicky nebo fyzicky, jinak se ty krizovky daj pouzit i lokalne na zraneni u psa jak jsem se dozvedela na seminari.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 14. Duben 2010, 19:34:58 » |
|
Tak jednotlivy esence pomahaj na ruzny veci- fobie, deprese, pocity menecennosti, vybuchy vzteku, ruzny strachy atd. No a pak jsou ty krizovy esence a ty se kapou kdyz se ocitnes v nejaky krizi- at uz psychicky nebo fyzicky, jinak se ty krizovky daj pouzit i lokalne na zraneni u psa jak jsem se dozvedela na seminari.
Jééé to chci 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Lestat
Host
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 14. Duben 2010, 19:37:48 » |
|
fiha, to chcem pre seba, nie pre psa
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Airen
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 14. Duben 2010, 19:40:11 » |
|
Více zde: http://www.bachovaterapie.cz/ ja si je od nich kupuju a mám s nima jen dobrý zkušenosti
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mabian
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #20 kdy: 15. Duben 2010, 10:20:44 » |
|
Pokud už někdo používáte bychovky a docházejí vám a víte, co jste měli namíchano za směsku, rada vam ji namicham zadarmo. Kdyztak mi pisnete SZ.  Nejde o zadny podvod- moje maminka dělala bachovky několik let pro lidi i zvirata, ted zemrela a me tu zustalo plno boxu a lahviček na michani.... a myslím, ze by ji to udelalo radost, kdyby byly smyslupně vyuzity, než tu jenom lezely ladem 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Airen
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 15. Duben 2010, 12:00:59 » |
|
Pokud už někdo používáte bychovky a docházejí vám a víte, co jste měli namíchano za směsku, rada vam ji namicham zadarmo. Kdyztak mi pisnete SZ.  Nejde o zadny podvod- moje maminka dělala bachovky několik let pro lidi i zvirata, ted zemrela a me tu zustalo plno boxu a lahviček na michani.... a myslím, ze by ji to udelalo radost, kdyby byly smyslupně vyuzity, než tu jenom lezely ladem  Tak to je skoda ze uz sem si ty svoje koupila, ale chtela bych vyzkouset jeste jednu esenci myslis ze bychom se mohly domluvit?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mabian
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #22 kdy: 15. Duben 2010, 12:58:13 » |
|
Jasně, jakou?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Airen
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 15. Duben 2010, 13:53:12 » |
|
Jasně, jakou?
Pisnu ti na mail jeste vecer, mozna bych to spis zkusila namichat pokud by to slo:)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mabian
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #24 kdy: 15. Duben 2010, 14:25:06 » |
|
ok
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lenias
Třída mladých

|
 |
« Odpověď #25 kdy: 28. Duben 2010, 09:50:37 » |
|
Ahoj, pokud budete chtít další informace o Bachovkách a jejich použití u zvířat jukněte na www.doglove.cz. pro mabian: Můžeš nabídnout pomoc útulku, je škoda aby kapky prošly.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lenprov
Ultra Super pes

Pohlaví: 
.
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 28. Duben 2010, 13:48:37 » |
|
Pokud už někdo používáte bychovky a docházejí vám a víte, co jste měli namíchano za směsku, rada vam ji namicham zadarmo. Kdyztak mi pisnete SZ.  Nejde o zadny podvod- moje maminka dělala bachovky několik let pro lidi i zvirata, ted zemrela a me tu zustalo plno boxu a lahviček na michani.... a myslím, ze by ji to udelalo radost, kdyby byly smyslupně vyuzity, než tu jenom lezely ladem  kdybys nevěděla co s nima a zbavovala se jich - bývala souseda mi jednou míchala, pr to také dělá .. zadarmo pro lidi co potřebují atd., tkaže by je určo taky ocenila 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
petrb
Dogus Suprus
Víc než kámoš...
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 29. Duben 2010, 07:52:13 » |
|
Jééé to chci  To vyzkoušej. U nás to rafanovi nepomohlo, ale esli budeš králik, tak to zkusim na sobě taky.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MarkétaM
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kikulka, 30.6.2007
|
 |
« Odpověď #28 kdy: 29. Duben 2010, 19:04:16 » |
|
Pokud už někdo používáte bychovky a docházejí vám a víte, co jste měli namíchano za směsku, rada vam ji namicham zadarmo. Kdyztak mi pisnete SZ.  Nejde o zadny podvod- moje maminka dělala bachovky několik let pro lidi i zvirata, ted zemrela a me tu zustalo plno boxu a lahviček na michani.... a myslím, ze by ji to udelalo radost, kdyby byly smyslupně vyuzity, než tu jenom lezely ladem  To mě moc mrzí... co by sis troufla namíchat? Já bych si něco dala, teď mám takový období, že by mi to děsně bodlo...  Pardon, že teda píšu do téma pro zvířata, ale víte co - majitel je taky důležitej, i když ne tolik 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ: marek p.
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)
|
 |
« Odpověď #29 kdy: 30. Duben 2010, 06:41:03 » |
|
To vyzkoušej. U nás to rafanovi nepomohlo, ale esli budeš králik, tak to zkusim na sobě taky.
No já to potřebuju hlavně pro sebe, tam je u nás zakopaný pes 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|