A hned du na to.

Devítiletýho ovčáka bych uspat kvůli zlomený noze taky nenechala.
Navíc, kdyby mi řekli, že pes operaci nemusí přežít. To žádnej pes. Ani žádnej člověk nemusí. No a když už bych přemejšlela o uspání psa, kterej je podle popisu fit, zdravej, temperamentní a o iks let se jeví mladší, prostě bych to zkusila……
Jenže ALE...
Třebas já mám psa v bytě a i kdyby ne, nebyl by problém pro mě ho do bytu přemístit.
Jsem ochotná si vzít kvůli psovi celou dovolenou a navíc neplacenou a kdyby mi to nechtěl zaměstnavatel dovolit, tak holt jsem ochotná kvůli psovi dát výpověď a pak, až bude fit, si hledat novou práci i ve finanční krizi.
Navíc jsem schopna si zařídit bejt se psem po dobu pooperační a rekonvalescenční tam, kde nejsou schody a to po dobu tak dlouhou, kerá je potřeba a to že i při nekomplikovaný zlomenině nějakej ten pátek trvá. A dlouhej pátek.
Co ale pes, kterýho maj lidi jenom v kotci, venčí se jen na zahradě, moc neposlouchá, občas se i ožene,na vodítku jaksi chodit neumí, lidi jsou v práci, bydlej v pátym patře bez výtahu,výpověď ani dovolenou si vzít nemůžou, do baráku si psa vzít nechtěj a tak dál a tak dál.
/Hlavně tu nechci probírat, jestli je tohle všechno správně. Můžu k tomu jen říct, že právě takovejhlech psů znám kamiony./
Pro takovýho psa je to asi fakt lepší, protože důslednost po operaci zlomený kosti (nejen) musí bejt stoprocentní a navíc čas věnovaný psu kompletní. Zcela.
Každopádně by to bylo dobrý nový téma. Téma o tom, kdy už se má pes nechat uspat a kdy ne.
No, to mám dojem, že by na leckoho (a petrb zapomínající souhlásky ve slovech zvlášť) asi lítaly z obrazovky monitoru dlažební kostky přímo do ksichtu…
Odváží se snad někdo něco takovýho založit?......