Karolina19
Třída dorostu
|
 |
« kdy: 26. Listopad 2008, 15:58:58 » |
|
Ahoj, máte někdo zkušenosti s Bachovkymi pro zvířátka? Podělte se prosím :-) Na co to je? 1. když je zvíře ve stresu - nový domov, nový páníček, úmrtí páníčka, březost a štěňátka, cesta na dovolenou, závody aj.... 2. Zvířátko prožilo v minulosti něco ošklivého a je nedůvěřivé 3. pomáhá při obtížném výcviku a problémy s dominancí 4. Prevence při očekávání nového přírůstku do rodiny - proti přehnaným reakcím - žárlení Bachovky můžete zakoupit na www.webareal.cz/biovet
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 26. Listopad 2008, 20:48:22 » |
|
Ješiši tady je to neska samej zázračnej preparát  ...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MichaelaMik
CACIB

Pohlaví: 
Endy&Lara
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 27. Listopad 2008, 13:09:07 » |
|
AHojky, Bachovky používám již nějaký ten rok, docela úspěšně. Dávala jsem je psíkovi při stěhování smečky do nového bytu, při příchodu nového čtyřnohého přírustku a používám je i pro sebe a své nejbližší.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 27. Listopad 2008, 13:51:12 » |
|
AHojky, Bachovky používám již nějaký ten rok, docela úspěšně. Dávala jsem je psíkovi při stěhování smečky do nového bytu, při příchodu nového čtyřnohého přírustku a používám je i pro sebe a své nejbližší.
Hele jsem o tom něco slyšela, ale fakt jen minimálně. Funguje ti to opravdu?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
MichaelaMik
CACIB

Pohlaví: 
Endy&Lara
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 27. Listopad 2008, 14:19:17 » |
|
Hele jsem o tom něco slyšela, ale fakt jen minimálně. Funguje ti to opravdu?
Jo vopravdu .-) Když jsem si přivedla malou domů, měla jsem strach že dospělák bude žárlit, chtěla jsem aby malá dlouho netesknila a tak. Samo vhodnou výchovou a výcvikem jde všechno, ale občas je pes prostě zdeformovanej a toto je taková první pomoc jak pro psa, tak pro člověka. U lidí jsem dostala mamču z úvanovýho syndromu a babička pomocí krizovek zvládla pooperační stres, který si nasimulovala již před operací. Nevěřila jsem, ale tonoucí se stébla chytá, takže mám ozkoušeno a nám funguje zdárně. Více se lze dozvědět www.bachovaterapie.cz ted vydali i knihu, kde je vše pohromadě a převedeno do psího světa. Když nebyla, bylo pro mne těžké určit, co psovi je, s čím má konkrétně problém a dle toho vybrat určitou esenci. Můžou se sice míchat, i ti ji namíchají, ale není to zrovna levná sranda.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 27. Listopad 2008, 14:55:11 » |
|
Jo vopravdu .-) Když jsem si přivedla malou domů, měla jsem strach že dospělák bude žárlit, chtěla jsem aby malá dlouho netesknila a tak. Samo vhodnou výchovou a výcvikem jde všechno, ale občas je pes prostě zdeformovanej a toto je taková první pomoc jak pro psa, tak pro člověka. U lidí jsem dostala mamču z úvanovýho syndromu a babička pomocí krizovek zvládla pooperační stres, který si nasimulovala již před operací. Nevěřila jsem, ale tonoucí se stébla chytá, takže mám ozkoušeno a nám funguje zdárně. Více se lze dozvědět www.bachovaterapie.cz ted vydali i knihu, kde je vše pohromadě a převedeno do psího světa. Když nebyla, bylo pro mne těžké určit, co psovi je, s čím má konkrétně problém a dle toho vybrat určitou esenci. Můžou se sice míchat, i ti ji namíchají, ale není to zrovna levná sranda. díky moc
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
MichaelaMik
CACIB

Pohlaví: 
Endy&Lara
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 27. Listopad 2008, 16:08:39 » |
|
díky moc
Není ale vůbec za co .-) ráda se podělím  Navíc, ty je potřebuješ či plánuješ psího užívání?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 27. Listopad 2008, 22:53:07 » |
|
Není ale vůbec za co .-) ráda se podělím  Navíc, ty je potřebuješ či plánuješ psího užívání? ne jen nemoc z povolání, myslím že by nebylo od věci seznámit pejskařskou veřejnost i s alternativními možnostmi řešení problémů.N a zaujala mě ta tvá maminka, které to pomohlo,já se někdy cejtim totálně vycuclá. Tak si to prostuduju i kvůli sobě asi.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
|
Vít Gregor
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 02. Prosinec 2008, 12:32:19 » |
|
Mame doma, jak se blizi delbuchova sezona tak je brzo "oprasime" a ke snidani bude smecka dostavat pokapany piskot. Jestli to opravdu funguje tezko rict, ale prinejmensim panicky to uklidni, ze neco pro smecku delaj a treba se to uklidneni prenasi 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mabian
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #9 kdy: 19. Prosinec 2008, 15:51:54 » |
|
ne jen nemoc z povolání, myslím že by nebylo od věci seznámit pejskařskou veřejnost i s alternativními možnostmi řešení problémů.N a zaujala mě ta tvá maminka, které to pomohlo,já se někdy cejtim totálně vycuclá. Tak si to prostuduju i kvůli sobě asi.
Vřele doporučuju!!! Je to fakt boží. Bachovky používá postupně celá rodina a výsledky opravdu jsou veliký, jen je to na dlouhý vyprávění.... U psů je využívám (především krizovky) hlavně ve stresových situacích- Dávali jsme je Carry i při porodu, páč 14kousku,je 14 kousků-a v poho, i štěndám, když odmítali pít a pak jsme je nemohli dostat od ceciku  Dávala jsem je desous, protože to byla taková vyklepaná hromádka neštěstí, co se všeho děsila a nejvíc, kupodivu psů- po týdnu používání bachovek, lítala v parku se smečkou cizích psů.....atd atd...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lenias
Třída mladých

|
 |
« Odpověď #10 kdy: 03. Listopad 2009, 18:32:53 » |
|
Trošku opráším toto téma. I já mám s Bachovkama dobré zkušenosti. Máme je vyzkoušený celá rodina, i psi i kočka. U zvířat je trošku těžší najít správnou kombinaci, proto to nemusí fungovat hned. Člověk se musí hodně zamyslet proč má dané zvíře asi problém, nekoukat na to co mu je, ale proč asi. Bachovky ovlivňují nálady, strachy, špatné myšlenky z kterých pak vzniká nemoc. U mladých zvířat budou účinky rychlejší. Není na světě jen krizová esence, ale ta je určitě nejznámější a nejvíce používaná. Kamarád který dost často přemýšlel o sebevraždě po jedné lahvičce řekl, že to nefunguje, ale o tom že chce umřít už od té doby nemluvil. Možná náhoda možná ne.  Kamarádka co má cukrovku a je podnikatelka přezdívá kapičkám ,, Kapičky dobré nálady“ Určitě stojí za to to vyzkoušet.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Kadous
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 04. Listopad 2009, 11:46:15 » |
|
Já si byla Bachovky loni nechat namíchat v jedné prodejně někde na ulici Milady Horákové. Mají tam i jiné kapky, co se dají kombinovat, Tenkrát jsem to tam kupovala pro psa a myslím, že mu to pomohlo. Každopádně už bych je asi potřebovala zase :-) Akorát si nemůžu vzpomenout jak se ten obchod jmenoval. Bylo to někde ve dvoře.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 05. Listopad 2009, 12:21:30 » |
|
Já si byla Bachovky loni nechat namíchat v jedné prodejně někde na ulici Milady Horákové. Mají tam i jiné kapky, co se dají kombinovat, Tenkrát jsem to tam kupovala pro psa a myslím, že mu to pomohlo. Každopádně už bych je asi potřebovala zase :-) Akorát si nemůžu vzpomenout jak se ten obchod jmenoval. Bylo to někde ve dvoře.
Aura-Soma? http://www.aura-soma.cz/aura-soma.php
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Kadous
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 05. Listopad 2009, 21:02:48 » |
|
Jo jo, barevný svět, to je ono
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Airen
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 14. Duben 2010, 17:27:18 » |
|
Tak abych oprášila tohle téma, Bachovky jsem si koupila nejdříve pro sebe a nevěřila jak skvěle fungují....načež jsem si je teď nechala udělat na míru i pro psa (na naše demoliční sklony a nedůvěru vúči cizím lidem)- paní která nám je namíchala se bachovkám pro zvířata věnuje už několik let, tak jsem zvědavá jak na Cassina zaberou, prej by měly být účinky vidět do 14 dní maximálně.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|