Leňule :-)
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #390 kdy: 05. únor 2012, 17:31:20 » |
|
Já si to právě budu muset přehodit na jindyasi protože jezdit na fyziologii hodinu tam a hodinu zpoátky semi nechce, nejradši bych aby mi vyšla varianta že budu ve škole jen středa čtvrtek
já bych do tety Evy šla 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #391 kdy: 05. únor 2012, 17:31:52 » |
|
Chtělka bych ten rozvrh takhle  nic nevidim, v práci mi to fotky z FB neukáže 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Tereza90
Vítěz dne (BOD)

Pohlaví: 
Wiktoria *9.6.2010 + Adina *6.6.2011
|
 |
« Odpověď #392 kdy: 05. únor 2012, 17:33:40 » |
|
Já to neumim jinak udělat  z počítače to píše že je to moc velký :-/
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #393 kdy: 12. únor 2012, 20:27:18 » |
|
včera jsme měli první přednášku v semestru z chovu psů a docela mě překvapila info o tom, že v celkovém počtu psu v ČR (odhadem asi 2 miliony) jsou psi s PP zastoupeni (zase odhadem) jen 12% ... samotná přenášející si myslí, že je to číslo ještě nižší, a to 5% ... popravdě jsem čekala trošku vyšší čísla ...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #394 kdy: 12. únor 2012, 20:43:00 » |
|
včera jsme měli první přednášku v semestru z chovu psů a docela mě překvapila info o tom, že v celkovém počtu psu v ČR (odhadem asi 2 miliony) jsou psi s PP zastoupeni (zase odhadem) jen 12% ... samotná přenášející si myslí, že je to číslo ještě nižší, a to 5% ... popravdě jsem čekala trošku vyšší čísla ...
teda, tak to mě taky teda překvapuje  Myslela jsem, že jich je teda víc...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
|
SandynkaM
|
 |
« Odpověď #395 kdy: 20. únor 2012, 18:46:10 » |
|
teda, tak to mě taky teda překvapuje  Myslela jsem, že jich je teda víc... Hele, mě ani ne... většina lidí/rodiny co znám má psa bez PP... v podstatě znám PP jen z řad lidí - kynologů... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Sandy
|
|
|
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #396 kdy: 26. únor 2012, 09:42:36 » |
|
tu školu asi fakt nedodělám  ... z matiky už jsem fakt vypadla, už je to hrozně dlouho, čumim na ty příklady a vím, že sem je uměla počítat, ale nemůžu si vzpomenout jak a nějak mi chybí někdo, kdo by mi rozsvítil žárovku 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #397 kdy: 26. únor 2012, 09:55:19 » |
|
tu školu asi fakt nedodělám  ... z matiky už jsem fakt vypadla, už je to hrozně dlouho, čumim na ty příklady a vím, že sem je uměla počítat, ale nemůžu si vzpomenout jak a nějak mi chybí někdo, kdo by mi rozsvítil žárovku  věř mi, že jsou tam daleko, daleko horší předměty. Matika se nějak poddá, uvidíš 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #398 kdy: 26. únor 2012, 10:03:16 » |
|
věř mi, že jsou tam daleko, daleko horší předměty. Matika se nějak poddá, uvidíš  já tomu už nevěřim, fakt jsem z toho zoufalá ... pro mě je prostě nejhorší ta matika, kam se hrabe ekonomie, kterou mimochodem taky nemám ... fakt mám chuť s tim třísknout, dyť mi to za ten stres nestojí, jednu vejšku už mám ...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MarkétaM
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kikulka, 30.6.2007
|
 |
« Odpověď #399 kdy: 26. únor 2012, 10:30:37 » |
|
tu školu asi fakt nedodělám  ... z matiky už jsem fakt vypadla, už je to hrozně dlouho, čumim na ty příklady a vím, že sem je uměla počítat, ale nemůžu si vzpomenout jak a nějak mi chybí někdo, kdo by mi rozsvítil žárovku  To máš ještě dobrý - já na ně koukám a vím, že bych je nespočítala nikdy předtím, natož pak teď. Ale už jsem se rozhodla, že vše z matiky si nechám až na konec (to já můžu) a vezmu si doučování.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ: marek p.
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #400 kdy: 26. únor 2012, 10:55:11 » |
|
já tomu už nevěřim, fakt jsem z toho zoufalá ... pro mě je prostě nejhorší ta matika, kam se hrabe ekonomie, kterou mimochodem taky nemám ... fakt mám chuť s tim třísknout, dyť mi to za ten stres nestojí, jednu vejšku už mám ...
Já na tom byla kdysi podobně (možná hůř, matika nikdy nebyla "muj předmět") a právě mně hrozně pomohlo doučování (a pak sem s nim eště asi dva roky chodila  ).
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #401 kdy: 26. únor 2012, 11:20:44 » |
|
Já na tom byla kdysi podobně (možná hůř, matika nikdy nebyla "muj předmět") a právě mně hrozně pomohlo doučování (a pak sem s nim eště asi dva roky chodila  ). mě kdysi matika bavila, teď je mi z ní na  ... navíc mi to přijde přitažený za vlasy prostě, v dálkovym studiu kynologie bazírujou v zimnim semestru na ekonomii a managementu a v letnim na matice a když slušně požádáme o logický vysvětlení - proč?, tak nám je stroze odpovězeno, že o tomhle se s náma bavit nebudou, prostě akademická půda, alma mater nemusí nic objasňovat, no  ... jako jo, pokud bych studovala denní formou a studium by bylo pro mě stěžejní, tak u doučování skončim taky, jenže poslední dobou víc a víc přemejšlim, že mám ty priority trošku jinde a ustupovat z nich kvůli doučování asi spíš nehodlám, takže buď to dám (v což teď nevěřim) a nebo se s alma mater rozloučíme
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #402 kdy: 26. únor 2012, 11:58:53 » |
|
Tak jim je jedno, jak moc je to pro tebe stěžejní, oni musej ten studijní plán (na denním i na dálkovým) nějak sestavit, aby to aspoň trochu navazovalo, tak to tam napráskaj jak to vyjde - místo, kapacita, kantoři...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #403 kdy: 26. únor 2012, 12:10:50 » |
|
Tak jim je jedno, jak moc je to pro tebe stěžejní, oni musej ten studijní plán (na denním i na dálkovým) nějak sestavit, aby to aspoň trochu navazovalo, tak to tam napráskaj jak to vyjde - místo, kapacita, kantoři...
jo, to jo, mě by spíš zajímal celkový obsah studijního plánu tohodle oboru, z jakého důvodu je pro obor kynologii nejstěžejnější předmět ekonomie a matika, třeba ta matika - jo, dobře, beru to, ať tam matiku nějakym stylem narvou, nazvou to "Výpočetnáma metodama v biologii", ale už nechápu, proč na tom tak strašně bazírujou, proč nebazírujou na odbornejch předmětech k oboru, to nechápu ... mě totiž furt přijde, že výuku v tomhle oboru splácávaj z toho, co se jim zrovna hodí a zrovna to moc nenavazuje a moc nad tim nepřemejšlej prostě ... viz. přednáška obecný kynologie - kantor: "anatomii a fyziologii psa jste brali v prváku, že" - my: "ne, psa jsme nebrali, ale brali jsme krávu, koně, prase a slepici" - a na tom staví kynologie já sem popravdě z těch vysokejch škol krapet zklamaná - studium oboru ošetřovatelství na 3LF jsem si taky před nástupem představovala trochu jinak, asi jsem moc náročná no 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #404 kdy: 26. únor 2012, 12:32:06 » |
|
jo, to jo, mě by spíš zajímal celkový obsah studijního plánu tohodle oboru, z jakého důvodu je pro obor kynologii nejstěžejnější předmět ekonomie a matika, třeba ta matika - jo, dobře, beru to, ať tam matiku nějakym stylem narvou, nazvou to "Výpočetnáma metodama v biologii", ale už nechápu, proč na tom tak strašně bazírujou, proč nebazírujou na odbornejch předmětech k oboru, to nechápu ... mě totiž furt přijde, že výuku v tomhle oboru splácávaj z toho, co se jim zrovna hodí a zrovna to moc nenavazuje a moc nad tim nepřemejšlej prostě ... viz. přednáška obecný kynologie - kantor: "anatomii a fyziologii psa jste brali v prváku, že" - my: "ne, psa jsme nebrali, ale brali jsme krávu, koně, prase a slepici" - a na tom staví kynologie já sem popravdě z těch vysokejch škol krapet zklamaná - studium oboru ošetřovatelství na 3LF jsem si taky před nástupem představovala trochu jinak, asi jsem moc náročná no  S tim bych tak úplně nesouhlasila, Leňule, nemyslim si, že by na matice bazírovali víc než na čemkoli jinym. Já mám pocit, že to stojí na jiných předmětech, jako je třeba fyzio, anatomie, zoologie, zoohygiena, ... jako člověk se musí prokousat i jinýma předmětama, který ho třeba až tak nebaví, ale třeba tu matiku má potřebnou ke genetice, kterou máš zas potřebnou ke šlechtění, ..., atd. Podle mě všechno se všim souvisí. Asi na žádný škole se člověk neučí jen to, co ho baví 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|