|
katka04
Host
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 29. Srpen 2008, 09:38:43 » |
|
Kdyžtak vezmu dneska s sebou nebo napíše odpo značku, ale zaručeně nej zkušenosti mám s pěnovým makeupem (možná maybeline, nebo jak se to píše), je lehkej, prodišnej a fakt suprově kryje - vydrží celej den, vypadá přirozeně. Začala ho používat i kolegyně, co má problémy s pletí a v pohodě..
Fakt dobrej a nealergickej. Musim potvrdit sebrala mi ho dcera a ona si špatný věci nebere
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
karca
Super pes
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 29. Srpen 2008, 09:40:25 » |
|
tak uuuplne nejvic nejlepsejsi rasenky na celym svete dela podle me Lancome....ovsem vzhledem k tomu, ze casy kdy jsem si je mohla kupovat uz jsou davno pryc, pouzivam vetsinou Loreal nebo ted i Max factor 2000 calories...teda musim podotknout, ze musim pouzivat zasadne rasenky na objem, vsechny ty na delku mi vzdycky rasy spoji do takovejch uuuzasne dlouhejch, ale bohuzel 3, ras....  a make-up nepouzivam zadnej, jenom pudr....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Jimmyho mamka
Host
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 29. Srpen 2008, 09:41:07 » |
|
no já si memůžu pomoci, ale nejlepší pro mně je miss sporty... teď mám MS řasenku studio lash s gumovým aplikátorem a sem spokojená, nedrobí se,drží, je vodeodolna. ceruzu mám také MS, myslím, že je nejlepší, je černá:) né jako jiné ceruzky, které nejsou černo černé, a k tomu jsou tvrdé a špatne se s nimmi kreslí, MS je měká a černočerná make-up nepoužívám, používám acnecolor z lékárne za 100, léčí a kryje,takže to mám 2v1 a na to si dávám MS pudr srředne tmavý oční stíny mám z oriflameu v tužce a je to bomba  mela sem spoustu řasenek, ale žádná nebyla tak fajn jako MS mela sem tu mejbelin,ale nic moc no. strašne se krušila a vydržela tak 5 hodin, pak doslova "opadala"
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 29. Srpen 2008, 09:41:36 » |
|
Mne se teda hodne osvedcila vyhlazujici baze pod makeup od Dermacolu, pac mam dost hrbolatou plet, takze jsem si pripadala zase o neco krasnejsi. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MarkétaM
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kikulka, 30.6.2007
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 29. Srpen 2008, 09:42:08 » |
|
Vy fakt něco takového používáte?  Já doma nemám ani řasenku, ani make-up (či jak se to píše), atd...... Jediné co dělám je, že si barvím vlasy, ale to jen proto, že jsem v 15 měla debilní nápad obarvit se na červeno a teď to musím nějak udržovat (podomácku samozřejmě  ) jelikož ty odrosty jsou fakt síla  Ke kadeřnici jdu na ostříhání (na kratičko  )jednou do roka či jednou za dva roky (podle toho jaké jsou kdy odměny a kolik mi zbude), ale miluju krátké vlasy a mít peníze mám je krátké stále  Teď si nenaříkám, vrážím peníze raději do psů než do sebe  Jojo, používám - každej den make-up, pudr, tužku a řasenku. Když mám náladu, používám ještě zdravíčko a stíny - někdy dvoje. Co se týče líčidel, mám takovej velkej stříbrnej kufr na to, co moc nepoužívám a pak malou taštičku, kterou mám furt venku a nosím s sebou... K holiči chodím tak 1x za 3 měsíce - vždy mě nějak barví, stríhá.. Pak ještě chodim tak 1x za 4 týdny na nehty.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ: marek p.
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 29. Srpen 2008, 09:42:58 » |
|
Fakt dobrej a nealergickej. Musim potvrdit sebrala mi ho dcera a ona si špatný věci nebere

|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 29. Srpen 2008, 09:44:07 » |
|
tak uuuplne nejvic nejlepsejsi rasenky na celym svete dela podle me Lancome....ovsem vzhledem k tomu, ze casy kdy jsem si je mohla kupovat uz jsou davno pryc, pouzivam vetsinou Loreal nebo ted i Max factor 2000 calories...teda musim podotknout, ze musim pouzivat zasadne rasenky na objem, vsechny ty na delku mi vzdycky rasy spoji do takovejch uuuzasne dlouhejch, ale bohuzel 3, ras....  a make-up nepouzivam zadnej, jenom pudr.... Jestli u neceho, tak u kosmetiky se vyplati investovat, podle me... Ten rozdil je strasne znat.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 29. Srpen 2008, 09:45:28 » |
|
Jojo, používám - každej den make-up, pudr, tužku a řasenku. Když mám náladu, používám ještě zdravíčko a stíny - někdy dvoje. Co se týče líčidel, mám takovej velkej stříbrnej kufr na to, co moc nepoužívám a pak malou taštičku, kterou mám furt venku a nosím s sebou... K holiči chodím tak 1x za 3 měsíce - vždy mě nějak barví, stríhá.. Pak ještě chodim tak 1x za 4 týdny na nehty.
Jsme to ale fintilky co.  Na nehty jsem taky chodila, ale od doby co jsem mela 2 psy jsem se na to vykaslala pac mi furt ulitavaly. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 29. Srpen 2008, 09:46:49 » |
|
tak uuuplne nejvic nejlepsejsi rasenky na celym svete dela podle me Lancome.... To jsem vlastně asi před půl rokem kupovala. Kolegyně chtěla k narozkám tuhle řasenku ............. vešla jsem v džínách, teniskách, atd... do nóbl obchodu, z lístečku jsem prodavačce přelouslaka co chci  (protočily se jí oči když mě uviděla  a po zaplacení 950,- Kč jsem s protočenými očky (tentokrát já  ) vyklusala z obchodu.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 29. Srpen 2008, 09:47:35 » |
|
nejlepší je, jak ty chlapi chtěj mít tu nejhezčí ženskou...ale už jim nedojde, že to stojí prachy..  Pekneee 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MichaelaMik
CACIB

Pohlaví: 
Endy&Lara
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 29. Srpen 2008, 09:48:34 » |
|
Vy fakt něco takového používáte?  Já doma nemám ani řasenku, ani make-up (či jak se to píše), atd...... Jediné co dělám je, že si barvím vlasy, ale to jen proto, že jsem v 15 měla debilní nápad obarvit se na červeno a teď to musím nějak udržovat (podomácku samozřejmě  ) jelikož ty odrosty jsou fakt síla  Ke kadeřnici jdu na ostříhání (na kratičko  )jednou do roka či jednou za dva roky (podle toho jaké jsou kdy odměny a kolik mi zbude), ale miluju krátké vlasy a mít peníze mám je krátké stále  Teď si nenaříkám, vrážím peníze raději do psů než do sebe  Závidím, buď ráda, že nic takového nepotřebuješ a jak ráno vstaneš můžeš vyjít na ulici.....zlatá to žena.-) a to je prosím bez urážky..fakt závidím. Já mám tak nechutný problémy s pletí, že se tedy bez make-upu neobejdu nikde a nikdy, bohužel .-((((
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
katka04
Host
|
 |
« Odpověď #28 kdy: 29. Srpen 2008, 09:48:56 » |
|
mela sem tu mejbelin,ale nic moc no. strašne se krušila a vydržela tak 5 hodin, pak doslova "opadala"
Mě opadávaj snad všechny. A nebo mi udělaj černý kruhy pod očima. A to i voděodolný. Nechápu
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|