radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« kdy: 28. Srpen 2008, 23:16:06 » |
|
A je to tady!!! Prostor, kde můžeme nerušeně probírat ženské záležitosti  ! Např. mně teďkonc dochází řasenka - jakou používáte nejradši? S huňatym kartáčkem, zatočenym, nebo ty nový s tim plastovym hřebínkem? A jakou značku?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 29. Srpen 2008, 06:27:56 » |
|
Tak já zase potřebuju ostříhat a strašně nerada se někam objednávám - pač mi do toho dycky něco vleze a pak se musim přeobjednávat... A řasenky moc neřeším, často nějakou dostanu darem, takže už ani nepamatuju kdy jsem si nějakou sama kupovala.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 29. Srpen 2008, 07:06:57 » |
|
Takze rasenku si kupuju zasadne jen Loreal Volumissime, jina ty moje ridky rasy nenamaluje.  A ted jsem jeste dostala od mamy Chanel a ta je teda taky uuzasna, ale pochybuju, ze si ji nekdy koupim sama. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
MarkétaM
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kikulka, 30.6.2007
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 29. Srpen 2008, 07:15:55 » |
|
Takze rasenku si kupuju zasadne jen Loreal Volumissime, jina ty moje ridky rasy nenamaluje.  A ted jsem jeste dostala od mamy Chanel a ta je teda taky uuzasna, ale pochybuju, ze si ji nekdy koupim sama.  Tak na tuhle neřest jsem objevila dobrou...myslim, že je taky od Lorealu a je to taková ta dvoufázovka (případný přesný název zjistím) - bílá a pak černá. Od nikoho jinýho mi to nevyhovovalo a i tuhle jsem chtěla předat dál, ale zkusila jsem jí a super. Fígl je v tom, že černý (pokud naneseš bílou) musíš otřít přebytečnou řasenku ze štětečku, pokud sis předtím nanesla bílou.. No a teď to nejlepší - ta bílá je taková spešl, že vám jakoby doplní chybějící řasy a kratší prodlouží:o) Jinak o kadeřnících nechci ani slyšet...v toho svého jsem měla takovou důvěru a on mi to teď tak zmršil:o((
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ: marek p.
|
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 29. Srpen 2008, 09:18:20 » |
|
Kdyz uz jsme u ty kosmetiky...
Tak jakej pouzivate makeup? Ja to furt nak stridam a hledam ten nej...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kaťa B.
CAC
Pohlaví: 
22.5.2006 3.7.2007
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 29. Srpen 2008, 09:20:25 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kaťa B.
CAC
Pohlaví: 
22.5.2006 3.7.2007
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 29. Srpen 2008, 09:22:15 » |
|
Né vážně, já jsem ráda, když se namaluju, když jedu někam do světa, třeba na výstavu, jinak na to nemám čas, tak to většinou řeším jen pudrem a maximálně tužkou, ale pak se mi nechce večer odličovat, bo bývám mrtvá tak, že komunikuju s manželem a přitom spím... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 29. Srpen 2008, 09:24:35 » |
|
Vy fakt něco takového používáte?  Já doma nemám ani řasenku, ani make-up (či jak se to píše), atd...... Jediné co dělám je, že si barvím vlasy, ale to jen proto, že jsem v 15 měla debilní nápad obarvit se na červeno a teď to musím nějak udržovat (podomácku samozřejmě  ) jelikož ty odrosty jsou fakt síla  Ke kadeřnici jdu na ostříhání (na kratičko  )jednou do roka či jednou za dva roky (podle toho jaké jsou kdy odměny a kolik mi zbude), ale miluju krátké vlasy a mít peníze mám je krátké stále  Teď si nenaříkám, vrážím peníze raději do psů než do sebe 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Nikola a Bohoušek
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 29. Srpen 2008, 09:26:49 » |
|
jednoznačně nejlepší je od Clinique, protože tam si vybereš ten, který bude vyhovovat tvé pleti...je to i na problematickou pleť..citlivou..atd...ale je to znát na ceně..
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kaťa B.
CAC
Pohlaví: 
22.5.2006 3.7.2007
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 29. Srpen 2008, 09:27:54 » |
|
Vy fakt něco takového používáte?  Já doma nemám ani řasenku, ani make-up (či jak se to píše), atd...... Jediné co dělám je, že si barvím vlasy, ale to jen proto, že jsem v 15 měla debilní nápad obarvit se na červeno a teď to musím nějak udržovat (podomácku samozřejmě  ) jelikož ty odrosty jsou fakt síla  Ke kadeřnicic jdu na ostříhání jednou do roka či jednou za dva roky (podle toho jaké jsou kdy odměny a kolik mi zbude), ale miluju krátké vlasy a mít peníze mám je krátké stále  Teď si nenaříkám, vrážím peníze raději do psů než do sebe  jo taky už se chystám ke kadeřnici asi dva měsíce, ale nějak mi to nevychází, raděj du na ty dvě hodiny ven s psíkama, znáte to...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 29. Srpen 2008, 09:31:27 » |
|
jednoznačně nejlepší je od Clinique, protože tam si vybereš ten, který bude vyhovovat tvé pleti...je to i na problematickou pleť..citlivou..atd...ale je to znát na ceně..
Clinique maj jednoznacne vsechno nej, ale je to drahota... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Nikola a Bohoušek
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 29. Srpen 2008, 09:35:14 » |
|
Clinique maj jednoznacne vsechno nej, ale je to drahota...  je to síla...já vždycky když si něco koupim, tak si to šíleně šetřim... poslední věc, kterou sem si pořídila, je krém na otelký oči a kruhy..no je to úúžasná věc...ale ta cena za tak malej kalíšek...fuj hnus 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MarkétaM
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kikulka, 30.6.2007
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 29. Srpen 2008, 09:35:43 » |
|
Kdyžtak vezmu dneska s sebou nebo napíše odpo značku, ale zaručeně nej zkušenosti mám s pěnovým makeupem (možná maybeline, nebo jak se to píše), je lehkej, prodišnej a fakt suprově kryje - vydrží celej den, vypadá přirozeně. Začala ho používat i kolegyně, co má problémy s pletí a v pohodě..
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ: marek p.
|
|
|
|