Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 07:38:19 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2 3 ... 12   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Německý ovčák  (Přečteno 10880 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
bublina111
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« kdy: 18. Listopad 2008, 19:18:44 »

Německý Ovčák......takže kdo má tohoto pejska rád ať určítě napíše můžeme hodit pokecík o tomto simpatickém plemeni.Já osobně mám také Německého Ovčáka jsou mu 3 roky a momentálně zháním i štěňátko takže jestli někdo máte štěňatko tohoto plemene tak se určitě ozvěte na můj mail:Blaniiifek@seznam.cz a jinak pište pište ráda poradím se vším pravě půjdu na veterinu takže opravdu moc ráda pomůžu z každými otázkami které na mě budete mít.Zatím děkuji a pisajte..!!!Vaše Blanka Wink Kiss Klidně pište otázky i na mail ráda odpovím.....!!! Smiley
« Poslední změna: 18. Listopad 2008, 19:28:07 od bublina111 » Zaznamenáno
Barka
Třída vítězů

Pohlaví: Ženské

Tom *08.05. 2008, Agie *04.07. 2008

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 19. Květen 2009, 18:04:07 »

Koukám, že majitelů NO tu moc není...přitom je jich všude spousta  Huh?
Zaznamenáno

"Není na světě lepšího psychiatra, než je štěně olizující vám obličej."
http://beagle-tomy.rajce.idnes.cz/
Leňule :-)
Dogus Maximus
*

Kessy *28.11.2008

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 10. červen 2009, 07:40:07 »

Taky jsem měla německou ovčandu, ale bohužel jsme ji museli loni v prosinci mezi svátky nechat uspat (bylo jí 13) Cry Cry Cry...užasní psíci...pořídili si jí babička s dědou, kteří byli na psi zvyklí celý život, bydleli na vesnici, takže hafuša byl zvyklý bydlet venku...pak však babi s dědou zemřeli a my si Šerinku v jejích osmi letech nastěhovali do paneláku (jiné řešení nebylo, věděla jsem, že s nikým jiným by být nezvládla)...popravdě jsem se toho docela bála, přeci jen 8 let byla zvyklá žít na zahradě a spát v boudě a my jí nastěhujeme do bytu...ale ona byla tak neskutečně vděčná, že má zase kolem sebe lidi a na byt si zvykla uplně neuvěřitelně perfektně...pak ale bohužel přišli zdravotní problémy, které se začali stupňovat Embarrassed...Takže teď se naše černá psí slečna prohání v psím ráji a štěká a kouká na nás...Opravdu úžasné plemeno...Až si jednou pořídím baráček se zahradou, tak se k němu vrátím... Wink
Zaznamenáno

"Psi jsou ve tvarování lidí mnohem úspěšnější, než lidé ve tvarování psů." (SG)

http://www.kessy08.webnode.cz
http://lenicka-r.rajce.idnes.cz/ - fotečky

pro SZ lenkarambo
Barka
Třída vítězů

Tom *08.05. 2008, Agie *04.07. 2008

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 14. červen 2009, 16:29:09 »

Bratránek měl černého NO Brita. Jsou to asi 2 měsíce co si zlomil nohu. Bylo mu 9 let a tak veterinář řekl, že by nemusel operaci přežít a pak by musel bejt dlouho v klidu, jenže Briteček byl pořád v pohybu. Nechali ho nakonec uspat Cry. Nikdo by do něj jeho věk neřekl. Jak vzhledem tak chvoáním vypadal nanejvýš na 4 roky. S mým psem vycházel perfektně, naučil ho plno věcí, byl jak jeho táta. Ted si bratránek pořídil brazilskou filu. Je to krásnej hafan, ale na mě až moc plachej. A ted co máme NOčka ve škole, přirostly mi ještě víc k srdci.
Zaznamenáno

"Není na světě lepšího psychiatra, než je štěně olizující vám obličej."
http://beagle-tomy.rajce.idnes.cz/
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 16. červen 2009, 20:54:58 »

Kvůli zlomený noze bych teda devítiletýho psa fakt uspat nenechala.
Zaznamenáno

Leňule :-)
Dogus Maximus
*

Kessy *28.11.2008

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: 16. červen 2009, 22:32:15 »

Kvůli zlomený noze bych teda devítiletýho psa fakt uspat nenechala.

Já bych teda asi taky hodně váhala...v 11 letech jsem nechávala vlčandu operovat pro akutní zánět dělohy...taky to bylo riziko, ale šla jsem do toho...zvládla to na výbornou...za rok podstoupila další (pro nádory na mléčných žlázách), za půl roku další pro kožní ateromy...rekonvalescence po výkonech zvládla na výbornou...jenže pak přišli těžké záchvaty (prosinec 2008) - pravděpodobně epilepsie a mozková mrtvice...už se chudinka nemohla sama postavit na nohy a chůze jí dělala taky problém...a ten její pohled, úplně prosila ať jí pomůžeme od trápení...bylo to hodně těžký, ale nechala jsem jí uspat...prožila si krásných 13 let a teď se prohání tam nahoře...snad je jí dobře...
Zaznamenáno

"Psi jsou ve tvarování lidí mnohem úspěšnější, než lidé ve tvarování psů." (SG)

http://www.kessy08.webnode.cz
http://lenicka-r.rajce.idnes.cz/ - fotečky

pro SZ lenkarambo
aime.k
Třída otevřená

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: 21. Srpen 2009, 10:48:23 »

Ahoj

měla jsem taky ovčandu černou se znaky jménem Aime Jenebi, 4 roky jsem jí léčila na nemocnou slinivku. Ale i přes to jsme spolu dokázali udělat několik zkoušek. Byla jedinečná, temperament z ní sršil. Ve 4 letech (loni v dubnu) jsem jí v břiše nahmatala cosi tvrdého. Tak nejdřív byl klistýr, ten nepomohl a druhý den rentgen. Na tom bylo vidět, cosi co připomínalo cizí předmět, tak že jí ho vyndaj. No a za dvě hodiny telefon, že má rakovinu, metastáze ve všech orgánech. Tak jsem jí musela nechat spát, už na pořád. Cry Po té jsem se dozvěděla že tenkrát (jeko půl ročnímu štěňátku) jí dělali obyčejné krevní testy a z toho usoudily, že by to mohla být slinivka. K tomuto veterináři už nepáchnu s žádným psem. Nyní mám  NO celočernou Hakky (Akky) z kraje Karla IV. Je úplně jiná než byla Aime. A já osobně mám depku z každého jejího sebemenšího onemocnění. Je to deformace ze strachu že nás čeká další nějaká hrůza. Nikomu toto nepřeju zažít. Nic méně snažím se to překonat a s Akky se snažím být ještě o kus lepší ve výcviku než s Aime.
Zaznamenáno

petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 21. Srpen 2009, 11:03:46 »

Barko!
aime.k!
nejen!!!!
Halóóóó!

No majitelů německých ovčáků tady moc není, protože fšicky psy venčí a cvičí a né, že seděj u bedny a čučej co kdo píše.

Ale jeden zcela máklej majitel,kerej si rád pokecá o vovčounech nejen odborně ale i úúúplně laicky je tady.

Kuk    Roll Eyes

A píše hlavně do zdraví a všeobecnýho pokecu děsný blbiny...

Zaznamenáno
petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 21. Srpen 2009, 11:28:25 »

A hned du na to.      Tongue

Devítiletýho ovčáka bych uspat kvůli zlomený noze taky nenechala.
Navíc, kdyby mi řekli, že pes operaci nemusí přežít. To žádnej pes. Ani žádnej člověk nemusí. No a když už bych přemejšlela o uspání psa, kterej je podle popisu fit, zdravej, temperamentní a o iks let se jeví mladší, prostě bych to zkusila……

Jenže ALE...

Třebas já mám psa v bytě a i kdyby ne, nebyl by problém pro mě ho do bytu přemístit.
Jsem ochotná si vzít kvůli psovi celou dovolenou a navíc neplacenou a kdyby mi to nechtěl zaměstnavatel dovolit, tak holt jsem ochotná kvůli psovi dát výpověď a pak, až bude fit, si hledat novou práci i ve finanční krizi.
Navíc jsem schopna si zařídit bejt se psem po dobu pooperační a rekonvalescenční tam, kde nejsou schody a to po dobu tak dlouhou, kerá je potřeba a to že i při nekomplikovaný zlomenině nějakej ten pátek trvá. A dlouhej pátek.

Co ale  pes, kterýho maj lidi jenom v kotci,  venčí se jen na zahradě, moc neposlouchá, občas se i ožene,na vodítku jaksi chodit neumí, lidi jsou v práci, bydlej v pátym patře bez výtahu,výpověď ani dovolenou si vzít nemůžou, do baráku si psa vzít nechtěj a tak dál a tak dál.

/Hlavně tu nechci probírat, jestli je tohle všechno správně. Můžu k tomu jen říct, že právě takovejhlech psů znám kamiony./

Pro takovýho psa je to asi fakt lepší, protože důslednost po operaci zlomený kosti (nejen) musí bejt stoprocentní a navíc čas věnovaný psu kompletní. Zcela.

Každopádně by to bylo dobrý nový téma. Téma o tom, kdy už se má pes nechat uspat a kdy ne.
No, to mám dojem, že by na leckoho (a petrb zapomínající souhlásky ve slovech zvlášť) asi lítaly z obrazovky monitoru dlažební kostky přímo do ksichtu…

Odváží se snad někdo něco takovýho založit?......

Huh?
Zaznamenáno
aime.k
Třída otevřená

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 kdy: 04. Září 2009, 09:43:45 »

A hned du na to.      Tongue

Devítiletýho ovčáka bych uspat kvůli zlomený noze taky nenechala.
Navíc, kdyby mi řekli, že pes operaci nemusí přežít. To žádnej pes. Ani žádnej člověk nemusí. No a když už bych přemejšlela o uspání psa, kterej je podle popisu fit, zdravej, temperamentní a o iks let se jeví mladší, prostě bych to zkusila……

Jenže ALE...

Třebas já mám psa v bytě a i kdyby ne, nebyl by problém pro mě ho do bytu přemístit.
Jsem ochotná si vzít kvůli psovi celou dovolenou a navíc neplacenou a kdyby mi to nechtěl zaměstnavatel dovolit, tak holt jsem ochotná kvůli psovi dát výpověď a pak, až bude fit, si hledat novou práci i ve finanční krizi.
Navíc jsem schopna si zařídit bejt se psem po dobu pooperační a rekonvalescenční tam, kde nejsou schody a to po dobu tak dlouhou, kerá je potřeba a to že i při nekomplikovaný zlomenině nějakej ten pátek trvá. A dlouhej pátek.

Co ale  pes, kterýho maj lidi jenom v kotci,  venčí se jen na zahradě, moc neposlouchá, občas se i ožene,na vodítku jaksi chodit neumí, lidi jsou v práci, bydlej v pátym patře bez výtahu,výpověď ani dovolenou si vzít nemůžou, do baráku si psa vzít nechtěj a tak dál a tak dál.

/Hlavně tu nechci probírat, jestli je tohle všechno správně. Můžu k tomu jen říct, že právě takovejhlech psů znám kamiony./

Pro takovýho psa je to asi fakt lepší, protože důslednost po operaci zlomený kosti (nejen) musí bejt stoprocentní a navíc čas věnovaný psu kompletní. Zcela.

Každopádně by to bylo dobrý nový téma. Téma o tom, kdy už se má pes nechat uspat a kdy ne.
No, to mám dojem, že by na leckoho (a petrb zapomínající souhlásky ve slovech zvlášť) asi lítaly z obrazovky monitoru dlažební kostky přímo do ksichtu…

Odváží se snad někdo něco takovýho založit?......

Huh?
Ahoj přikláním se k tvému názoru. Já když jsem měla nemocnou čubinu a nebo i teď co mám tak mě absolutně nezajmalo že by mě mohly ze školy vyhodit. Poslala jsem sms že jedu na veterinu a nazdar, následky mě v tu chvíly nezajmaly. Popřípadě když nám rodily čubiny (funguju totiž jako porodní bába  Wink ), babička mi zavolala rodíme a já místo do školy jela rodit. Pes je mi přednější než nejaká škola nebo práce. Přiznávám také jsem u Aime měla na výběr uspat či neuspat. Ale oni by jí už nepomohly, žila by tak max týden a to v bolestech Cry. V našem případě to bylo vysvobození.
Zaznamenáno

petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 04. Září 2009, 12:53:49 »

No, snad to ani nebyl dobrej nápad, zakládat forum o eutanazii a asi k tomu nedojde. Nebo kéž?
Přeji sobě i všem, aby jejich pejsci žili a měli se a jednoho dne padli mrtví na infarkt. Nic víc, nic míň.
Zaznamenáno
aime.k
Třída otevřená

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 kdy: 08. Září 2009, 11:24:57 »

Ahoj

nejedete se někdo podívat 26.9.09 na výstavu NO v ZKO Dobříš?
Zaznamenáno

petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 08. Září 2009, 14:18:34 »

Já to plánuju autem, bez psa, sama, ale ještě nevím,co bude, mám toho moc a spíš jsem nucena se rozhodovat ze dne na den, jestli Vám tedy jde o odvoz.......
Zaznamenáno
kokr
Super pes
*

Chainie (30.3.2008) Bety (12.9.2001)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 kdy: 08. Září 2009, 14:46:21 »

myslím že o odvoz jí nejde, bude tam nejspíš vystavovat a nebo tam jistě pojede na kukačku, byla totiž členem ZKO Dobříš
Zaznamenáno
aime.k
Třída otevřená

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 kdy: 08. Září 2009, 20:12:10 »

myslím že o odvoz jí nejde, bude tam nejspíš vystavovat a nebo tam jistě pojede na kukačku, byla totiž členem ZKO Dobříš
Máš pravdu o odvoz mi opravdu nejde  Cheesy, jen sonduju jestli tam někdo bude. Grin
Zaznamenáno

Stran: [1] 2 3 ... 12   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!