Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 07:19:28 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 [2] 3 4 ... 520   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Témátko pro ŽENY a dívky :-)))  (Přečteno 256963 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
katka04
Host
« Odpověď #15 kdy: 29. Srpen 2008, 09:38:43 »

Kdyžtak vezmu dneska s sebou nebo napíše odpo značku, ale zaručeně nej zkušenosti mám s pěnovým makeupem (možná maybeline, nebo jak se to píše), je lehkej, prodišnej a fakt suprově kryje - vydrží celej den, vypadá přirozeně. Začala ho používat i kolegyně, co má problémy s pletí a v pohodě..

Fakt dobrej a nealergickej. Musim potvrdit sebrala mi ho dcera a ona si špatný věci nebere
Zaznamenáno
karca
Super pes
*

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 29. Srpen 2008, 09:40:25 »

tak uuuplne nejvic nejlepsejsi rasenky na celym svete dela podle me Lancome....ovsem vzhledem k tomu, ze casy kdy jsem si je mohla kupovat uz jsou davno pryc, pouzivam vetsinou Loreal nebo ted i Max factor 2000 calories...teda musim podotknout, ze musim pouzivat zasadne rasenky na objem, vsechny ty na delku mi vzdycky rasy spoji do takovejch uuuzasne dlouhejch, ale bohuzel 3, ras.... Roll Eyes Grin
a make-up nepouzivam zadnej, jenom pudr....
Zaznamenáno
Jimmyho mamka
Host
« Odpověď #17 kdy: 29. Srpen 2008, 09:41:07 »

no já si memůžu pomoci, ale nejlepší pro mně je miss sporty...
teď mám MS řasenku studio lash s gumovým aplikátorem a sem spokojená, nedrobí se,drží, je vodeodolna.
ceruzu mám také MS, myslím, že je nejlepší, je černá:) né jako jiné ceruzky, které nejsou černo černé, a k tomu jsou tvrdé a špatne se s nimmi kreslí, MS je měká a černočerná
make-up nepoužívám, používám acnecolor z lékárne za 100, léčí a kryje,takže to mám 2v1 a na to si dávám MS pudr srředne tmavý
oční stíny mám z oriflameu v tužce a je to bomba Wink
mela sem spoustu řasenek, ale žádná nebyla tak fajn jako MS
mela sem tu mejbelin,ale nic moc no. strašne se krušila a vydržela tak 5 hodin, pak doslova "opadala"
Zaznamenáno
greenangel
Host
« Odpověď #18 kdy: 29. Srpen 2008, 09:41:36 »

Mne se teda hodne osvedcila vyhlazujici baze pod makeup od Dermacolu, pac mam dost hrbolatou plet, takze jsem si pripadala zase o neco krasnejsi.  Grin
Zaznamenáno
MarkétaM
Dogus Suprus
*

Pohlaví: Ženské

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 29. Srpen 2008, 09:42:08 »

Vy fakt něco takového používáte? Smiley Já doma nemám ani řasenku, ani make-up (či jak se to píše), atd...... Jediné co dělám je, že si barvím vlasy, ale to jen proto, že jsem v 15 měla debilní nápad obarvit se na červeno a teď to musím nějak udržovat (podomácku samozřejmě Smiley) jelikož ty odrosty jsou fakt síla Sad Ke kadeřnici jdu na ostříhání (na kratičko Smiley)jednou do roka či jednou za dva roky (podle toho jaké jsou kdy odměny a kolik mi zbude), ale miluju krátké vlasy a mít peníze mám je krátké stále Smiley
Teď si nenaříkám, vrážím peníze raději do psů než do sebe Smiley

Jojo, používám - každej den make-up, pudr, tužku a řasenku. Když mám náladu, používám ještě zdravíčko a stíny - někdy dvoje. Co se týče líčidel, mám takovej velkej stříbrnej kufr na to, co moc nepoužívám a pak malou taštičku, kterou mám furt venku a nosím s sebou...
K holiči chodím tak 1x za 3 měsíce - vždy mě nějak barví, stríhá..
Pak ještě chodim tak 1x za 4 týdny na nehty.
Zaznamenáno

SZ: marek p.
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 kdy: 29. Srpen 2008, 09:42:58 »

Fakt dobrej a nealergickej. Musim potvrdit sebrala mi ho dcera a ona si špatný věci nebere

Smiley
Zaznamenáno

greenangel
Host
« Odpověď #21 kdy: 29. Srpen 2008, 09:44:07 »

tak uuuplne nejvic nejlepsejsi rasenky na celym svete dela podle me Lancome....ovsem vzhledem k tomu, ze casy kdy jsem si je mohla kupovat uz jsou davno pryc, pouzivam vetsinou Loreal nebo ted i Max factor 2000 calories...teda musim podotknout, ze musim pouzivat zasadne rasenky na objem, vsechny ty na delku mi vzdycky rasy spoji do takovejch uuuzasne dlouhejch, ale bohuzel 3, ras.... Roll Eyes Grin
a make-up nepouzivam zadnej, jenom pudr....
Jestli u neceho, tak u kosmetiky se vyplati investovat, podle me... Ten rozdil je strasne znat.
Zaznamenáno
greenangel
Host
« Odpověď #22 kdy: 29. Srpen 2008, 09:45:28 »

Jojo, používám - každej den make-up, pudr, tužku a řasenku. Když mám náladu, používám ještě zdravíčko a stíny - někdy dvoje. Co se týče líčidel, mám takovej velkej stříbrnej kufr na to, co moc nepoužívám a pak malou taštičku, kterou mám furt venku a nosím s sebou...
K holiči chodím tak 1x za 3 měsíce - vždy mě nějak barví, stríhá..
Pak ještě chodim tak 1x za 4 týdny na nehty.
Jsme to ale fintilky co.  Grin

Na nehty jsem taky chodila, ale od doby co jsem mela 2 psy jsem se na to vykaslala pac mi furt ulitavaly.  Undecided
Zaznamenáno
Nikola a Bohoušek
Třída šampionů

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 29. Srpen 2008, 09:45:37 »

nejlepší je, jak ty chlapi chtěj mít tu nejhezčí ženskou...ale už jim nedojde, že to stojí prachy.. Grin Grin
Zaznamenáno
Nikola a Bohoušek
Třída šampionů

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 29. Srpen 2008, 09:46:33 »

Jestli u neceho, tak u kosmetiky se vyplati investovat, podle me... Ten rozdil je strasne znat.

jenže to je třeba i u oblečení... Angry Angry Angry Angry
Zaznamenáno
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 kdy: 29. Srpen 2008, 09:46:49 »

tak uuuplne nejvic nejlepsejsi rasenky na celym svete dela podle me Lancome....

To jsem vlastně asi před půl rokem kupovala. Kolegyně chtěla k narozkám tuhle řasenku ............. vešla jsem v džínách, teniskách, atd... do nóbl obchodu, z lístečku jsem prodavačce přelouslaka co chci Smiley (protočily se jí oči když mě uviděla Smiley a po zaplacení 950,- Kč jsem s protočenými očky (tentokrát já Smiley) vyklusala z obchodu.
Zaznamenáno

greenangel
Host
« Odpověď #26 kdy: 29. Srpen 2008, 09:47:35 »

nejlepší je, jak ty chlapi chtěj mít tu nejhezčí ženskou...ale už jim nedojde, že to stojí prachy.. Grin Grin

Pekneee  Grin
Zaznamenáno
MichaelaMik
CACIB
**

Endy&Lara

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 kdy: 29. Srpen 2008, 09:48:34 »

Vy fakt něco takového používáte? Smiley Já doma nemám ani řasenku, ani make-up (či jak se to píše), atd...... Jediné co dělám je, že si barvím vlasy, ale to jen proto, že jsem v 15 měla debilní nápad obarvit se na červeno a teď to musím nějak udržovat (podomácku samozřejmě Smiley) jelikož ty odrosty jsou fakt síla Sad Ke kadeřnici jdu na ostříhání (na kratičko Smiley)jednou do roka či jednou za dva roky (podle toho jaké jsou kdy odměny a kolik mi zbude), ale miluju krátké vlasy a mít peníze mám je krátké stále Smiley
Teď si nenaříkám, vrážím peníze raději do psů než do sebe Smiley

Závidím, buď ráda, že nic takového nepotřebuješ a jak ráno vstaneš můžeš vyjít na ulici.....zlatá to žena.-) a to je prosím bez urážky..fakt závidím.
Já mám tak nechutný problémy s pletí, že se tedy bez make-upu neobejdu nikde a nikdy, bohužel .-((((
Zaznamenáno

katka04
Host
« Odpověď #28 kdy: 29. Srpen 2008, 09:48:56 »

mela sem tu mejbelin,ale nic moc no. strašne se krušila a vydržela tak 5 hodin, pak doslova "opadala"

Mě opadávaj snad všechny. A nebo mi udělaj černý kruhy pod očima. A to i voděodolný. Nechápu
Zaznamenáno
Nikola a Bohoušek
Třída šampionů

Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 29. Srpen 2008, 09:49:06 »

to by jim měly vtloukat do hlav jejich matky...než je vypustěj z hnízda. Grin Grin Grin
Zaznamenáno
Stran: 1 [2] 3 4 ... 520   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!