Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 07:45:18 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 [2] 3 4 ... 30   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Bachova Květová terapie  (Přečteno 12498 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
Barushka
Dogus Suprus
*

Ferďásek vocásek

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 14. Duben 2010, 18:22:07 »

Tak abych oprášila tohle téma, Bachovky jsem si koupila nejdříve pro sebe a nevěřila jak skvěle fungují....načež jsem si je teď nechala udělat na míru i pro psa (na naše demoliční sklony a nedůvěru vúči cizím lidem)- paní která nám je namíchala se bachovkám pro zvířata věnuje už několik let, tak jsem zvědavá jak na Cassina zaberou, prej by měly být účinky vidět do 14 dní maximálně.

A v čem to pomáhá lidem? (doufam že to vejš neni psaný, nechce se mi to číst a ani nikde hledat Grin)
Zaznamenáno

"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je."
J.Werich
Airen
Super pes
*

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 kdy: 14. Duben 2010, 18:24:29 »

A v čem to pomáhá lidem? (doufam že to vejš neni psaný, nechce se mi to číst a ani nikde hledat Grin)
Tak jednotlivy esence pomahaj na ruzny veci- fobie, deprese, pocity menecennosti, vybuchy vzteku, ruzny strachy atd. No a pak jsou ty krizovy esence a ty se kapou kdyz se ocitnes v nejaky krizi- at uz psychicky nebo fyzicky, jinak se ty krizovky daj pouzit i lokalne na zraneni u psa jak jsem se dozvedela na seminari.
Zaznamenáno
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 kdy: 14. Duben 2010, 19:34:58 »

Tak jednotlivy esence pomahaj na ruzny veci- fobie, deprese, pocity menecennosti, vybuchy vzteku, ruzny strachy atd. No a pak jsou ty krizovy esence a ty se kapou kdyz se ocitnes v nejaky krizi- at uz psychicky nebo fyzicky, jinak se ty krizovky daj pouzit i lokalne na zraneni u psa jak jsem se dozvedela na seminari.

Jééé to chci Smiley
Zaznamenáno

Lestat
Host
« Odpověď #18 kdy: 14. Duben 2010, 19:37:48 »

fiha, to chcem pre seba, nie pre psa Cheesy
Zaznamenáno
Airen
Super pes
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 kdy: 14. Duben 2010, 19:40:11 »

Více zde: http://www.bachovaterapie.cz/  ja si je od nich kupuju a mám s nima jen dobrý zkušenosti
Zaznamenáno
mabian
Extra Super pes
**

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 15. Duben 2010, 10:20:44 »

Pokud už někdo používáte bychovky a docházejí vám a víte, co jste měli namíchano za směsku, rada vam ji namicham zadarmo. Kdyztak mi pisnete SZ. Grin Nejde o zadny podvod- moje maminka dělala bachovky několik let pro lidi i zvirata, ted zemrela a me tu zustalo plno boxu a lahviček na michani.... a myslím, ze by ji to udelalo radost, kdyby byly smyslupně vyuzity, než tu  jenom lezely ladem Smiley
Zaznamenáno
Airen
Super pes
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 kdy: 15. Duben 2010, 12:00:59 »

Pokud už někdo používáte bychovky a docházejí vám a víte, co jste měli namíchano za směsku, rada vam ji namicham zadarmo. Kdyztak mi pisnete SZ. Grin Nejde o zadny podvod- moje maminka dělala bachovky několik let pro lidi i zvirata, ted zemrela a me tu zustalo plno boxu a lahviček na michani.... a myslím, ze by ji to udelalo radost, kdyby byly smyslupně vyuzity, než tu  jenom lezely ladem Smiley
Tak to je skoda ze uz sem si ty svoje koupila, ale chtela bych vyzkouset jeste jednu esenci myslis ze bychom se mohly domluvit?
Zaznamenáno
mabian
Extra Super pes
**

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 15. Duben 2010, 12:58:13 »

Jasně, jakou?
Zaznamenáno
Airen
Super pes
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 kdy: 15. Duben 2010, 13:53:12 »

Jasně, jakou?

Pisnu ti na mail jeste vecer, mozna bych to spis zkusila namichat pokud by to slo:)
Zaznamenáno
mabian
Extra Super pes
**

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 15. Duben 2010, 14:25:06 »

ok
Zaznamenáno
lenias
Třída mladých
**

Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 28. Duben 2010, 09:50:37 »

Ahoj, pokud budete chtít další informace o Bachovkách a jejich použití u zvířat jukněte na www.doglove.cz.
pro mabian: Můžeš nabídnout pomoc útulku, je škoda aby kapky prošly. 
Zaznamenáno
lenprov
Ultra Super pes

.

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 28. Duben 2010, 13:48:37 »

kdybys nevěděla co s nima a zbavovala se jich - bývala souseda mi jednou míchala, pr to také dělá .. zadarmo pro lidi co potřebují atd., tkaže by je určo taky ocenila  Wink
Zaznamenáno

petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 29. Duben 2010, 07:52:13 »

Jééé to chci Smiley

To vyzkoušej. U nás to rafanovi nepomohlo, ale esli budeš králik, tak to zkusim na sobě taky.
Zaznamenáno
MarkétaM
Dogus Suprus
*

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 29. Duben 2010, 19:04:16 »

To mě moc mrzí... co by sis troufla namíchat? Já bych si něco dala, teď mám takový období, že by mi to děsně bodlo... Roll Eyes

Pardon, že teda píšu do téma pro zvířata, ale víte co - majitel je taky důležitej, i když ne tolik Smiley
Zaznamenáno

SZ: marek p.
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 kdy: 30. Duben 2010, 06:41:03 »

To vyzkoušej. U nás to rafanovi nepomohlo, ale esli budeš králik, tak to zkusim na sobě taky.

No já to potřebuju hlavně pro sebe, tam je u nás zakopaný pes Wink
Zaznamenáno

Stran: 1 [2] 3 4 ... 30   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!